Sfeervolle pelletkachels

Klover is één van de grootste A-merken op het gebied van pelletkachels in Nederland. Bij het ontwerpen en produceren van een Klover pelletkachel zetten ze de mensen en de omgeving waarin ze wonen op de eerste plaats. Bij Klover is de standaard: een goed werkend product, dat er mooi uitziet. Eenvoud, veiligheid en respect voor […]

Sfeervolle pelletkachels

pelletkachel

Klover is één van de grootste A-merken op het gebied van pelletkachels in Nederland. Bij het ontwerpen en produceren van een Klover pelletkachel zetten ze de mensen en de omgeving waarin ze wonen op de eerste plaats. Bij Klover is de standaard: een goed werkend product, dat er mooi uitziet. Eenvoud, veiligheid en respect voor het milieu staan daarbij centraal. Het voordeel van stoken met pellets is dat de materialen het broeikasprobleem niet vergroten. Dit komt mede door de uitstekende verbranding. De emissie van CO2 is daardoor bijvoorbeeld veel lager dan de wettelijk toegestane limieten.

Bij de productie van een pelletkachel van Klover worden nooit consessies gedaan aan veiligheid. Dat is natuurlijk makkelijk om te zeggen, maar bij Klover doen ze daar ook echt wat aan. Een voorbeeld hiervan is een van de zekerheden die ze u geven als het gaat om de veiligheid: het G.A.S-systeem. Dat staat voor Green Automatic Safety en hiermee garanderen ze: totale verbranding, automatische reiniging en anti-verstopping. Voor deze speciale techniek is uiteraard octrooi aangevraagd.

Door de zeer goede verbranding van de pellets heeft u te maken met minder uitstoot. Dat is fijn voor het milieu. Maar ook voor uzelf, er blijven minder asresten over, waardoor het schoonmaken minder vaak nodig is. Bovendien helpt de anti-verstoppingstechniek een handje. Natuurlijk, het reinigen van de pelletkachel blijft erg belangrijk, maar u heeft er een assistent bij. Wij hebben een grote liefde voor kachels, die gemaakt zijn van duurzaam keramiek. De Italiaanse Design kachels van La Castellamonte hebben een klassiek uiterlijk en de pelletkachels uit de Dinamica serie hebben een moderne en strakke vormgeving en functionaliteit. Er wordt met name gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De kachels worden per stuk ambachtelijk gemaakt, hierdoor is iedere kachel uniek. De keramische kachels hebben een hoog accumulerende waarde. Hierdoor geven ze nog lang warmte af nadat het vuur uitgebrand is.

Pelletkachels