Deze MiniStack wit Scheveningen hebben we jaren geleden geplaatst. Het is geweldig om te zien dat de keramische houtkachel er, na talloze stookuren, nog steeds prachtig uitziet. De witte MiniStack, met zijn moderne en strakke ontwerp, voegt een serene en verfijnde sfeer toe aan de ruimte. Het minimalistische design, samen met de subtiele beluchting aan de onderkant en het bijpassende witte rookkanaal, zorgt voor een perfecte harmonie in het interieur. De kachel staat op een houten voet, wat een warm contrast biedt met de koele, witte tinten van het keramiek en het rookkanaal.

In deze setting brengt de kachel een rustige, maar tegelijkertijd warme ambiance. De helderwitte kleur straalt zuiverheid en eenvoud uit, wat uitstekend aansluit bij de moderne inrichting van de ruimte. Door het glazen deurtje is de zachte gloed van het vuur zichtbaar, wat bijdraagt aan een gezellige en uitnodigende sfeer. De meubels en warme kleuren in de kamer, samen met andere natuurlijke materialen, versterken dit gevoel van comfort en geborgenheid.

MiniStack wit Scheveningen

Deze MiniStack wit Scheveningen past perfect in zowel moderne als klassieke interieurs. De kachel brengt een balans tussen functionaliteit en esthetiek, en dient niet alleen als warmtebron, maar ook als visueel middelpunt. Het strakke ontwerp in combinatie met de warme uitstraling van het vuur maakt de kachel een centraal element dat de ruimte tot leven brengt.

Deze houtkachel is ideaal voor wie houdt van een modern interieur, maar toch de gezelligheid van een traditionele haard wil behouden. Het is een subtiele, maar opvallende toevoeging aan de ruimte, die een uitnodigende en stijlvolle omgeving creëert. De MiniStack wit, met zijn onderbeluchting en witte rookkanaal, is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van moderne esthetiek en traditionele warmte.

Deze CookinStack in dark green biedt een perfecte combinatie van traditionele esthetiek en moderne functionaliteit. Deze keramische houtkachel is uitgerust met een duurzame gietijzeren kookplaat, wat het mogelijk maakt om te koken terwijl je geniet van de warmte in je woonruimte. Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke “Putagè” stove, een houtgestookte kachel die bekend stond om zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

CookinStack in dark green

Met een nominaal vermogen van 4,5 kW is de CookinStack krachtig genoeg om ruimtes tot 180 kubieke meter efficiënt te verwarmen. Dit maakt de kachel ideaal voor zowel kleine als middelgrote woonkamers, waarbij hij niet alleen voor warmte zorgt, maar ook een charmante sfeer creëert. Dankzij de uitstekende warmtegeleiding van de gietijzeren kookplaat kun je met gemak traditionele gerechten bereiden boven een levendig vuur, waardoor je de charme van koken op hout opnieuw kunt ervaren in een modern jasje.

De CookinStack in dark green is meer dan alleen een warmtebron; het is een duurzame en praktische oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en stijlvolle manier om hun huis te verwarmen en tegelijkertijd te genieten van de functionaliteit van een kookplaat. Het compacte ontwerp, gecombineerd met zijn aantrekkelijke groene keramische afwerking, maakt het een prachtige aanvulling op elk interieur, van landelijk tot modern.

Deze Volutamente Pellet 1st size, uitgevoerd in de elegante kleur celadon en voorzien van een keramische kolom met bijpassende kleurdetails, biedt een stijlvolle en efficiënte manier om uw huis te verwarmen. De subtiele groene tint van de kachel sluit prachtig aan bij de interieurdetails van uw ruimte en voegt een vleugje klassieke charme toe.

Pelletkachels, zoals deze, zijn een moderne, milieuvriendelijke oplossing voor verwarming. Ze werken op houtpellets, geperste houtkorrels die zorgen voor een schone en efficiënte verbranding, wat ze energiezuiniger en duurzamer maakt dan traditionele houtkachels. De Volutamente Pellet 1st size is niet alleen functioneel, maar ook een waar kunstwerk, vervaardigd door het gerenommeerde Italiaanse bedrijf La Castellamonte, dat bekendstaat om zijn handgemaakte keramische kachels.

Volutamente pellet 1st size

Deze specifieke uitvoering heeft een vermogen van 4,1 tot 8,5 kW, met een rendement van meer dan 86%, wat betekent dat u kunt genieten van een comfortabele warmte en een indrukwekkend lage uitstoot. Dankzij de grote glazen deur krijgt u een prachtig uitzicht op het vlammenspel, terwijl het geïntegreerde ventilatiesysteem zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte.

Met een pelletreservoir dat tot 22 uur onafgebroken kan branden, is het gebruiksgemak optimaal. Daarnaast zijn deze kachels beschikbaar in diverse kleuren en afwerkingen, zodat ze perfect in verschillende interieurstijlen passen. Deze Volutamente Pellet in celadon is een prachtig voorbeeld van de samensmelting van vakmanschap en moderne technologie, die zorgt voor een warme en sfeervolle toevoeging aan uw woonruimte.

De MiniStack in shiney white is een ware blikvanger, zoals te zien op de foto waar hij knus in de hoek van deze ruimte is geplaatst. Hoewel de houtkachel de naam “mini” draagt, is hij in werkelijkheid groter dan je zou verwachten. En dat geldt ook voor zijn prestaties: deze keramische kachel biedt een indrukwekkend vlammenspel en verwarmt je huis met stijl en efficiëntie.

Deze innovatieve houtkachel, gemaakt door het gerenommeerde Italiaanse merk La Castellamonte, is een perfecte combinatie van traditionele ambachtelijke technieken en moderne technologieën. De MiniStack Wit wood is ontworpen om ruimtebesparend te zijn, wat hem ideaal maakt voor kleinere woonruimtes. Ondanks zijn compacte formaat, levert hij genoeg warmte om zowel kleine als middelgrote ruimtes effectief te verwarmen.

MiniStack in shiney white

Wat deze MiniStack in shiney white bijzonder maakt, is de robuuste houten voet, die niet alleen stabiliteit en duurzaamheid biedt, maar ook een warme, natuurlijke uitstraling geeft. Dit zorgt ervoor dat de MiniStack moeiteloos in verschillende interieurstijlen past, van modern tot klassiek. De hoogwaardige keramische afwerking is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en interieur.

De MiniStack is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een efficiënte en duurzame keuze. Met een hoog rendement en schone verbranding draagt deze kachel bij aan een lagere uitstoot van schadelijke stoffen, waardoor hij milieuvriendelijk is. Het indrukwekkende vlammenspel zorgt voor een gezellige sfeer, wat deze kachel tot een ideale keuze maakt voor wie op zoek is naar zowel design als functionaliteit.

Deze RoundStack wood green, houtkachel, uitgevoerd in klassiek groen, hebben we geplaatst in een stijlvolle tuinloft. Deze first size uitvoering is voorzien van een chroomdeur, die een prachtige aanvulling vormt op de moderne inrichting van de ruimte. De kachel past perfect bij de groene, sfeervolle tuin die het geheel omringt, en voegt een warme, uitnodigende gloed toe aan de serene ambiance.

De RoundStack houtkachel is een kunstwerk op zich, een ware blikvanger die de ruimte een bijzondere charme geeft. Het ontwerp, een moderne interpretatie van de traditionele keramische kachel, straalt een tijdloze elegantie uit. De groene tint van de kachel harmonieert prachtig met de omringende planten en het natuurlijke decor van de tuinloft, waardoor een gevoel van eenheid en rust wordt gecreëerd. Deze kachel is niet alleen functioneel maar ook een esthetisch pronkstuk dat elke ruimte verrijkt.

RoundStack wood green

Wat deze houtkachel bijzonder maakt, is niet alleen het verfijnde ontwerp, maar ook de innovatieve technologie die erin verwerkt is. De RoundStack biedt efficiënte verwarming en een milieuvriendelijk verbrandingssysteem, wat hem ideaal maakt voor duurzame woonoplossingen. De warmte die deze kachel afgeeft, omhult de ruimte met een aangename, gelijkmatige temperatuur, perfect voor zowel koele zomeravonden als koude winterdagen. Het glazen venster biedt een fascinerend zicht op de dansende vlammen, waardoor een gezellige en intieme sfeer ontstaat.

Daarnaast is de RoundStack ook praktisch in gebruik. De kachel is gemakkelijk te onderhouden en het robuuste ontwerp garandeert een lange levensduur. De chroomdeur biedt een vleugje moderne luxe, terwijl de keramische buitenkant warmte absorbeert en gelijkmatig verspreidt, zelfs nadat het vuur gedoofd is. Deze combinatie van stijl en functionaliteit maakt de RoundStack tot een populaire keuze voor moderne, milieubewuste huishoudens.

In het hart van de tuinloft zorgt de RoundStack wood green voor een ongeëvenaarde warmte-ervaring, die de natuurlijke schoonheid van de omgeving benadrukt. Of het nu gaat om een rustig avondje alleen of een gezellige bijeenkomst met vrienden, deze houtkachel creëert altijd de perfecte sfeer. Met zijn eigentijdse uitstraling en efficiënte prestaties is de RoundStack wood green meer dan een kachel; het is een statement van stijl en duurzaamheid.

RoundStack Wood Verona hebben we in onze showroom staan. Deze kleurencombinatie hebben we tijdens een beurs gezien en vonden dit zo’n stoere uitvoering dat we hem naar Nederland hebben gehaald. Klaar om geplaatst te worden bij een klant die, net als wij, houdt van deze mat-glanzende combi.

De RoundStack-serie van La Castellamonte biedt een unieke samensmelting van traditionele keramische kachels en moderne ontwerpen. De Wood Verona valt direct op door zijn robuuste en toch verfijnde uitstraling. Het matte en glanzende contrast in de afwerking brengt een subtiele elegantie die moeiteloos past in zowel moderne als klassieke interieurs.

Wat deze kachel echt bijzonder maakt, is niet alleen het visuele aspect, maar ook het verhaal achter de technologie. La Castellamonte, een merk met een rijke geschiedenis in keramische kunst, heeft in samenwerking met Adriano Design deze lijn ontwikkeld. De kachel combineert het beste van twee werelden: de warmte en gezelligheid van een houtvuur met de efficiëntie en milieuvriendelijkheid van de nieuwste verbrandingstechnologieën. Dit maakt de RoundStack niet alleen een esthetische keuze, maar ook een duurzame investering voor de toekomst.

RoundStack Wood Verona

Bij het binnenstappen van onze showroom worden bezoekers vaak aangetrokken door de unieke uitstraling van de RoundStack Wood Verona. De warme kleuren en het knisperende geluid van brandend hout creëren een sfeer die uitnodigt tot ontspanning en gezelligheid. Of het nu gaat om een lange winteravond of een koele herfstmiddag, deze kachel biedt de perfecte achtergrond voor elk moment van rust.

De keramische bekleding van de kachel is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een uitstekende warmtegeleiding. Dit zorgt voor een aangename, gelijkmatige verwarming van de ruimte, zonder de soms intense hitte die metalen kachels kunnen uitstralen. Bovendien zorgt de modulaire opbouw ervoor dat de kachel naadloos kan worden geïntegreerd in elke woonruimte, groot of klein.

Voor de liefhebber

Voor liefhebbers van ambachtelijk design en duurzame technologie is de RoundStack Wood Verona een must-have. Kom langs in onze showroom om de schoonheid en warmte van deze unieke houtkachel zelf te ervaren. We zijn er zeker van dat u, net als wij, verliefd zult worden op deze stoere, maar verfijnde aanwinst voor uw huis.

Deze MiniStack in wit is uitgevoerd in Shiny White en ook het metalen rookkanaal is in dezelfde kleur uitgevoerd. De kachel is mooi in het midden van de wand geplaatst, zodat er ruim zicht is op het vlammenspel en de ruimte heerlijk verwarmd wordt. De MiniStack van La Castellamonte is een innovatieve houtkachel die bekend staat om zijn compacte formaat en elegante houten voet. Geproduceerd door het Italiaanse bedrijf La Castellamonte, combineert deze kachel traditionele ambachtelijke technieken met moderne technologieën. Het resultaat is een hoogwaardige keramische afwerking die niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische toevoeging aan elke ruimte biedt.

MiniStack in wit

De houten voet van de MiniStack in wit biedt niet alleen stabiliteit, maar ook een warme en natuurlijke uitstraling die perfect aansluit bij diverse interieurstijlen. Ondanks zijn compacte formaat, levert de MiniStack een indrukwekkende verwarmingscapaciteit, waardoor hij ideaal is voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes. De kachel is ontworpen met efficiëntie en duurzaamheid in gedachten, wat zorgt voor een hoog rendement en een schone verbranding. Dit betekent dat de MiniStack niet alleen een gezellige sfeer creëert, maar ook bijdraagt aan een lagere uitstoot van schadelijke stoffen en een beter milieuvriendelijk profiel.

De Shiny White uitvoering van deze houtkachel, gecombineerd met het bijpassende metalen rookkanaal, maakt de MiniStack in wit een opvallende en stijlvolle keuze. Of u nu op zoek bent naar een efficiënte verwarming of een decoratief element, de MiniStack in wit biedt het beste van beide werelden. Zijn moderne en elegante ontwerp, verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zorgt ervoor dat deze kachel een veelzijdige aanvulling is op elk interieur. Met zijn perfecte balans tussen traditioneel vakmanschap en moderne innovatie, is de MiniStack een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte, duurzame en esthetisch aantrekkelijke houtkachel.

Kijk voor meer kleuren voor een MiniStack in ons lookbook.

Een bezoek aan de fabriek van La Castellamonte Stufe is altijd leuk en vooral inspiratievol. Het is fantastisch om te zien hoe artistiek het team is en hoe zij nog volgens ambachtelijke traditie de mooiste kachels creëren. Op de foto ziet u een Rondò, special edition. Dit is een echt kunstwerk; deze keramische kachel is met de hand gedecoreerd. Pure ambacht.

La Castellamonte heeft al zo’n veertig jaar ervaring in het vervaardigen van keramische artefacten. In de jaren zeventig, na een periode van veroudering sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog, begonnen enkele jonge keramisten weer te werken met klei, wat leidde tot een heropleving van het vak. De productie van kachels kwam weer op gang in het volgende decennium, tijdens de eerste energiecrises. Gezinnen zochten naar manieren om zichzelf onafhankelijk van centrale verwarming te verwarmen en herontdekten de waarde van mooie, functionele aardewerken kachels. Deze kachels bieden niet alleen warmte, maar ook een visuele esthetiek die bijdraagt aan een gevoel van comfort.

Rondò special edition

Vandaag de dag biedt La Castellamonte een breed scala aan producten, met 18 verschillende modellen kachels, elk verkrijgbaar in meerdere maten en met ongeveer 45 keuzemogelijkheden. Deze kachels zijn geschikt voor elke omgeving en combineren traditionele ambachten met moderne technologieën. De kachels zijn zowel convectief als accumulerend, wat betekent dat ze zowel warme lucht verspreiden als warmte opslaan voor langdurig gebruik.

De kleuropties zijn divers en bieden mogelijkheden voor maatwerk, zodat elke kachel perfect past bij de inrichting van de ruimte waarin hij staat. Het werken met klei is een rode draad door de geschiedenis van Castellamonte, een traditie die van generatie op generatie is doorgegeven. Dit natuurlijke materiaal, gewonnen uit de lokale grotten, wordt al eeuwenlang gebruikt voor het maken van zowel functionele als decoratieve objecten.

Roberto Perino en Silvana Neri, de eigenaren van La Castellamonte, hebben zich toegelegd op het behouden van deze traditionele technieken en kregen in 2001 het keurmerk “Piemonte Eccellenza Artigiana”. Hun team, bestaande uit jonge mannen en vrouwen, leert de oude kunst van keramiek en combineert deze met hedendaagse eisen voor functionaliteit en design. Naast de productie van kachels vervaardigt La Castellamonte ook artistieke keramiek, bestek en meubels, die oude, eenvoudige vormen combineren met moderne esthetiek en functionaliteit.

La Castellamonte speelt ook in op de moderne vraag naar milieuvriendelijke producten door het ontwikkelen van keramische hout- en pelletkachels. Deze kachels zijn niet alleen functioneel maar ook veilig en dragen bij aan een duurzame levensstijl. De aandacht voor detail en het ambachtelijke vakmanschap dat in elke kachel wordt gestoken, maken elk stuk uniek. De vormen, kleuren en ornamenten passen moeiteloos in zowel traditionele als moderne interieurs. Bovendien produceert La Castellamonte ook terracotta architectonische elementen voor zowel binnen- als buitengebruik, die bestand zijn tegen vorst en een esthetische meerwaarde bieden aan elk gebouw.

Zelf opgehaald in Italië bij de fabriek van La Castellamonte Stufe en uiteraard ook door ons team zelf geplaatst bij de klant. Deze Volutamente pellet 1st size is uitgevoerd in ‘shiny black’ en voorzien van een ‘nickel plated’ deur. Een prachtige keramische pelletkachel die niet alleen fijne warmte biedt maar ook een fantastische toevoeging is aan uw interieur.

Pelletkachels zijn populaire verwarmingsoplossingen vanwege hun efficiëntie en milieuvriendelijkheid. De klassieke keramische pelletkachels van La Castellamonte combineren traditionele ambachten met moderne technologie, wat resulteert in unieke en esthetisch aantrekkelijke verwarmingsoplossingen. Deze kachels worden zorgvuldig met de hand vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig keramiek. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een uitstekende warmtegeleiding, maar draagt ook bij aan de stijlvolle uitstraling van de kachel.

La Castellamonte, opgericht in 1975, staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en de hoge kwaliteit van zijn producten. De Volutamente Pellet is daar een uitstekend voorbeeld van. De kachel heeft een verfijnd design en is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder het opvallende ‘shiny black’. Met een vermogen van 4,1 tot 8,5 kW biedt deze kachel voldoende warmte voor diverse ruimtes, terwijl de glazen deur een prachtig zicht biedt op het vlammenspel binnenin, wat bijdraagt aan een gezellige sfeer.

De productie van deze kachels vindt plaats in Italië, waar ervaren ambachtslieden elke kachel met de hand vormen en afwerken. Dit proces garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit, maar zorgt er ook voor dat elke kachel uniek is. Het gebruik van hoogwaardige materialen en aandacht voor detail maakt de Volutamente Pellet tot een duurzame en stijlvolle keuze voor elke woning.

De keramische pelletkachels van La Castellamonte combineren functionaliteit met esthetiek, en de Volutamente Pellet is een perfect voorbeeld van deze filosofie. Deze kachel biedt niet alleen efficiënte verwarming, maar dient ook als een stijlvol middelpunt in elk interieur. Dankzij de handgemaakte afwerking en het gebruik van traditionele technieken, is elke kachel een kunstwerk op zich, wat bijdraagt aan de unieke charme van deze producten.

Op deze unieke locatie hoort een unieke kachel. Deze maand hebben we een Roundstack wood 1st size hier geplaatst! Uitgevoerd in een matte groen grijze kleur en voorzien van beluchting van onder. De RoundStack Side is het model met een keramische basis op vier taps toelopende poten en een zijpaneel van keramiek. Dit ontwerp scheidt de basis van het lichaam van de kachel en biedt een handige ruimte om een kleine hoeveelheid hout op te slaan, zodat het altijd binnen handbereik is.

De RoundStack wood 1st size is een prachtige toevoeging aan elk interieur, dankzij zijn elegante en moderne uitstraling. De matte groen grijze kleur geeft de kachel een subtiele en verfijnde look, die perfect past in zowel klassieke als eigentijdse ruimtes. De keramische basis en poten voegen niet alleen een decoratief element toe, maar zorgen ook voor stabiliteit en duurzaamheid.

Deze houtkachel is ontworpen met een focus op efficiëntie en milieuvriendelijkheid. De onderbeluchting zorgt voor een optimale verbranding, wat resulteert in een hoog rendement en een schone verbranding. Dit betekent minder uitstoot van schadelijke stoffen, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat en een lagere impact op het milieu. De RoundStack wood 1st size is daarom een uitstekende keuze voor wie waarde hecht aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Bovendien biedt de RoundStack Side, met zijn handige zijpaneel, een praktische oplossing voor het opbergen van hout. Dit zijpaneel zorgt ervoor dat houtblokken altijd binnen handbereik zijn, wat het aanvullen van de kachel eenvoudig en snel maakt. Deze functie is niet alleen handig, maar draagt ook bij aan de esthetische aantrekkingskracht van de kachel, doordat het een georganiseerde en nette uitstraling geeft.

De RoundStack wood 1st size is niet zomaar een kachel; het is een stijlvol en functioneel meubelstuk dat warmte en sfeer toevoegt aan elk huis. Met zijn unieke ontwerp, hoogwaardige materialen en focus op efficiëntie is deze kachel een investering die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. Of je nu een moderne woning hebt of een meer traditioneel interieur, de RoundStack wood 1st size past perfect bij elke stijl en zorgt voor een comfortabele en gezellige sfeer.