Ignis

Deze duurzame houtkachel is eenvoudig in gebruik. De Ignis geeft het duurzaamstoken een extra warmhoudfunctie. De kachel brengt warmte en sfeer bij u thuis. Dankzij het grote ronde glas kunt u oneindig lang en ontspannen naar de vlammen kijken. En dat niet alleen. Drankjes en eten kunnen ook warm worden gehouden op het theeblad.

In combinatie met de automatische besturing kan deze duurzame houtkachel meerdere uren in blijven branden zonder bij te tanken. Deze kachel staat voor eenvoudige bediening en zuinige verwarming.

Zelfs als de Thermia kachel zonder toezicht is, hoeft u zich geen zorgen te maken. De Ignis is voorzien van een automatisch deurslot met buitenluchttoevoer.

De Ignis is in maar liefst vier modellen verkrijgbaar:  V1,  V3,  V1 Delux en de V3 Delux. Daardoor heeft u ook keuze in uitvoering en materiaalkeuze. Kiest u voor staal of de combinatie staal met speksteen?


Deze kachel is geschikt voor houtblokken en bruinkoolbriketten.

Thermia

In de Thermia collectie bevinden zich moderne, stalen houtkachels. Deze sfeervolle kachels zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen. De kachels zijn voorzien van de modernste verwarmingstechnologie. Dat betekent dat de kachel tijdens het stoken de warmte verzamelt, vasthoudt in een speciale opslagruimte en op een later tijdstip de warmte gelijkmatig afgeeft aan de ruimte.

Het bedrijf Thermia wordt gekenmerkt door een langdurige industriële ervaring op het gebied van plaatbewerking. En heeft snel een breed scala aan producten, op gebied van kachels en rookkanalen, geïntroduceerd op de Europese markt.

Thermia biedt u technisch geavanceerde, prachtig vormgegeven, en aantrekkelijke geprijsde producten van hoge kwaliteit aan. Het ontwerp kan op elk moment worden aangepast aan uw wensen.

Duurzaam verwarmen

Wat veel mensen misschien nog niet weten, is dat de moderne hout gestookte kachels zorgen voor duurzame warmte. Hout is immers hernieuwbare grondstof. Bovendien kan een afsluitbaar toestel een rendement van meer dan 80 procent behalen. Houtkachels passen dan ook  prima in een milieubewuste leefstijl. Als ze goed worden gestookt, dragen ze niet bij aan het broeikaseffect. Stook alleen schoon, droog hout.