Foculus BBQ

Met de Foculus heeft u een unieke bbq in de tuin staan. Dit kunststuk is op ambachtelijke wijze, met de handgemaakt van Italiaans keramiek. De Foculus BBQ wordt door La Castellamonte geproduceerd en wordt in 3 verschillende maten geleverd. Deze houtgestookte bbq’s zijn makkelijk te hanteren, ecologisch en vetvrij in gebruik.

Materialen

De vuurschaal is gemaakt van 1200 °C geglazuurd keramiek dat geschikt is voor buiten gebruik, mooi met de hand gedrukt in unieke stukken en gedecoreerd. De kookplaat is afwasbare en de grillrooster is gemaakt van roestvrij staal. De verrijdbare tafel waarop de schaal geplaatst is, is gemaakt van cortenstaal met een kastanjehouten blad.

La Castellamonte

La Castellamonte vervaardigt sinds 1975, op basis van de eeuwenoude knowhow van ambachtslieden en hoogwaardige keramiek, hout- en pelletkachels. Van klassieke look tot modern ogende kachels. U kunt ze in de meest uiteenlopende kleuren en gedecoreerd met ornamenten bestellen. Ambachtelijk gemaakt, maar de kachels zijn uitgevoerd met de laatste technologie en met het oog op het milieu.

Foculus-bbq-keramiek-modellen
Foculus-bbq-keramiek-modellen 3
Foculus-bbq-keramiek-modellen 2

De Foculus is in verschillende kleuren te bestellen: mat wit, mat oranje/terracotta, mat rood, mat zwart en metallic zwart en een combinatie van deze kleuren.

Details

Foculus-bbq-keramiek-details
Foculus-bbq-keramiek-details 8
Foculus-bbq-keramiek-details 7
Foculus-bbq-keramiek-details 6
Foculus-bbq-keramiek-details 5
Foculus-bbq-keramiek-details 4
Foculus-bbq-keramiek-details 3
Foculus-bbq-keramiek-details 2

Foculus in gebruik

Foculus bbq in gebruik​
Foculus bbq in gebruik 2
Foculus bbq in gebruik 6
Foculus bbq in gebruik 3
Foculus bbq in gebruik 4
Foculus bbq in gebruik 5
Foculus bbq in gebruik 7
Foculus bbq in gebruik 8