Maatwerk haard kopen in Leiden

Woont u in Leiden en wilt u graag een maatwerk haard kopen? Dan is Art of Fire uw vakkundige specialist. Wij verkopen exclusieve inbouwhaarden en kachels.

Wij leveren maatwerk, vanaf de koop tot aan de levering bent u bij ons in goede handen. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit, dit begint met de aanleg van het rookkanaal tot en met de afwerking van uw haard. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en producten om aan uw droomwens te voldoen.

Wij verkopen exclusieve inbouwhaarden en kachels. Deze worden door ons geleverd en geplaatst. Wij leveren maatwerk. Voor de aanleg van POLL rookkanalen, de plaatsing en afwerking van uw haard of kachel, bent u in Leiden bij de beste kachelspecialist in vakkundige handen.

Iedere maatwerk kachel is een exclusief kunstwerk

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en producten om aan uw wensen te voldoen. U kunt op deze site alvast een eerste indruk opdoen. Daarnaast nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. De koffie staat klaar!

Art of Fire heeft vanuit een fascinatie voor sfeerverwarming, zoals kachels en haarden, de “Kunst van het Vuur” in de genen gekregen. De liefde voor sfeerverwarming met houtkachels van keramiek, keramische tegelkachels, moderne kachels, pelletkachels, inbouwhaarden en pothaarden heeft zich inmiddels vertaald in importeurschap van diverse merken. Hierbij speelt duurzaam stoken een belangrijke rol.

Woont u in Leiden e.o., neem dan contact op met uw kachelspecialist!

Neem contact met ons op!

Duurzaam verwarmen, met kennis en ambacht.

Wij zijn dealer van:

Stack Stoves

La Castellamonte Classic

La Castellamonte Dinamica

Klover

African Flame

Thermia

Poll

Fröling

Overige merken die we kunnen leveren

Stûv

Bellfires

Faber

De kachelspecialist voor Leiden

Wij verkopen in Leiden exclusieve inbouwhaarden en kachels. Deze worden door uw kachelspecialist geleverd en geplaatst. Wij leveren maatwerk. Wij plaatsen niet alleen uw kachel of haard, we zorgen ervoor dat alle omstandigheden voor een goed en gezond stookklimaat perfect zijn. Denk aan de juiste rookgasafvoer en het afwerken van uw inbouwhaard.

Lookbook

Inbouwhaarden

Wij verkopen exclusieve inbouwhaarden en kachels. Deze worden door ons geleverd en geplaatst. Wij leveren maatwerk. Voor de aanleg van rookkanalen tot en met de afwerking van uw haard of plaatsing van uw kachel bent u bij ons in vakkundige handen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en producten om aan uw wensen te voldoen.

Lookbook
ROOKKANALEN

ROOKKANALEN

Wij leveren en plaatsen ook rookkanalen van het Duitse merk Poll. Al onze rookkanalen zijn vervaardigd uit roestvast staal (RVS). Als isolatie materiaal wordt steenwol gebruikt van de beste kwaliteit. Een rookkanaal is te gebruiken op een houtkachel, kolenkachel, olie kachel en een gasgestookte kachel. Daarnaast kunt u de rookkanalen zowel binnenshuis als buitenshuis plaatsen.Wij leveren altijd deskundig advies op maat, gericht op uw persoonlijke unieke situatie. Hiervoor maken wij een technische tekening en een gespecificeerde offerte.

Contact opnemen    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacy beleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.