Deze Volutamente Pellet 1st size, uitgevoerd in de elegante kleur celadon en voorzien van een keramische kolom met bijpassende kleurdetails, biedt een stijlvolle en efficiënte manier om uw huis te verwarmen. De subtiele groene tint van de kachel sluit prachtig aan bij de interieurdetails van uw ruimte en voegt een vleugje klassieke charme toe.

Pelletkachels, zoals deze, zijn een moderne, milieuvriendelijke oplossing voor verwarming. Ze werken op houtpellets, geperste houtkorrels die zorgen voor een schone en efficiënte verbranding, wat ze energiezuiniger en duurzamer maakt dan traditionele houtkachels. De Volutamente Pellet 1st size is niet alleen functioneel, maar ook een waar kunstwerk, vervaardigd door het gerenommeerde Italiaanse bedrijf La Castellamonte, dat bekendstaat om zijn handgemaakte keramische kachels.

Volutamente pellet 1st size

Deze specifieke uitvoering heeft een vermogen van 4,1 tot 8,5 kW, met een rendement van meer dan 86%, wat betekent dat u kunt genieten van een comfortabele warmte en een indrukwekkend lage uitstoot. Dankzij de grote glazen deur krijgt u een prachtig uitzicht op het vlammenspel, terwijl het geïntegreerde ventilatiesysteem zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte.

Met een pelletreservoir dat tot 22 uur onafgebroken kan branden, is het gebruiksgemak optimaal. Daarnaast zijn deze kachels beschikbaar in diverse kleuren en afwerkingen, zodat ze perfect in verschillende interieurstijlen passen. Deze Volutamente Pellet in celadon is een prachtig voorbeeld van de samensmelting van vakmanschap en moderne technologie, die zorgt voor een warme en sfeervolle toevoeging aan uw woonruimte.

Zelf opgehaald in Italië bij de fabriek van La Castellamonte Stufe en uiteraard ook door ons team zelf geplaatst bij de klant. Deze Volutamente pellet 1st size is uitgevoerd in ‘shiny black’ en voorzien van een ‘nickel plated’ deur. Een prachtige keramische pelletkachel die niet alleen fijne warmte biedt maar ook een fantastische toevoeging is aan uw interieur.

Pelletkachels zijn populaire verwarmingsoplossingen vanwege hun efficiëntie en milieuvriendelijkheid. De klassieke keramische pelletkachels van La Castellamonte combineren traditionele ambachten met moderne technologie, wat resulteert in unieke en esthetisch aantrekkelijke verwarmingsoplossingen. Deze kachels worden zorgvuldig met de hand vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig keramiek. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een uitstekende warmtegeleiding, maar draagt ook bij aan de stijlvolle uitstraling van de kachel.

La Castellamonte, opgericht in 1975, staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en de hoge kwaliteit van zijn producten. De Volutamente Pellet is daar een uitstekend voorbeeld van. De kachel heeft een verfijnd design en is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder het opvallende ‘shiny black’. Met een vermogen van 4,1 tot 8,5 kW biedt deze kachel voldoende warmte voor diverse ruimtes, terwijl de glazen deur een prachtig zicht biedt op het vlammenspel binnenin, wat bijdraagt aan een gezellige sfeer.

De productie van deze kachels vindt plaats in Italië, waar ervaren ambachtslieden elke kachel met de hand vormen en afwerken. Dit proces garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit, maar zorgt er ook voor dat elke kachel uniek is. Het gebruik van hoogwaardige materialen en aandacht voor detail maakt de Volutamente Pellet tot een duurzame en stijlvolle keuze voor elke woning.

De keramische pelletkachels van La Castellamonte combineren functionaliteit met esthetiek, en de Volutamente Pellet is een perfect voorbeeld van deze filosofie. Deze kachel biedt niet alleen efficiënte verwarming, maar dient ook als een stijlvol middelpunt in elk interieur. Dankzij de handgemaakte afwerking en het gebruik van traditionele technieken, is elke kachel een kunstwerk op zich, wat bijdraagt aan de unieke charme van deze producten.

De Dinamica pelletkachel van La Castellamonte is een innovatieve kachel die deel uitmaakt van de “Le Dinamiche” collectie. Deze collectie staat bekend om haar toepassing van geavanceerde verbrandingstechnologieën en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen die beweging en dynamiek uitstralen. De kachel combineert traditionele keramische elementen met moderne technologie om zowel efficiënt als milieuvriendelijk te zijn.

De Dinamica Tonda en Dinamica Quadra zijn twee prominente modellen binnen deze reeks. De Dinamica Tonda heeft een diameter van 49 cm en is verkrijgbaar in twee hoogtes: 104 cm en 115 cm, met respectievelijke gewichten van 260 kg en 297 kg. Het verwarmingsvermogen varieert tussen 3 kW en 6,5 kW, afhankelijk van het model, en het rendement ligt tussen de 83% en 84%. De kachel is ontworpen om ruimtes van 100 tot 230 kubieke meter te verwarmen, afhankelijk van de isolatie en andere factoren.

De Nordicfire Sienna is een geavanceerde inbouw CV-pelletkachel die perfect integreert met je bestaande centrale verwarmingssysteem. Deze kachel combineert de esthetiek van een traditionele open haard met de efficiëntie van moderne technologie. De Sienna is ontworpen om een krachtig vermogen te leveren.

Inbouw cv-pelletkachel

Met een indrukwekkend rendement van 93,1% behoort de Nordicfire Sienna tot de meest energiezuinige kachels in zijn klasse. Dit wordt verder onderstreept door het A++ energielabel, wat deze kachel niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenefficiënt maakt. De pelletkachel beschikt over een royale opslagcapaciteit, wat betekent dat je tussen de 8 en 40 uur kunt stoken zonder bij te vullen, afhankelijk van de ingestelde temperatuur en het vermogen.

Gebruiksopties

De Sienna biedt ook geavanceerde gebruiksopties, zoals automatische temperatuurregeling en een programmeerbare timer waarmee je de kachel kunt instellen om op specifieke tijden in- en uit te schakelen. Dit maakt het mogelijk om de inbouw CV-pelletkachel te laten werken zonder dat je er voortdurend naar hoeft om te kijken. Dankzij het modulerende vermogen past de kachel zich aan op basis van de warmtebehoefte, wat bijdraagt aan een efficiënter energiegebruik.

Nordicfire Sienna

Wat betreft installatie is de Nordicfire Sienna flexibel in te bouwen en leverbaar met verschillende stijlvolle afwerkingsframes. Deze inbouw CV-pelletkachel biedt een veilige en efficiënte manier om meerdere ruimtes te verwarmen en tegelijkertijd te genieten van de sfeer van een open haard. Met zijn moderne functies en hoge rendement is de Sienna een ideale keuze voor iedereen die zoekt naar een duurzame verwarmingsoplossing met een elegant design.

De Klover pelletkachel Model Soft 100, uitgevoerd in zwart, is een moderne en stijlvolle toevoeging aan elke woning. Deze vrijstaande pelletkachel, strategisch geplaatst in de hoek van de ruimte, zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van het betoverende vlammenspel. Met zijn strakke en eigentijdse design past de Soft 100 perfect in zowel klassieke als moderne interieurs, en voegt hij een warme en gezellige sfeer toe aan de ruimte.

Vrijstaande pelletkachel

Pelletkachels zijn een duurzame en efficiënte manier om je huis te verwarmen. Ze werken op houtpellets, die een hernieuwbare brandstofbron zijn. Deze pellets zijn gemaakt van geperst zaagsel en ander houtafval, wat zorgt voor een hoge verbrandingswaarde en lage uitstoot van schadelijke stoffen. Een vrijstaande pelletkachel is eenvoudig in gebruik: je vult de voorraadbak met pellets, stelt de gewenste temperatuur in, en de kachel doet de rest. Dankzij een ingebouwd automatisch systeem worden de pellets gedoseerd toegevoegd, waardoor een constante en gelijkmatige warmteafgifte gegarandeerd is.

Klover pelletkachel Model Soft 100

Klover, de fabrikant van de Soft 100, staat bekend om zijn hoogwaardige en innovatieve pelletkachels. Het merk combineert jarenlange ervaring met geavanceerde technologie om producten te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Klover pelletkachels zijn niet alleen efficiënt en milieuvriendelijk, maar ook ontworpen om een gezellige ambiance te creëren. Het merk legt veel nadruk op het design, waardoor hun kachels vaak het middelpunt van de ruimte worden.

De Klover Soft 100 in zwart biedt meer dan alleen warmte; het brengt een rustgevende sfeer in huis. Het zachte geruis van de pellets die verbranden en de dansende vlammen creëren een ontspannen en knusse omgeving. Of je nu een boek leest, een film kijkt, of geniet van een goed gesprek met vrienden en familie, de Klover pelletkachel zorgt ervoor dat elke activiteit nog aangenamer wordt. Kortom, met de vrijstaande pelletkachel Klover Soft 100 haal je niet alleen een efficiënte verwarmingsbron in huis, maar ook een bron van comfort en sfeer.

De Klover pelletkachel Soft 100 uitgevoerd in brons is een moderne toevoeging aan elk interieur, zoals onlangs bewezen bij een tevreden klant van ons. Deze klant koos bewust voor de Klover Soft 100 vanwege de combinatie van stijl, efficiëntie en duurzaamheid die deze pelletkachel biedt.

Pelletkachels zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Ze gebruiken samengeperste houtpellets als brandstof, wat niet alleen milieuvriendelijker is, maar ook zorgt voor een efficiëntere verbranding. Dit betekent lagere stookkosten en minder uitstoot van schadelijke stoffen. De Klover Soft 100 is een uitstekend voorbeeld van hoe moderne technologie kan bijdragen aan een duurzame en sfeervolle verwarming.

Klover is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en innovatie. Het Italiaanse bedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van pelletkachels die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. De Soft 100 is geen uitzondering; met zijn bronzen afwerking voegt deze kachel een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Het ontwerp is strak en modern, maar de bronzen kleur geeft het een tijdloze uitstraling die past bij diverse interieurstijlen.

Bij onze klant heeft de Klover Soft 100 een centrale plaats in de woonkamer gekregen. De warmte en het zachte knisperen van de pellets creëren een gezellige en uitnodigende sfeer. De automatische ontsteking en het eenvoudige bedieningspaneel maken het gebruik van deze kachel zeer gebruiksvriendelijk. Onze klant was ook erg tevreden over de stille werking van de kachel, wat bijdraagt aan een ontspannen en comfortabele woonomgeving.

De installatie van de Klover Soft 100 verliep soepel en de klant kon al snel genieten van de aangename warmte. Deze pelletkachel is niet alleen een praktische keuze, maar ook een stijlvolle toevoeging die een gevoel van luxe en comfort met zich meebrengt. De bronzen uitvoering van de Klover Soft 100 zorgt ervoor dat de kachel een echte eyecatcher is en een warme, huiselijke sfeer creëert.

Deze klassieke  Volutamente Pellet hebben we geplaatst en komt volledig tot z’n recht in de sfeer van de rest van het interieur. De klassieke keramische pelletkachel, met een lichtblauwe kleur en messing accenten, biedt niet alleen efficiënte verwarming maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan de ruimte.

Pelletkachels zijn een populaire keuze voor moderne verwarming vanwege hun hoge efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Ze gebruiken geperste houtkorrels (pellets) als brandstof, wat zorgt voor een schone en duurzame verbranding. De klassieke Volutamente Pellet van La Castellamonte is een uitstekend voorbeeld van deze technologie gecombineerd met traditioneel vakmanschap.

La Castellamonte, een vooraanstaand Italiaans bedrijf, staat bekend om zijn hoogwaardige keramische kachels die met veel zorg en oog voor detail worden vervaardigd. Elk stuk wordt handgemaakt door ervaren ambachtslieden die eeuwenoude technieken gebruiken om duurzame en prachtige kachels te creëren. Deze kachels zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en passen perfect in zowel moderne als klassieke interieurs.

De Volutamente Pellet kachel biedt een indrukwekkend rendement en een lange autonomie, waardoor hij ideaal is voor langdurig gebruik. Het unieke ontwerp simuleert de verbranding van houtblokken, wat zorgt voor een gezellige sfeer en een rustgevend vlammenspel. Met zijn grote glazen deur biedt de kachel een prachtig uitzicht op de vlammen, terwijl de lichtblauwe keramische buitenkant met messing accenten een elegante touch aan elke kamer toevoegt.

Deze combinatie van innovatieve technologie en traditioneel vakmanschap maakt de Volutamente Pellet een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en stijlvolle verwarmingsoplossing. Dankzij de hoogwaardige materialen en het zorgvuldige productieproces van La Castellamonte kun je rekenen op een kachel die zowel functioneel als een statement piece in je interieur is.

De Edilkamin Lena pelletkachel brengt niet alleen warmte in huis, maar ook een gevoel van comfort en gezelligheid. Stel je voor dat je op een koude winteravond thuiskomt en verwelkomd wordt door de zachte, warme gloed van de Edilkamin Lena. Deze kachel, met zijn elegante ontwerp en moderne functies, zorgt ervoor dat elke kamer in huis uitnodigend en behaaglijk aanvoelt.

De Edilkamin Lena is ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak. De gietijzeren vuurhaard straalt niet alleen warmte uit, maar creëert ook een sfeervolle ambiance die perfect is voor ontspanning na een lange dag. Dankzij de geïntegreerde Wi-Fi functie kun je de kachel eenvoudig op afstand bedienen, zodat je altijd in een warm huis thuiskomt. Met de “Mind Remote” afstandsbediening heb je volledige controle over de temperatuur en ventilatie, wat bijdraagt aan een aangename en rustgevende omgeving.

Edilkamin Lena pelletkachel

Wat de Edilkamin Lena pelletkachel echt bijzonder maakt, is het innovatieve AirKare systeem. Dit systeem zorgt niet alleen voor verwarming, maar verbetert ook de luchtkwaliteit in huis. De ozonisator en ionisator verminderen bacteriën, schimmels en stofdeeltjes, waardoor je kunt genieten van schone, frisse lucht. Dit maakt de kachel niet alleen een bron van warmte, maar ook van welzijn voor het hele gezin.

De verschillende afwerkingsmogelijkheden, zoals zwart staal, mat wit keramiek of speksteen, maken het eenvoudig om de kachel aan te passen aan je interieur. Of je nu kiest voor een moderne of klassieke uitstraling, de Edilkamin Lena voegt een stijlvol element toe aan elke ruimte.

De Edilkamin Lena is meer dan een verwarmingsbron; het is een centraal punt in huis waar je samenkomt met familie en vrienden, genietend van de warmte en gezelligheid die het biedt. Het knisperende geluid van de pellets en de dansende vlammen creëren een sfeer die uitnodigt tot ontspanning en samenzijn.

Met de Edilkamin Lena pelletkachel geniet je niet alleen van efficiënte en betrouwbare verwarming, maar ook van een verhoogd comfortniveau in huis. Deze kachel transformeert elke koude dag in een warme, uitnodigende ervaring, waardoor je huis altijd voelt als een toevluchtsoord van warmte en gezelligheid.

Deze Edilkamin Nara plus pelletkachel zorgt voor heel veel uren gezellige warmte tijdens een drankje aan de bar. Met een vermogen variërend van 3,8 tot 9,2 kW biedt deze pelletkachel een efficiënte en krachtige oplossing voor het verwarmen van uw huis. Het hoge rendement van 88,5% garandeert dat de warmte effectief wordt benut, waardoor uw ruimtes tot wel 235 m³ optimaal worden verwarmd. Deze kachel is ontworpen om zowel functioneel als stijlvol te zijn, met een strak ontwerp dat beschikbaar is in kleuren zoals zwart, mat wit en bordeaux.

Dankzij het lage pelletverbruik van 0,6 tot 2,1 kg per uur en de ruime pelletopslagcapaciteit van 24 kg, kan de Nara Plus tot wel 40 uur autonoom functioneren. Dit betekent minder vaak bijvullen en meer genieten van een constante warmte. De kachel is ook uitgerust met geavanceerde technologieën zoals het Leonardo systeem, dat de verbranding optimaliseert door continu aanpassingen te maken op basis van de installatieomgeving en de kwaliteit van de gebruikte pellets.

Edilkamin Nara Plus

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van de Edilkamin Nara Plus is de Relax functie, waarmee de ventilator kan worden uitgeschakeld voor een bijna geruisloze werking. Dit maakt het ideaal voor gebruik in woonkamers of andere stille ruimtes waar comfort en rust belangrijk zijn. De Night functie zorgt ervoor dat de kachel automatisch terugschakelt naar een lager vermogen tijdens de nacht, wat niet alleen helpt om pellets te besparen maar ook de milieu-impact vermindert.

Voor nog meer gebruiksgemak kan de Nara Plus worden bediend via een afstandsbediening en is er een optionele WiFi-module beschikbaar, waardoor u de kachel kunt programmeren en beheren vanaf uw smartphone of tablet. Dit biedt een ongeëvenaard niveau van controle en flexibiliteit, zodat u altijd kunt genieten van een warm en uitnodigend huis.

Met zijn combinatie van stijl, efficiëntie en geavanceerde functies is de Edilkamin Nara Plus pelletkachel een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing. Of u nu een gezellige avond doorbrengt met vrienden of gewoon wilt ontspannen in een warm huis, deze kachel biedt de perfecte balans tussen comfort en efficiëntie.

Deze foto reportage laat u de plaatsing van een Volutamente Pellet Plaatsing van een Volutamente Pelle zien. Mooi om te zien dat de keramische mantel in delen en met precisie om de kachel geplaatst worden het eind resultaat: Volutamente Pellet Lavenda heeft een prachtige blauwe kleur. We hebben deze pelletkachel en de rookgasafvoer geplaatst. Aan de buitenzijde in de rietenkap hebben we op verzoek een koperen rookgasafvoer geplaatst dat past bij de sfeer van het huisje en de rieten kap.

Plaatsing van een Volutamente Pellet

Pelletkachels zijn een milieuvriendelijke en efficiënte manier om uw huis te verwarmen. Ze verbranden geperste houtpellets, wat zorgt voor een schone en gecontroleerde verbranding met minimale uitstoot. Dit type kachel biedt niet alleen warmte, maar ook het gemak van automatische ontsteking en een consistente warmte-output.

De klassieke keramische pelletkachels van La Castellamonte combineren traditioneel Italiaans vakmanschap met moderne technologie. Deze kachels worden met de hand gemaakt van hoogwaardig keramiek, wat resulteert in unieke en duurzame producten. Het proces begint met het zorgvuldig vormen en bakken van de keramische delen, die vervolgens met precisie worden gemonteerd rond de kachel.

Dit geeft de kachel niet alleen een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar zorgt ook voor een uitstekende warmteopslag en -afgifte.

Volutamente Pellet Lavenda

Een mooi voorbeeld is de Volutamente Pellet Lavenda, die opvalt door zijn prachtige blauwe kleur. Deze kachel biedt een indrukwekkend vlammenspel dankzij de grote glazen deur, wat bijdraagt aan een gezellige sfeer in huis. De keramische mantel wordt in delen en met grote precisie om de kachel geplaatst, wat het ambachtelijke karakter van het product benadrukt.

De plaatsing van de rookgasafvoer is even belangrijk voor zowel functionaliteit als esthetiek. In dit specifieke project hebben we een koperen rookgasafvoer geïnstalleerd, die perfect aansluit bij de rieten kap van het huisje en bijdraagt aan de algehele charme van de woning.