Met liefde voor sfeerverwarming

Als Art of Fire vertellen we liever over onze producten, dan over ons! En toch is het leuk om te vertellen waarop onze passie voor sfeerverwarming gebaseerd is. Wij hebben een fascinatie voor sfeerverwarming met houtkachels van keramiek, accumuleerende haarden, sfeervolle pelletkachels en maatwerk inbouwhaarden. Stijlvolle duurzame warmte. De Italiaanse Design kachels spelen hierbij een grote rol. De traditionele manier waarop deze kachels ambachtelijk gemaakt worden, geen massaproductie, waardoor iedere kachel uniek is. Het aansteken van deze keramische kachels is keer op keer fantastisch.

Iedere maatwerk kachel is een exclusief kunstwerk

Zoveel mensen, zoveel wensen! Om aan iedere wens invulling te kunnen geven hebben wij voor u een uitgebreid assortiment haarden en kachels. Naast de exclusieve keramische kachellijn, bieden wij ook minimalistische, stalen kachels aan. Zo kunnen we niet alleen inspelen op woontrends en de persoonlijke wens van ons klant, we kunnen ook wensen afstemmen op prijs en kwaliteit.

Bekijk ons lookbook!

Duurzaam verwarmen, met kennis en ambacht.

VERANTWOORD STOKEN

Met passie voor kachels

Ieder project is uniek! Bij de realisatie ervan wordt rekening gehouden met uw wensen, maar ook met de mogelijkheden of beperkingen die een eventuele bestaande situatie biedt.

Voordat u uw droom kachel of haard heeft gekocht, komt één van onze vakkundige mensen bij u thuis een vooronderzoek uitvoeren. Veelal is dit de adviseur die u in onze showroom hebt gesproken.

Soms kan op basis van het vooronderzoek een eerder uitgebracht advies worden bijgesteld, maar dat heeft alleen als doel dat u nog beter van uw nieuwe aankoop kunt genieten!

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

Service

Periodiek onderhoud aan uw hout- of gashaard verzekert u van onbekommerd genieten en van een langere levensduur van uw kachel.

Onze geschoolde en ervaren monteurs kunnen door middel van metingen, een inschatting van de resterende levensduur van uw haard of kachel maken. Zo kunnen ze preventief de aan slijtage onderhevige onderdelen vervangen. En bent u zorgeloos verzekert van sfeervolle warme in huis.

CONTACT OPNEMEN

Contact opnemen    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacy beleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.