Een doorkijkhaard als roomdivider

Heeft u een grote huiskamer of wilt u een sfeervolle scheiding creëren tussen slaap- en badkamer? Een doorkijkhaard is dan de perfecte oplossing als roomdivider.

Een tunnelhaard brengt sfeer

Een doorkijkhaard kan fungeren als ruimteverdeler ter afscheiding van twee ruimtes, die voor aparte doeleinden gebruikt worden zoals de keuken en eetkamer. Maar ook om een extra ruimte te creëren. Zo zorgt een brede tunnelhaard al voor een behoorlijke afscheiding in bijvoorbeeld de woonkamer, waar deze een aparte leeshoek, speelkamer of televisieruimte kan vormen.

Neem contact met ons op!

Duurzaam verwarmen, met kennis en ambacht.

Doorkijkhaard op gas of hout

Doorkijkhaarden zijn er in gas en houtgestookte uitvoeringen. Kies je voor een gashaard, dan kan deze worden geleverd met keramische houtblokken, steentjes of keitjes.

Ben je meer gecharmeerd van een echt knapperend houtvuur, dan is een houtgestookte tunnelhaard een aanrader. Wanneer een rookkanaal niet te realiseren is, kan je altijd nog kiezen voor een elektrische haard.

Lookbook

Het gemak van een gashaard

Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig: er kunnen immers geen vonken uit het vuur spatten en zo snel als het vuur aan is, is het ook weer uit. Dankzij innovatieve technieken laten de meeste gashaarden en -kachels een levendig vlammenspel zien dat vaak niet van echt houtvuur te onderscheiden is.

Voor gashaarden en kachels is er uiteraard een gasaansluiting nodig en verder is er een rookkanaal vereist dat uitkomt boven de nok van het dak. Bij gesloten gaskachels kan het gecombineerde luchttoevoer- en rookafvoerkanaal ook in de gevel uitmonden. Zo’n concentrisch rookkanaal is dé oplossing voor plaatsen waar geen rookkanaal mogelijk is.

Lookbook

Maatwerk

Wij verkopen exclusieve inbouwhaarden en kachels. Deze worden door ons geleverd en geplaatst. Wij leveren maatwerk inbouwhaarden. Voor de aanleg van rookkanalen tot en met de afwerking van uw haard of plaatsing van uw kachel, bent u bij ons in vakkundige handen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en producten om aan uw wensen te voldoen.

Art of Fire

Wij verkopen exclusieve inbouwhaarden en kachels. Deze worden door ons geleverd en geplaatst. Wij leveren maatwerk inbouwhaarden. Voor de aanleg van rookkanalen tot en met de afwerking van uw haard of plaatsing van uw kachel, bent u bij ons in vakkundige handen.

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en producten om aan uw wensen te voldoen. Wij leveren altijd deskundig advies en maatwerk, gericht op uw persoonlijke unieke situatie. Hiervoor maken wij een gespecificeerde offerte. Neem hier contact met ons op.

Contact opnemen    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacy beleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.