Deze MiniStack is uitgevoerd in kobaltblauw en staat, zoals altijd, op zijn kenmerkende houten voet. Deze uitvoering brengt kleur in de ruimte als hij niet brandt en geeft een heerlijke warmte wanneer de kachel gebruikt wordt. Deze MiniStack in kobaltblauw is onderdeel van de Stack Stoves-serie van La Castellamonte, een merk dat bekend staat om zijn keramische houtkachels met een modern en modulair ontwerp.

MiniStack in kobaltblauw

La Castellamonte Stufe, een gerenommeerd Italiaans bedrijf, combineert traditioneel keramisch vakmanschap met moderne technologie om innovatieve en stijlvolle houtkachels te creëren. De MiniStack, ontworpen in samenwerking met Adriano Design, is een perfect voorbeeld van deze synergie. Het ontwerp is modulair, wat betekent dat de kachel aangepast kan worden aan diverse interieurstijlen en persoonlijke voorkeuren.

Het productieproces van de MiniStack is nauwkeurig en ambachtelijk. Elke kachel wordt handgemaakt van hoogwaardig vuurvast geglazuurd keramiek. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke uitstraling, maar ook voor uitstekende warmteopslag en -afgifte. De kachel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zowel mat als glanzend, waardoor hij naadloos in elk interieur past.

De MiniStack in kobaltblauw biedt met zijn 6 kW vermogen en 77% rendement efficiënte verwarming voor kleinere ruimtes. Het milieuvriendelijke ontwerp voldoet aan strenge internationale normen voor lage emissies, waardoor het een duurzame keuze is voor verwarming. Dankzij het modulaire ontwerp kan de kachel worden aangepast met verschillende hoogte- en voetopties, zodat hij precies aan de energiebehoeften en esthetische voorkeuren van de gebruiker voldoet.

Witte Mini Stack met zwart rookkanaal. La Castellamonte staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen, en de keramische bekleding van de MiniStack voegt niet alleen functionaliteit maar ook esthetische waarde toe aan de kachel. Het moderne en elegante ontwerp van de MiniStack, vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zorgt ervoor dat hij naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen. De combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne innovatie maakt de MiniStack tot een opvallende keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte, duurzame en stijlvolle houtkachel.

De Element4 Sky Tunnelhaard is een moderne en stijlvolle gashaard die in verschillende formaten wordt aangeboden, waaronder de Sky Medium Tunnel en de Sky Large Tunnel. Deze haarden zijn ontworpen om als roomdivider te functioneren, waardoor ze kunnen worden ingebouwd in een muur en van beide kanten zichtbaar zijn, wat ideaal is voor open woonruimtes. De Real Flame Burner technologie zorgt voor een zeer realistisch vlambeeld dat lijkt op echt houtvuur, gecombineerd met natuurgetrouwe gekloofde houtblokken voor een authentieke uitstraling. Met een hoge efficiëntie tot wel 89% en verschillende vermogensopties afhankelijk van het type gas, bieden deze haarden zowel warmte als sfeer. Voor aardgas varieert het vermogen bijvoorbeeld van 2,5 tot 13,7 kW.

Deze Mini Stack is uitgevoerd in wit met een groene top en hebben we geplaatst in een tiny house. De kachel staat zoals altijd op zijn kenmerkende houten voet. Deze uitvoering brengt kleur in de ruimte als hij niet brandt en geeft een heerlijke warmte wanneer de kachel gebruikt wordt.

De Mini Stack is onderdeel van de Stack Stoves-serie, ontworpen door La Castellamonte Stufe in samenwerking met Adriano Design. La Castellamonte Stufe is een Italiaans bedrijf dat bekend staat om zijn traditionele en innovatieve benadering van keramische houtkachels. Het ontwerp van de Mini Stack combineert esthetiek met functionaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig geglazuurd keramiek dat zowel duurzaam als stijlvol is.

Mini Stack In Tiny House

Dankzij het modulaire ontwerp kan de Mini Stack naadloos worden geïntegreerd in verschillende interieurstijlen. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om de kachel aan te passen aan specifieke wensen en behoeften. Naast de visuele aantrekkingskracht biedt de Mini Stack een nominaal vermogen van 6 kW, wat voldoende is om een kleine ruimte zoals een tiny house effectief te verwarmen.

Het productieproces van de Mini Stack omvat traditionele keramische technieken, gecombineerd met moderne technologieën om een efficiënte verbranding en lage emissies te garanderen. Elk onderdeel van de kachel wordt met de hand vervaardigd, wat resulteert in een uniek en hoogwaardig product.

De Mini Stack is dus niet alleen een functionele warmtebron, maar ook een opvallend designelement dat bijdraagt aan de sfeer en het comfort van elke ruimte waarin hij wordt geplaatst.

African Flame rood – De African Flame potkachels, ook wel bekend als Earthfire-pothaarden, zijn unieke keramische kachels die met de hand worden gemaakt in Zuid-Afrika. Ze zijn oorspronkelijk gebaseerd op de ronde Mexicaanse potkachel, maar zijn verder geëvolueerd tot een robuuste vierkante vorm door Alex, een erkende pottenbakker uit Kaapstad​.

Deze African Flame potkachels zijn ontworpen om een exotische uitstraling en een hoge warmteafgifte te bieden. In tegenstelling tot traditionele open haarden, verliezen deze kachels minder warmte omdat keramiek de warmte beter vasthoudt. Dit betekent dat ze snel opwarmen en langdurig warmte afgeven, terwijl je toch kunt genieten van een open vuur

De Houtkachel Jacobus 9 is een product van het Nederlandse merk JAcobus, dat bekend staat om zijn hoogwaardige houtkachels. Dit specifieke model heeft een nominaal vermogen van ongeveer 9 kW, wat het geschikt maakt voor middelgrote tot grote ruimtes. Een van de meest opvallende kenmerken van de Jacobus 9 is het hoge rendement, vaak rond de 80%, waardoor hij zeer efficiënt brandt en veel van de energie uit het hout omzet in warmte. Bovendien voldoet de kachel aan strenge milieunormen, waaronder de Ecodesign-richtlijn, wat betekent dat de emissies van schadelijke stoffen laag zijn.

 

RoundStack is het eerste ontwerp uit de Stack-collectie. De houtkachel is rond en heeft een diameter van 51 cm. U heeft keuze uit 5 verschillende modellen:

SLIM

LONG

RIM

WOOD

SIDE

De Dru Maestro 80-2 Hoek Rechts is een moderne gashaard ontworpen voor inbouwsituaties, waarbij de vlammen vanuit twee zijden zichtbaar zijn, wat zorgt voor een indrukwekkend vlammenspel. Deze haard biedt een strak en eigentijds design dat naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen. De haard is voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder de Eco Wave-functie, waarmee gebruikers de hoogte van de vlammen kunnen regelen en zo het gasverbruik kunnen optimaliseren. De bediening van de Dru Maestro 80-2 Hoek Rechts is eenvoudig, vaak via een afstandsbediening of een app, wat het gebruiksgemak verhoogt. Bovendien heeft deze haard een hoog rendement en kan hij dienen als een efficiënte en sfeervolle warmtebron in de woonkamer. De installatie vereist professionele kennis om de veiligheid en optimale werking te garanderen.

Roundstack Slim Shiny Black – De RoundStack is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer veilig in gebruik. De kachel voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en beschikt over een goed afgesloten verbrandingskamer, waardoor er geen schadelijke stoffen in de kamer terechtkomen. Bovendien heeft de kachel een veiligheidsglas dat bestand is tegen hoge temperaturen en voorkomt dat vonken uit de kachel springen.

De MiniStack van La Castellamonte is een innovatieve houtkachel die opvalt door zijn compacte formaat en houten voet. Deze kachel, geproduceerd door het Italiaanse bedrijf La Castellamonte, combineert traditionele ambachtelijke technieken met moderne technologieën en staat bekend om zijn hoogwaardige keramische afwerking. De MiniStack is ontworpen om ruimtebesparend te zijn, wat hem ideaal maakt voor kleinere woonruimtes. Ondanks zijn bescheiden formaat biedt de kachel een effectieve verwarmingscapaciteit die geschikt is voor kleine tot middelgrote ruimtes.

Een van de belangrijkste kenmerken van de MiniStack is de stevige houten voet, die niet alleen stabiliteit en duurzaamheid biedt, maar ook bijdraagt aan een warme en natuurlijke uitstraling. Dit zorgt ervoor dat de kachel naadloos past in verschillende interieurs, wat bijdraagt aan zijn veelzijdigheid. De kachel is bovendien ontworpen met oog voor efficiëntie en duurzaamheid, wat resulteert in een hoog rendement en een schone verbranding. Hierdoor draagt de MiniStack bij aan een lagere uitstoot van schadelijke stoffen en een beter milieuvriendelijk profiel.