Gashaarden

Wij leveren en plaatsen inbouwhaarden van verschillende merken. Luxe gashaarden, houthaarden, doorkijkhaarden, hoekhaarden worden door ons ingemeten en professioneel geplaatst.

Hout- of gasgestookte inbouwhaarden zijn in vele verschillende vormen en maten te verkrijgen: breed, smal, hoog en laag, in een hoek of als doorkijkhaard, voor elke smaak en elke ruimte is een haard te vinden.

De inbouwhaard wordt als complete haard, inclusief het rookkanaal, door ons bij u thuis ingebouwd. Wij leveren maatwerk in overleg met u en naar aanleiding van uw wensen.

gas-inbouwhaarden-maatwerk-sfeerverwarming
Bellfires Vertical Bell Medium 3
inbouwhaarden-gas-maatwerk-sfeerverwarming-box
Bellfires BOX gas Panorama 45-45
inbouwhaarden-tunnelhaard-gashaarden-maatwerk-sfeerverwarming
Bellfires Horizon Bell Large Tunnel 3
inbouwhaarden-gashaarden-maatwerk-sfeerverwarming Classic-Bell-Small
Bellfires Classic Bell Small 3
Room-divider-Medium gas
Bellfires Room Divider Medium 3
inbouwhaarden-gashaarden-maatwerk-sfeerverwarming Corner-Bell-XXL
Bellfires Corner Bell XXL 3 L+R

Het gemak van een gashaard

Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig: er kunnen immers geen vonken uit het vuur spatten en zo snel als het vuur aan is, is het ook weer uit.

Dankzij innovatieve technieken laten de meeste gashaarden en -kachels een levendig vlammenspel zien dat vaak niet van echt houtvuur te onderscheiden is. Of je nu voor keramische houtstammen, imitatiedennenappels, -kolen of een strak kiezelbed kiest.

Voor gashaarden en kachels is er uiteraard een gasaansluiting nodig en verder is er een rookkanaal vereist dat uitkomt boven de nok van het dak. Bij gesloten gaskachels kan het gecombineerde luchttoevoer- en rookafvoerkanaal ook in de gevel uitmonden. Zo’n concentrisch rookkanaal is dé oplossing voor plaatsen waar geen rookkanaal mogelijk is.

Bellfires

Bij Barbas Bellfires hebben ze alles onder één dak in Bladel, onder de rook van Eindhoven. De fabriek, het hoofdkantoor en de showroom zijn hier gevestigd.

Een haard is bij Bellfires geen anoniem stuk staal, maar een persoonlijk interieurproduct. Zij maken het met liefde, zodat jij er ook van gaat houden.

Elke haard wordt op maat gemaakt: vanuit 120 basismodellen in meer dan 17.000 combinaties bouwen wij de haard die jij wilt en die het beste bij jouw interieur en smaak past.

Die haard gaat dan op jouw naam door de fabriek en wordt bij iedere stap in het proces grondig gecontroleerd. De productie is geen lopendebandwerk, het meeste gebeurt bij ons nog met de hand.

Iedere haard is dan ook een persoonlijk meesterwerk van de monteur. En die passie voel je!