De Element4 Sky Tunnelhaard is een moderne en stijlvolle gashaard die in verschillende formaten wordt aangeboden, waaronder de Sky Medium Tunnel en de Sky Large Tunnel. Deze haarden zijn ontworpen om als roomdivider te functioneren, waardoor ze kunnen worden ingebouwd in een muur en van beide kanten zichtbaar zijn, wat ideaal is voor open woonruimtes. De Real Flame Burner technologie zorgt voor een zeer realistisch vlambeeld dat lijkt op echt houtvuur, gecombineerd met natuurgetrouwe gekloofde houtblokken voor een authentieke uitstraling. Met een hoge efficiëntie tot wel 89% en verschillende vermogensopties afhankelijk van het type gas, bieden deze haarden zowel warmte als sfeer. Voor aardgas varieert het vermogen bijvoorbeeld van 2,5 tot 13,7 kW.

De Dru Maestro 80-2 Hoek Rechts is een moderne gashaard ontworpen voor inbouwsituaties, waarbij de vlammen vanuit twee zijden zichtbaar zijn, wat zorgt voor een indrukwekkend vlammenspel. Deze haard biedt een strak en eigentijds design dat naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen. De haard is voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder de Eco Wave-functie, waarmee gebruikers de hoogte van de vlammen kunnen regelen en zo het gasverbruik kunnen optimaliseren. De bediening van de Dru Maestro 80-2 Hoek Rechts is eenvoudig, vaak via een afstandsbediening of een app, wat het gebruiksgemak verhoogt. Bovendien heeft deze haard een hoog rendement en kan hij dienen als een efficiënte en sfeervolle warmtebron in de woonkamer. De installatie vereist professionele kennis om de veiligheid en optimale werking te garanderen.

De Stuv 21-95 is een moderne, hoogwaardige houthaard die bekend staat om zijn esthetische en functionele ontwerp. Deze haard biedt een breed en panoramisch zicht op het vuur dankzij de grote glazen deur, die zowel kan openschuiven als volledig weggewerkt kan worden. Dit model staat bekend om zijn efficiëntie en vermogen om een aanzienlijke hoeveelheid warmte te genereren, wat het ideaal maakt voor grote ruimtes. De Stuv 21-95 kan ingebouwd worden, waardoor hij naadloos integreert in verschillende interieurstijlen. De verbrandingstechnologie zorgt voor een schone en efficiënte verbranding, wat resulteert in een minimale uitstoot van schadelijke stoffen. De haard is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid, en biedt een betrouwbare warmtebron met een elegant en tijdloos ontwerp.

Deze maatwerk open gashaard hebben wij op maat voor u gemaakt. Naast het installeren hebben wij ook gezorgd voor een unieke afwerking. Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig: er kunnen immers geen vonken uit het vuur spatten en zo snel als het vuur aan is, is het ook weer uit. Dankzij innovatieve technieken laten de meeste gashaarden en -kachels een levendig vlammenspel zien dat vaak niet van echt houtvuur te onderscheiden is.

Of u nu kiest voor keramische houtstammen, imitatiedennenappels, -kolen of een strak kiezelbed, voor gashaarden en kachels is er uiteraard een gasaansluiting nodig en verder is er een rookkanaal vereist dat uitkomt boven de nok van het dak. Bij gesloten gaskachels kan het gecombineerde luchttoevoer- en rookafvoerkanaal ook in de gevel uitmonden. Zo’n concentrisch rookkanaal is dé oplossing voor plaatsen waar geen rookkanaal mogelijk is.

Maatwerk open gashaard

Onze op maat gemaakte gashaarden zijn perfect afgestemd op uw interieur. Wij bieden een breed scala aan afwerkingen om aan uw specifieke wensen en stijl te voldoen. Of u nu een moderne, minimalistische look wilt of een meer traditionele uitstraling, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Bij het ontwerpen van uw gashaard houden wij rekening met alle details, van de keuze van de materialen tot de kleur en textuur van de afwerking. Dit zorgt voor een harmonieuze integratie in uw leefruimte, waardoor de haard niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher in uw interieur wordt.

Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat de gashaard veilig en efficiënt wordt geïnstalleerd, met oog voor detail en kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat alles perfect werkt, zodat u zorgeloos kunt genieten van de warmte en sfeer van uw nieuwe gashaard.

Met een op maat gemaakte gashaard geniet u van het gemak en comfort van een moderne verwarmingsoplossing, gecombineerd met de schoonheid en charme van een traditioneel haardvuur. Laat ons u helpen om uw droomhaard werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek.

De Helex I-Frame Hoek Links is een moderne inbouw houtkachel met een strak design, ideaal voor installatie in een hoek. Het glas aan de linkerzijde biedt een mooi zicht op het vuur vanuit meerdere hoeken. Deze kachel maakt gebruik van efficiënte verbrandingstechnieken, waardoor hout optimaal wordt benut en er minder rook en as vrijkomt. Het gebruiksgemak is hoog door een eenvoudige luchtregeling, en de hoogwaardige materialen garanderen duurzaamheid en een lange levensduur. De Helex I-Frame Hoek Links voldoet aan strenge milieu- en veiligheidseisen, waardoor het een milieuvriendelijke en veilige keuze is voor elk modern interieur.

Een Totem tunnel liftdeurhaard is een veelzijdige en stijlvolle haard die zowel de charme van een open haard als de efficiëntie en veiligheid van een gesloten kachel biedt. Deze haarden zijn uitgerust met een liftdeur die naar boven en beneden kan schuiven, wat gebruikers de flexibiliteit geeft om te kiezen tussen een open of gesloten vuur.

Wanneer de liftdeur open is, biedt de haard een knapperend, geurend en rustgevend houtvuur. Met de deur gesloten, functioneert de haard als een hoogrendabele kachel met een schone verbranding en meer warmteafgifte, wat resulteert in minder houtverbruik​.

De Totem tunnel liftdeurhaard is beschikbaar in verschillende ontwerpen, waaronder modellen met één of meerdere zichtzijden, die kunnen worden geplaatst in een hoek, als roomdivider of zelfs hangend aan het plafond. Deze haarden zijn geliefd bij architecten en passen perfect in bijzondere projecten vanwege hun esthetische en functionele eigenschappen.

De Bellfires Verticall Bell Large is een moderne, ingebouwde gashaard die zich kenmerkt door zijn verticale ontwerp en driezijdig vuurzicht. Deze haard, ontworpen voor zowel nieuwbouwprojecten als grote renovaties, biedt een strak en minimalistisch uiterlijk dankzij het verborgen deursysteem met zwarte glazen randen.

Het apparaat beschikt over een warmte-output variërend tussen de 2 en 8 kW en heeft een rendement tot 85%, wat zorgt voor efficiënte verwarming. Het gebruik van een gebalanceerd afvoersysteem, waarbij de haard gesloten blijft en lucht van buiten haalt voor verbranding, verhoogt de veiligheid en efficiëntie. Dit systeem is uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssysteem dat overdruk zorgvuldig controleert en afvoert, wat de betrouwbaarheid in alle omstandigheden waarborgt.

DRU gaskachels staan bekend om hun kwaliteit en innovatieve ontwerpen die efficiëntie en stijl combineren. DRU, opgericht in 1754, biedt een breed scala aan gaskachels, variërend van moderne tot klassieke stijlen, die geschikt zijn voor diverse interieurs en woonomstandigheden. Deze kachels hebben een hoog rendement tot 95,8%, wat zorgt voor effectieve en kostenbesparende verwarming. Het assortiment omvat verschillende modellen, zoals vrijstaande, inbouw- en gevelgaskachels, met populaire series zoals de DRU Metro en Maestro.

Deze gaskachels kunnen gemakkelijk worden bediend via handmatige bediening, afstandsbediening, of zelfs met een smartphone of tablet, wat zorgt voor extra gebruiksgemak. Bovendien zijn de kachels ontworpen met oog voor milieuvriendelijkheid; veel modellen zijn al geschikt voor bijmenging tot 20% waterstof, wat bijdraagt aan een duurzamer gasgebruik.

Art of Fire is gespecialiseerd in het plaatsen van deze hoogwaardige DRU gaskachels en biedt daarnaast een uitgebreide onderhoudsservice. Dit zorgt ervoor dat je kachel altijd optimaal functioneert en veilig blijft.

Poll Design rookkanaal – staat voor veiligstoken en een strak rookkanaal dat de buitenzijde van uw huis siert. Wij leveren voornamelijk rookkanalen van het Duitse merk Poll. De beste kwaliteit design rookkanalen. Voor alle sfeerverwarming in en buitenshuis.

Bij Art of Fire werken we altijd met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat u veilig kunt stoken. Daarom kiezen wij voor het premium Poll Design rookkanaal. Deze rookkanalen staan bekend om hun duurzaamheid en efficiëntie, en zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen hoge temperaturen en corrosieve omgevingen.

Bij een recente klant hebben we het rookkanaal aan de buitenzijde van het huis geplaatst. Naast de veiligheid is esthetiek hierbij ook belangrijk, en daarom hebben we gekozen voor een strak en modern ontwerp van Poll Design. Dit zorgt niet alleen voor een veilige afvoer van rook en gassen, maar ook voor een visueel aantrekkelijke toevoeging aan de buitenkant van het huis.

Als toegewijde importeur en ervaren installateur hebben wij uitgebreide positieve ervaringen met de rookkanalen van Poll Design. Door te kiezen voor een hoogwaardig rookkanaal wordt niet alleen voldaan aan de regelgeving, maar wordt ook de totale verwarmingservaring geoptimaliseerd.

Kies voor Art of Fire en ervaar de combinatie van veiligheid, kwaliteit en esthetiek met de rookgasafvoeren van Poll Design. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Deze maatwerk open gashaard hebben wij op maat voor u gemaakt. Naast het installeren hebben wij ook gezorgd voor een unieke afwerking. Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig: er kunnen immers geen vonken uit het vuur spatten en zo snel als het vuur aan is, is het ook weer uit. Dankzij innovatieve technieken laten de meeste gashaarden en -kachels een levendig vlammenspel zien dat vaak niet van echt houtvuur te onderscheiden is.

Of u nu kiest voor keramische houtstammen, imitatiedennenappels, -kolen of een strak kiezelbed, voor gashaarden en kachels is er uiteraard een gasaansluiting nodig en verder is er een rookkanaal vereist dat uitkomt boven de nok van het dak. Bij gesloten gaskachels kan het gecombineerde luchttoevoer- en rookafvoerkanaal ook in de gevel uitmonden. Zo’n concentrisch rookkanaal is dé oplossing voor plaatsen waar geen rookkanaal mogelijk is.

Open gashaard

Onze op maat gemaakte gashaarden zijn perfect afgestemd op uw interieur. Wij bieden een breed scala aan afwerkingen om aan uw specifieke wensen en stijl te voldoen. Of u nu een moderne, minimalistische look wilt of een meer traditionele uitstraling, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Bij het ontwerpen van uw gashaard houden wij rekening met alle details, van de keuze van de materialen tot de kleur en textuur van de afwerking. Dit zorgt voor een harmonieuze integratie in uw leefruimte, waardoor de haard niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher in uw interieur wordt.

Maatwerk

Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat de gashaard veilig en efficiënt wordt geïnstalleerd, met oog voor detail en kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat alles perfect werkt, zodat u zorgeloos kunt genieten van de warmte en sfeer van uw nieuwe gashaard.

Met een op maat gemaakte gashaard geniet u van het gemak en comfort van een moderne verwarmingsoplossing, gecombineerd met de schoonheid en charme van een traditioneel haardvuur. Laat ons u helpen om uw droomhaard werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek.