De Jacobus 6 houtkachel is een compacte en efficiënte houtkachel, ontworpen om kleine tot middelgrote ruimtes te verwarmen. Deze kachel heeft een vermogen van 3,5 tot 7 kW, wat voldoende is om ruimtes tot circa 120 m³ te verwarmen. De kachel is gemaakt van plaatstaal en heeft een tijdloos, antracietkleurig design, wat hem geschikt maakt voor verschillende interieurstijlen.

Een van de opvallende kenmerken van de Jacobus 6 is het hoge rendement van 83,6%, waardoor hij zeer zuinig is in gebruik. Daarnaast heeft de kachel een externe luchttoevoer, wat bijdraagt aan een efficiënte verbranding en minder vervuiling. Het vuurzicht aan de voorkant zorgt voor een gezellige sfeer in de ruimte.

De Jacobus 6 wordt geleverd met een levenslange fabrieksgarantie, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de kachel onderstreept. De kachel kan zowel via een boven- als achteraansluiting op de rookgasafvoer worden aangesloten.

De Dik Geurts Vidar Triple is een houtkachel van het merk Dik Geurts, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle houtkachels en haarden. Deze kachel heeft een strak en modern design, waardoor het een aantrekkelijke toevoeging is aan elk interieur. Met drie glazen panelen – een aan de voorkant en twee aan de zijkanten – biedt de Vidar Triple een panoramisch zicht op het vuur.

Met een hoog rendement kan deze houtkachel grote ruimtes efficiënt verwarmen. Het nominale vermogen ligt meestal tussen 8 en 12 kW, afhankelijk van het model en de specifieke configuratie. De Vidar Triple is ontworpen met aandacht voor het milieu en heeft een lage uitstoot, waardoor het voldoet aan de strenge Ecodesign 2022 normen. Dit betekent dat de kachel een schone verbranding heeft en energie-efficiënt is.