Round Stack

De Round Stack is een met de handgemaakte keramische houtkachel.

Een ontwerp van de Italiaanse haardenfabrikant La Castellamonte en ontwerpbureau Adriano Design. Ze worden gemaakt van milieuvriendelijk keramiek. Het proces gebeurd nog op ambachtelijke manier. Hierdoor is iedere kachel uniek.

Deze design kachel wordt in drie verschillende formaten gemaakt. En ieder formaat kent weer meerdere uitvoeringen en kleuren.

Round Stack 1st Size

Deze kachel dankt zijn uiterlijk aan een cilinder vorm. De kachel is in vijf modellen te leveren afhankelijk van de basis (onderstel). Zo kunt u kiezen uit: wood, slim, rim, long en side. Ook heeft u keuze uit vijf verschillende kleuren.

Dit model 113cm hoog met een diameter van 51cm diameter.

Round Stack 2nd Size

Deze kachel dankt zijn uiterlijk de ronde vorm. De kachel is in vijf modellen te leveren afhankelijk van de basis (onderstel). U heeft keuze uit: wood, slim, rim, long en side. De houtkachel is in maar liefst vijf kleuren leverbaar.

Dit model 137cm hoog met een diameter van 51cm.

Round Stack 2nd Size met extra warmte opslag

Round Stack 2nd Size met warmte accumulatiesysteem is beschikbaar in 5 modellen, afhankelijk van de gekozen basis (onderstel): hout, slank, rand, lang en zijkant. Elk model is 137cm hoog met een diameter van 51cm.
De accumulatie warmtewisselaar zorgt voor een lager houtverbruik en een hogere verwarmings- en stralingsautonomie. De standaard lucht warmtewisselaar wordt vervangen, door een wisselaar die is uitgerust met vuurvaste modules. Deze houdt de warmte langer vast. Hierdoor kun je met een totaal houtverbruik van 8 kg, 4 uren branden en tot maar liefst 10/12 uur warmteafgifte verwachten.

Bekijk hier de andere Stack Stoves.

 

Stack Stoves

De Stack Stoves zijn Italiaanse design houtkachels van keramiek en modulair samen te stellen. Ze bestaan uit verschillende modules, die onderling gecombineerd kunnen worden.

De kachels zijn ontworpen door de Italiaanse haardenfabrikant La Castellamonte en ontwerpbureau Adriano Design. De Stack Stoves worden gemaakt van milieuvriendelijk keramiek. Het proces gebeurd nog op ambachtelijke manier. Hierdoor is iedere kachel uniek.

Stack herinterpreteert de oude traditie van keramische kachels in een eigentijdse vorm, afgestemd op de woonbehoefte en woonstijl van nu. Omdat de kachels volledig aanpasbaar zijn, stel je altijd de perfecte kachel samen, die past bij jouw behoeften en de ruimte waar hij komt te staan.