Poll Design rookkanaal – staat voor veiligstoken en een strak rookkanaal dat de buitenzijde van uw huis siert. Wij leveren voornamelijk rookkanalen van het Duitse merk Poll. De beste kwaliteit design rookkanalen. Voor alle sfeerverwarming in en buitenshuis.

Bij Art of Fire werken we altijd met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat u veilig kunt stoken. Daarom kiezen wij voor het premium Poll Design rookkanaal. Deze rookkanalen staan bekend om hun duurzaamheid en efficiëntie, en zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen hoge temperaturen en corrosieve omgevingen.

Bij een recente klant hebben we het rookkanaal aan de buitenzijde van het huis geplaatst. Naast de veiligheid is esthetiek hierbij ook belangrijk, en daarom hebben we gekozen voor een strak en modern ontwerp van Poll Design. Dit zorgt niet alleen voor een veilige afvoer van rook en gassen, maar ook voor een visueel aantrekkelijke toevoeging aan de buitenkant van het huis.

Als toegewijde importeur en ervaren installateur hebben wij uitgebreide positieve ervaringen met de rookkanalen van Poll Design. Door te kiezen voor een hoogwaardig rookkanaal wordt niet alleen voldaan aan de regelgeving, maar wordt ook de totale verwarmingservaring geoptimaliseerd.

Kies voor Art of Fire en ervaar de combinatie van veiligheid, kwaliteit en esthetiek met de rookgasafvoeren van Poll Design. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Bij Art of Fire werken we altijd met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat u veilig kunt stoken. Daarom kiezen wij voor de premium rookgasafvoeren van Poll Design. Een Poll design rookkanaal staat bekend om hun duurzaamheid en efficiëntie, en zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen hoge temperaturen en corrosieve omgevingen.

Poll design rookkanaal

Bij een recente klant hebben we het Poll design rookkanaal aan de buitenzijde van het huis geplaatst. Naast de veiligheid is esthetiek hierbij ook belangrijk, en daarom hebben we gekozen voor een strak en modern ontwerp van Poll Design. Dit zorgt niet alleen voor een veilige afvoer van rook en gassen, maar ook voor een visueel aantrekkelijke toevoeging aan de buitenkant van het huis.

Deze rookkanalen van het vooraanstaande Duitse merk Poll zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar spelen ook een cruciale rol bij het waarborgen van een milieuvriendelijke en efficiënte verwarmingservaring, zowel binnen- als buitenshuis.

Met het oog op de groeiende bezorgdheid over milieuaspecten, luchtkwaliteit en geluidsoverlast voor omwonenden, is het van essentieel belang geworden om te voldoen aan de nieuwe EU-regelgeving voor de productie van kachels en haarden. In dit streven naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid vormt het rookkanaal een integraal onderdeel van het systeem. Een goed ontworpen rookkanaal, zoals die van Poll Design, draagt bij aan het efficiënte afvoeren van rookgassen, wat resulteert in een schonere verbranding en een verminderde belasting van het milieu.

Kies voor Art of Fire en ervaar de combinatie van veiligheid, kwaliteit en esthetiek met de rookgasafvoeren van Poll Design. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.