Deze klassieke, Keramische kachel Rondo 1st size is uitgevoerd in de kleur aubergine met details in bladgoud en platina. Met een poll kanaal in de kleur metallic zwart, heeft deze keramische houtkachel een chique uitstraling. Geplaatst midden in de ruimte, fungeert het als de blikvanger van de kamer.

De Keramische kachel Rondo 1st size van La Castellamonte is een meesterwerk van Italiaans design en vakmanschap. Dit model, met zijn rijke auberginekleur en luxueuze afwerking in bladgoud en platina, is niet alleen een functionele warmtebron, maar ook een elegant kunstwerk. Het metallic zwarte poll kanaal voegt een moderne twist toe aan het klassieke ontwerp, waardoor het perfect past in zowel traditionele als eigentijdse interieurs.

Keramische kachel Rondo 1st size

De warmte-efficiëntie van de Rondò-houtkachel is een van zijn belangrijkste kenmerken. De keramische constructie houdt de warmte effectief vast en geeft deze geleidelijk vrij, wat zorgt voor een constante en aangename temperatuur in de kamer. Dit maakt de kachel niet alleen een esthetische aanwinst, maar ook een praktische keuze voor het verwarmen van je huis. Bovendien draagt het hoge verbrandingsrendement bij aan een milieuvriendelijke werking, met lagere uitstoot en minder brandstofverbruik.

De handgemaakte kwaliteit van de Rondò-houtkachel is duidelijk zichtbaar in elk detail. Ervaren ambachtslieden zorgen ervoor dat elke kachel uniek is, met een afwerking die aandacht voor detail en vakmanschap weerspiegelt. Deze kachels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat er altijd een model is dat perfect bij jouw interieur past.

Het centrale plaatsingsontwerp van de Keramische kachel Rondo 1st size betekent dat het niet alleen een functionele warmtebron is, maar ook een opvallend decoratief element in de ruimte. Of het nu in een woonkamer, eetkamer of zelfs een grote hal wordt geplaatst, de Rondò houtkachel trekt gegarandeerd de aandacht van iedereen die de kamer betreedt.

Met zijn combinatie van esthetische schoonheid, warmte-efficiëntie en milieuvriendelijkheid is de Rondò houtkachel van La Castellamonte een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan hun huis. Deze kachel biedt niet alleen warmte, maar ook een uniek stukje Italiaans vakmanschap dat een vleugje luxe en elegantie toevoegt aan elke ruimte.

Het is al eeuwenlang het meest gebruikte verwarmingssysteem geweest in de landen om ons heen. Logisch want de keramische kachel herbergt in al zijn eenvoud een sublieme techniek, die door de tijd heen is geperfectioneerd.

De verbrandingstechniek van keramische kachels doet niet veel onder van die van speksteenkachels. De kachel neemt sneller warmte op en geeft je direct warmte. Ook geven ze dezelfde heerlijke stralingswarmte. Deze kachels hebben tevens ook een unieke uitstraling. Ze zijn ambachtelijk gemaakt van speciaal keramiek. U kunt uw gewenste kachel naar wens samenstellen. Keramische kachels zijn accumulatiekachels, waarbij in een zeer korte tijd (een uur slechts, afhankelijk van de grootte) hout wordt verbrand onder hoge temperatuur. Hierdoor ontstaat een zeer volledige en daardoor schone verbranding met een hoog rendement.

Het lijkt een sprookje maar niets is minder waar! Vroeger waren de prachtige keramische kachels onderdeel van van ‘la dote’ oftewel de bruidsschat. De ouders van de bruid gaven hun dochter Italiaanse warmte mee het huwelijk in, door het schenken van een mooie houtkachel gemaakt van keramiek. Hoe rijker de familie, hoe groter en mooier de kachel ontworpen werd. Deze keramische kachels zorgden jarenlang voor warme en knusse momenten in het huis van ‘la coppia’ (=echtpaar).

De “Liberty” van La Castellamonte is een klassiek vormgegeven houtkachel die zich onderscheidt door zijn elegante, rechthoekige ontwerp. Deze kachel is geïnspireerd door periodes van grote decoratieve impact, zoals de Liberty (Art Nouveau) en Deco stijlen, en kan gemakkelijk in verschillende omgevingen worden geïntegreerd.

De Liberty kachel is beschikbaar in meerdere maten, variërend van een hoogte van 120 cm tot 166 cm. Afhankelijk van de maat varieert het nominale warmtevermogen tussen 7,5 kW en 10,5 kW, met een efficiëntie tot 82%. De kachel heeft ook lage emissies van koolmonoxide en fijnstof, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Er zijn opties om een grotere vuurhaarddeur toe te voegen voor een hoger rendement en langere autonomie

De Rondó van La Castellamonte is een type houtkachel, ontworpen door het Italiaanse bedrijf La Castellamonte, dat bekend staat om zijn hoogwaardige keramische kachels. Gevestigd in Castellamonte, een regio met een rijke traditie in keramiekproductie, combineert La Castellamonte traditioneel vakmanschap met modern design in hun Rondó-kachels. Deze houtkachels zijn vaak versierd met kleurrijke keramische tegels en dienen als decoratief element in het interieur.

De Rondó-houtkachels zijn ontworpen om efficiënte warmte te leveren, waarbij de keramische constructie helpt om warmte goed vast te houden en geleidelijk vrij te geven voor een constante en aangename temperatuur. Bovendien streeft La Castellamonte ernaar om milieuvriendelijke producten te maken; hun kachels hebben een hoog verbrandingsrendement, wat resulteert in een lagere uitstoot en minder brandstofverbruik.

De “Liberty” van La Castellamonte is een houtkachel met een klassiek, rechthoekig ontwerp dat geïnspireerd is door de decoratieve stijlen van de Art Nouveau en Art Deco periodes. Deze kachel kan eenvoudig in verschillende interieurs worden geïntegreerd.

De Liberty kachel is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, variërend van 120 cm tot 166 cm. Afhankelijk van de maat heeft de kachel een nominaal warmtevermogen van 7,5 kW tot 10,5 kW, met een efficiëntie tot 82%. De emissies van koolmonoxide en fijnstof zijn laag, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke verwarming. Er zijn opties beschikbaar om een grotere vuurhaarddeur toe te voegen, waardoor de kachel een hoger rendement en langere autonomie biedt.

De kachels van La Castellamonte worden met de hand gemaakt in de regio Piemonte in Italië, bekend om hun hoge kwaliteit en esthetische waarde. Elke kachel wordt op maat gemaakt door ervaren ambachtslieden, wat resulteert in unieke en persoonlijke verwarmingsoplossingen.

Deze statige Liberty keramische houtkachel is uitgevoerd in shiny green color 5 en is voorzien van metalen accenten en een deur van nikkel. Dit is de 3rd size en is een statement in deze ruimte. De glanzende groene kleur geeft de keramische houtkachel een chique uitstraling.

De Liberty houtkachel van La Castellamonte combineert elegantie en functionaliteit op een unieke manier. Het ontwerp is geïnspireerd door periodes van grote decoratieve impact, zoals de Art Nouveau (Liberty) en Art Deco stijlen, wat resulteert in een esthetisch aantrekkelijke en toch praktische verwarmingsoplossing. De rechthoekige vorm van de kachel maakt het mogelijk om deze in verschillende interieurs te plaatsen, van traditionele tot moderne stijlen.

La Castellamonte staat bekend om zijn vakmanschap en de productie van hoogwaardige keramische kachels. Deze stoves worden met de hand gemaakt in de regio Piemonte, Italië, en elke kachel wordt met zorg en aandacht voor detail vervaardigd door ervaren ambachtslieden. Dit zorgt ervoor dat elke Liberty kachel uniek is en een kunstwerk op zich vormt, naast zijn functie als verwarmingsapparaat.

Liberty keramische houtkachel

De Liberty kachel is beschikbaar in meerdere maten, waarvan de derde maat een hoogte heeft van 143 cm. Het nominale warmtevermogen van deze maat is 9 kW, met een efficiëntie van 79%. De kachel is ontworpen om een ruimte van 100 tot 280 kubieke meter te verwarmen, afhankelijk van de isolatie en andere factoren. De kachel heeft lage emissies van koolmonoxide en fijnstof, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke verwarming van je huis.

Wat de Liberty kachel extra bijzonder maakt, zijn de aanpassingsmogelijkheden. De kachel kan worden voorzien van een grotere vuurhaarddeur voor een hoger rendement en langere autonomie. Dit maakt het mogelijk om de kachel langer te laten branden zonder regelmatig hout toe te voegen. Bovendien kunnen klanten kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor de kachel perfect kan worden afgestemd op de inrichting van hun huis.

Met zijn glanzende groene kleur en metalen accenten, is de Liberty keramische houtkachel niet alleen een efficiënte warmtebron, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. De nikkel deur geeft de kachel een moderne touch, terwijl de keramische structuur zorgt voor een traditionele, warme uitstraling. Deze combinatie van klassiek en modern design maakt de Liberty kachel een unieke en gewilde keuze voor wie op zoek is naar zowel schoonheid als functionaliteit in hun verwarmingsoplossing.

 

Wat een statement! Deze karakteristieke keramische houtkachel Rondò bestaat uit vier lagen en is uitgevoerd in bruine en witte delen. De kachel is prachtig gedecoreerd en komt uit de klassieke collectie van La Castellamonte. Ook de rookafvoer is gemaakt van keramiek, wat deze fantastische houtkachel nog meer cachet geeft.

De Rondò van La Castellamonte is een indrukwekkende houtkachel, ontworpen door het Italiaanse bedrijf La Castellamonte, dat bekend staat om zijn hoogwaardige keramische kachels. Gevestigd in Castellamonte, een regio met een rijke traditie in keramiekproductie, combineert La Castellamonte traditioneel vakmanschap met modern design in hun Rondò-kachels. Deze houtkachels zijn vaak versierd met kleurrijke keramische tegels en dienen als decoratief element in het interieur.

Keramische houtkachel Rondò

De Rondò is ontworpen om efficiënte warmte te leveren. De keramische constructie helpt warmte goed vast te houden en geleidelijk vrij te geven voor een constante en aangename temperatuur. Bovendien streeft La Castellamonte ernaar om milieuvriendelijke producten te maken; hun kachels hebben een hoog verbrandingsrendement, wat resulteert in een lagere uitstoot en minder brandstofverbruik.

De Rondò  wordt met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden, wat zorgt voor unieke stukken met aandacht voor detail en kwaliteit. Deze kachels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om aan diverse interieurbehoeften en -voorkeuren te voldoen. Zowel in residentiële als commerciële ruimtes worden de kachels gewaardeerd vanwege hun functionaliteit, duurzaamheid en esthetische waarde.

La Castellamonte heeft een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van producten die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn, en de Rondò-serie is daar een uitstekend voorbeeld van. Deze houtkachels bieden niet alleen warmte en comfort, maar voegen ook een uniek en stijlvol element toe aan elk interieur. Of het nu gaat om een moderne of klassieke inrichting, de Keramische houtkachel Rondò van La Castellamonte is een opvallende keuze die de sfeer en uitstraling van de ruimte verbetert.

Klassieke Rondo 3rd size houtkachel, uitgevoerd in de kleur Celadon, met achteraansluiting. Deze prachtige keramische kachel is de eyecatcher van de ruimte, prachtig gedecoreerd. We hebben de kachel geplaatst onder een schouw.

De Rondó houtkachel van La Castellamonte combineert traditioneel vakmanschap met modern design, en is een ware toevoeging aan elk interieur. Deze houtkachel, vervaardigd door het Italiaanse bedrijf La Castellamonte, staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en unieke keramische afwerking. Gevestigd in Castellamonte, een regio met een rijke traditie in keramiekproductie, streeft La Castellamonte naar perfectie in elk detail van hun kachels.

De Rondo 3rd size houtkachel is ontworpen om efficiënte en aangename warmte te leveren. De keramische constructie houdt de warmte uitstekend vast en geeft deze geleidelijk vrij, waardoor een constante en comfortabele temperatuur in de ruimte behouden blijft. Deze kachels zijn bovendien milieuvriendelijk ontworpen, met een hoog verbrandingsrendement dat zorgt voor lagere uitstoot en minder brandstofverbruik.

Wat de Rondó-houtkachel echt bijzonder maakt, is de handgemaakte afwerking door ervaren ambachtslieden. Elk stuk is uniek, met aandacht voor detail en kwaliteit. De kachel is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat deze in diverse interieurs past, van klassiek tot modern. De kleur Celadon geeft een subtiele maar opvallende uitstraling, die perfect samengaat met de rijke decoratie van de kachel.

Naast de esthetische waarde biedt de Rondo 3rd size houtkachel ook praktische voordelen. De achteraansluiting zorgt voor een nette en ruimtebesparende installatie onder de schouw, wat bijdraagt aan een harmonieuze inrichting van de kamer. De keramische tegels zijn niet alleen decoratief, maar dragen ook bij aan de warmteopslag en -afgifte, waardoor de kachel nog efficiënter werkt.

Deze houtkachel is niet alleen een warmtebron, maar ook een kunstwerk op zich. Zowel in residentiële als commerciële ruimtes wordt de Rondó-houtkachel gewaardeerd om zijn combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht. La Castellamonte heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van producten die zowel praktisch als esthetisch zijn, en de Rondó-serie is daar een uitstekend voorbeeld van.

Of je nu op zoek bent naar een centrale warmtebron voor je huis of een opvallend element voor een commerciële ruimte, de Rondó-houtkachel in de kleur Celadon biedt een perfecte mix van traditionele charme en moderne efficiëntie. Voeg warmte en stijl toe aan je interieur met deze prachtige keramische kachel van La Castellamonte.

Houtkachel Rondo van La Castellamonte is een type houtkachel, ontworpen door het Italiaanse bedrijf La Castellamonte, dat bekend staat om zijn hoogwaardige keramische kachels. Gevestigd in Castellamonte, een regio met een rijke traditie in keramiekproductie, combineert La Castellamonte traditioneel vakmanschap met modern design in hun Rondó-kachels. Deze houtkachels zijn vaak versierd met kleurrijke keramische tegels en dienen als decoratief element in het interieur.

De Rondo houtkachels zijn ontworpen om efficiënte warmte te leveren, waarbij de keramische constructie helpt om warmte goed vast te houden en geleidelijk vrij te geven voor een constante en aangename temperatuur. Bovendien streeft La Castellamonte ernaar om milieuvriendelijke producten te maken; hun kachels hebben een hoog verbrandingsrendement, wat resulteert in een lagere uitstoot en minder brandstofverbruik.

Houtkachel Rondo wordt met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden, wat zorgt voor unieke stukken met aandacht voor detail en kwaliteit. Deze kachels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om aan diverse interieurbehoeften en -voorkeuren te voldoen. Zowel in residentiële als commerciële ruimtes worden de kachels gewaardeerd vanwege hun functionaliteit, duurzaamheid en esthetische waarde. La Castellamonte heeft een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van producten die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn, en de Rondó-serie is daar een uitstekend voorbeeld van.