De prijs van aardgas stijgt en veel mensen schrikken van hun energierekening. Alle redenen om de aanschaf van een houtkachel te overwegen. Onze keramische kachels voldoen niet alleen aan de EcoDesign regeling, ze leveren een 100% besparing op en zijn een lust voor het oog in uw interieur.

Roundstack 2 th size shiny blue 2

Of u nu valt voor de klassieke keramische kachel of die met het moderne design, deze houtkachels zijn zowel brandend als gedoofd een prachtig onderdeel van uw interieur. U kunt zelf de kachel samenstellen. U kiest zelf de afmeting, kleur, decoratie en stijl. Zo past de houtkachel altijd bij uw woonstijl.

Liberty 3 th size 2 sfeer 4

De hout- en pelletkachels van La Castellamonte worden nog steeds volgens oude traditie, op kleine schaal, met de hand gemaakt. Naast de klassieke modellen is er ook een ruime keuze uit moderne uitvoeringen. Alle kachels zijn uitvoerbaar in verschillende kleuren en vormen. Zo passen ook de klassieke modellen in een moderne woonstijl.

La Castellamonte rondo 3 th size, kleur 29 celadon 5

Moderne houtkachels leveren bovendien een belangrijke bijdrage in het landelijke streven om meer hernieuwbare energie te gebruiken. Ook de Nederlandse overheid stimuleert dat Nederlandse huizen en bedrijven meer door warmte uit hernieuwbare bronnen worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen. In Nederland draagt particuliere houtstook nu al 18% bij aan de EU-afspraken van de overheid. Stoken met hout is ook een vanuit de EU erkende en gestimuleerde manier van verwarmen. Mits goed geïnstalleerd en gebruikt, draagt een kwalitatieve houtgestookte installatie bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot en het verminderen van overlast door houtrook.