Throne

Houtkachel Throne is de perfecte hoekkachel. Deze moderne houtkachel uit de Thermia reeks stalen kachels, is modern en heeft een minimalistische look. Hij past in elke hoek van uw huis, vanwege zijn speciale vorm. De Throne heeft een mooi, slank design en is 140 cm hoog. De kachel is uitgevoerd in zwart staal.

Dankzij de vorm van de achterwand is het ook mogelijk om de kachel op een rechte muur te plaatsen. De uitstekende deur en vooral het glasontwerp laten een onbelemmerd zicht op de vlammen toe vanuit elk perspectief.

De vrijstaande hoekkachel is in twee modellen verkrijgbaar: de Throne is een greeploze uitvoering en de Throne Automatic is voorzien van een elegante handgreep.

Deze kachel is geschikt voor houtblokken en houtskoolbriketten.

Thermia

In de Thermia collectie bevinden zich moderne, stalen houtkachels. Deze sfeervolle kachels zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen. De kachels zijn voorzien van de modernste verwarmingstechnologie. Dat betekent dat de kachel tijdens het stoken de warmte verzamelt, vasthoudt in een speciale opslagruimte en op een later tijdstip de warmte gelijkmatig afgeeft aan de ruimte.

Het bedrijf Thermia wordt gekenmerkt door een langdurige industriële ervaring op het gebied van plaatbewerking. En heeft snel een breed scala aan producten, op gebied van kachels en rookkanalen, geïntroduceerd op de Europese markt.

Thermia biedt u technisch geavanceerde, prachtig vormgegeven, en aantrekkelijke geprijsde producten van hoge kwaliteit aan. Het ontwerp kan op elk moment worden aangepast aan uw wensen.

Duurzaam verwarmen

Wat veel mensen misschien nog niet weten, is dat de moderne hout gestookte kachels zorgen voor duurzame warmte. Hout is immers hernieuwbare grondstof. Bovendien kan een afsluitbaar toestel een rendement van meer dan 80 procent behalen. Houtkachels passen dan ook  prima in een milieubewuste leefstijl. Als ze goed worden gestookt, dragen ze niet bij aan het broeikaseffect. Stook alleen schoon, droog hout.