Mini Stack

De Mini Stack is de kleinste telg uit de Stack Stoves familie. Deze design houtkachel is handgemaakt van vuurvast geglazuurd keramiek. U heeft keuze uit 6 kleuren in glanzende of matte versie. De klassieke houten voet is het erfgoed van de oude Castellamonte-traditie die de hele lijn van de Stack Stoves kenmerkt.

De Mini Stack is een ontwerp van de Italiaanse haardenfabrikant La Castellamonte en ontwerpbureau Adriano Design. Ze worden gemaakt van milieuvriendelijk keramiek. Het proces gebeurd nog op ambachtelijke manier. Hierdoor is iedere kachel uniek.

Het hout kun je gemakkelijk toevoegen via de deur aan de frontzijde, van deze kleine vrijstaande kachel.

Vrijstaande houtkachels

Een kachel kan tegen vrijwel elke wand geplaatst worden.  Achter glas of als open vuur. Vrijstaand of in een geschikte hoek. Een houtkachel is een geweldig element in het interieur. Gezellig om in de winter en sfeervol op een koele zomeravond.

Keramiek

Wij hebben een grote liefde voor kachels, die gemaakt zijn van duurzaam keramiek. De Italiaanse Design kachels van Stack Stoves, La Castellamonte en de Dinamica serie  staan voor een strakke vormgeving en functionaliteit. Er wordt met name gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De kachels worden per stuk ambachtelijk gemaakt, hierdoor is iedere kachel uniek. Dit geldt ook voor de Zuid Afrikaanse pothaarden van African Flame. Deze potkachels kunnen zowel binnen en buiten gestookt worden. De keramische kachels hebben een hoog accumulerende waarde. Hierdoor geven ze nog lang warmte af nadat het vuur uitgebrand is.