Rookgasafvoer op maat

De meeste aandacht gaat naar het uiterlijk van de haard of kachel. Maar even zo belangrijk is de aanleg van een goede rookgasafvoer. Wij werken met het hoogwaardige Poll System. Een design line met nauwelijks zichtbare verbindingen, zodat het zowel binnen als buitenhuis mooi oogt. Het rookkanaal kan zowel mat als glanzend, of in diverse […]

Rookgasafvoer op maat

Poll System

De meeste aandacht gaat naar het uiterlijk van de haard of kachel. Maar even zo belangrijk is de aanleg van een goede rookgasafvoer.

Wij werken met het hoogwaardige Poll System. Een design line met nauwelijks zichtbare verbindingen, zodat het zowel binnen als buitenhuis mooi oogt. Het rookkanaal kan zowel mat als glanzend, of in diverse RAL kleuren geleverd worden.

art of fire Poll System Design Line rookkanaal maatwerk rookgasafvoer
art of fire Poll System Design Line rookgasavoer maatwerk schoorsteen

Rookgasafvoer op maat

Ook dit huis hebben wij deze week voorzien van de DesignLine rookkanalen van Poll. Op maat gemaakt, passend bij het uiterlijk van het huis. De schoorsteen is afgewerkt met speciaal vonkengaas. Wij vinden het een plaatje om te zien!

Art of Fire De afwerking maakt de haard speciaal stovax blauwstaal 2
Art of Fire De afwerking maakt de haard speciaal stovax blauwstaal

Binnen hebben hij Een Stovax houthaard geplaatst. Strak afgewerkt met blauwstaal.

Over Poll

Poll Design levert al meer dan 50 jaar de modernste technologie op het gebied van schoorsteenconstructie. Ze leveren aan de industrie, handel en de privésector. Het aanbod omvat rook- en uitlaatpijpen, enkelwandige en dubbelwandige schoorsteensystemen, modulaire schachtsystemen voor nieuwbouw en renovatie en nog veel meer.

Wij leveren altijd deskundig advies en maatwerk, gericht op uw persoonlijke unieke situatie. Hiervoor maken wij een technische tekening en een gespecificeerde offerte.

Wilt meer informatie over de rookkanalen van Poll System?  Neem dan contact met ons op. Of kom op vrijdag langs in de showroom, de koffie staat voor u klaar. Alle andere dagen zijn wij op afspraak geopend.

Rookkanalen