CookinStack in shiney green – combineert de charme van traditionele keramische kachels met moderne functionaliteit. Deze houtgestookte keramische kachel, uitgerust met een gietijzeren kookplaat, biedt een veelzijdige oplossing voor zowel verwarming als koken, geïnspireerd door de historische “Putagè” stove.

De CookinStack is uitgerust met een gietijzeren kookplaat, wat zorgt voor uitstekende warmtegeleiding en duurzaamheid. Dit maakt het mogelijk om traditionele houtgestookte kookmethodes te herontdekken in een hedendaagse context.

De kachel heeft een nominaal warmtevermogen van 4,5 kW, wat voldoende is om ruimtes tot 180 kubieke meter te verwarmen. Dit maakt het een efficiënte keuze voor zowel kleine als middelgrote woonruimtes.

Deze MiniStack is uitgevoerd in kobaltblauw en staat, zoals altijd, op zijn kenmerkende houten voet. Deze uitvoering brengt kleur in de ruimte als hij niet brandt en geeft een heerlijke warmte wanneer de kachel gebruikt wordt. Deze MiniStack in kobaltblauw is onderdeel van de Stack Stoves-serie van La Castellamonte, een merk dat bekend staat om zijn keramische houtkachels met een modern en modulair ontwerp.

MiniStack in kobaltblauw

La Castellamonte Stufe, een gerenommeerd Italiaans bedrijf, combineert traditioneel keramisch vakmanschap met moderne technologie om innovatieve en stijlvolle houtkachels te creëren. De MiniStack, ontworpen in samenwerking met Adriano Design, is een perfect voorbeeld van deze synergie. Het ontwerp is modulair, wat betekent dat de kachel aangepast kan worden aan diverse interieurstijlen en persoonlijke voorkeuren.

Het productieproces van de MiniStack is nauwkeurig en ambachtelijk. Elke kachel wordt handgemaakt van hoogwaardig vuurvast geglazuurd keramiek. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke uitstraling, maar ook voor uitstekende warmteopslag en -afgifte. De kachel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zowel mat als glanzend, waardoor hij naadloos in elk interieur past.

De MiniStack in kobaltblauw biedt met zijn 6 kW vermogen en 77% rendement efficiënte verwarming voor kleinere ruimtes. Het milieuvriendelijke ontwerp voldoet aan strenge internationale normen voor lage emissies, waardoor het een duurzame keuze is voor verwarming. Dankzij het modulaire ontwerp kan de kachel worden aangepast met verschillende hoogte- en voetopties, zodat hij precies aan de energiebehoeften en esthetische voorkeuren van de gebruiker voldoet.

Witte Mini Stack met zwart rookkanaal. La Castellamonte staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen, en de keramische bekleding van de MiniStack voegt niet alleen functionaliteit maar ook esthetische waarde toe aan de kachel. Het moderne en elegante ontwerp van de MiniStack, vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zorgt ervoor dat hij naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen. De combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne innovatie maakt de MiniStack tot een opvallende keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte, duurzame en stijlvolle houtkachel.

Deze klassieke, Keramische kachel Rondo 1st size is uitgevoerd in de kleur aubergine met details in bladgoud en platina. Met een poll kanaal in de kleur metallic zwart, heeft deze keramische houtkachel een chique uitstraling. Geplaatst midden in de ruimte, fungeert het als de blikvanger van de kamer.

De Keramische kachel Rondo 1st size van La Castellamonte is een meesterwerk van Italiaans design en vakmanschap. Dit model, met zijn rijke auberginekleur en luxueuze afwerking in bladgoud en platina, is niet alleen een functionele warmtebron, maar ook een elegant kunstwerk. Het metallic zwarte poll kanaal voegt een moderne twist toe aan het klassieke ontwerp, waardoor het perfect past in zowel traditionele als eigentijdse interieurs.

Keramische kachel Rondo 1st size

De warmte-efficiëntie van de Rondò-houtkachel is een van zijn belangrijkste kenmerken. De keramische constructie houdt de warmte effectief vast en geeft deze geleidelijk vrij, wat zorgt voor een constante en aangename temperatuur in de kamer. Dit maakt de kachel niet alleen een esthetische aanwinst, maar ook een praktische keuze voor het verwarmen van je huis. Bovendien draagt het hoge verbrandingsrendement bij aan een milieuvriendelijke werking, met lagere uitstoot en minder brandstofverbruik.

De handgemaakte kwaliteit van de Rondò-houtkachel is duidelijk zichtbaar in elk detail. Ervaren ambachtslieden zorgen ervoor dat elke kachel uniek is, met een afwerking die aandacht voor detail en vakmanschap weerspiegelt. Deze kachels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat er altijd een model is dat perfect bij jouw interieur past.

Het centrale plaatsingsontwerp van de Keramische kachel Rondo 1st size betekent dat het niet alleen een functionele warmtebron is, maar ook een opvallend decoratief element in de ruimte. Of het nu in een woonkamer, eetkamer of zelfs een grote hal wordt geplaatst, de Rondò houtkachel trekt gegarandeerd de aandacht van iedereen die de kamer betreedt.

Met zijn combinatie van esthetische schoonheid, warmte-efficiëntie en milieuvriendelijkheid is de Rondò houtkachel van La Castellamonte een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan hun huis. Deze kachel biedt niet alleen warmte, maar ook een uniek stukje Italiaans vakmanschap dat een vleugje luxe en elegantie toevoegt aan elke ruimte.

Deze Mini Stack is uitgevoerd in wit met een groene top en hebben we geplaatst in een tiny house. De kachel staat zoals altijd op zijn kenmerkende houten voet. Deze uitvoering brengt kleur in de ruimte als hij niet brandt en geeft een heerlijke warmte wanneer de kachel gebruikt wordt.

De Mini Stack is onderdeel van de Stack Stoves-serie, ontworpen door La Castellamonte Stufe in samenwerking met Adriano Design. La Castellamonte Stufe is een Italiaans bedrijf dat bekend staat om zijn traditionele en innovatieve benadering van keramische houtkachels. Het ontwerp van de Mini Stack combineert esthetiek met functionaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig geglazuurd keramiek dat zowel duurzaam als stijlvol is.

Mini Stack In Tiny House

Dankzij het modulaire ontwerp kan de Mini Stack naadloos worden geïntegreerd in verschillende interieurstijlen. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om de kachel aan te passen aan specifieke wensen en behoeften. Naast de visuele aantrekkingskracht biedt de Mini Stack een nominaal vermogen van 6 kW, wat voldoende is om een kleine ruimte zoals een tiny house effectief te verwarmen.

Het productieproces van de Mini Stack omvat traditionele keramische technieken, gecombineerd met moderne technologieën om een efficiënte verbranding en lage emissies te garanderen. Elk onderdeel van de kachel wordt met de hand vervaardigd, wat resulteert in een uniek en hoogwaardig product.

De Mini Stack is dus niet alleen een functionele warmtebron, maar ook een opvallend designelement dat bijdraagt aan de sfeer en het comfort van elke ruimte waarin hij wordt geplaatst.

African Flame rood – De African Flame potkachels, ook wel bekend als Earthfire-pothaarden, zijn unieke keramische kachels die met de hand worden gemaakt in Zuid-Afrika. Ze zijn oorspronkelijk gebaseerd op de ronde Mexicaanse potkachel, maar zijn verder geëvolueerd tot een robuuste vierkante vorm door Alex, een erkende pottenbakker uit Kaapstad​.

Deze African Flame potkachels zijn ontworpen om een exotische uitstraling en een hoge warmteafgifte te bieden. In tegenstelling tot traditionele open haarden, verliezen deze kachels minder warmte omdat keramiek de warmte beter vasthoudt. Dit betekent dat ze snel opwarmen en langdurig warmte afgeven, terwijl je toch kunt genieten van een open vuur

De Houtkachel Jacobus 9 is een product van het Nederlandse merk JAcobus, dat bekend staat om zijn hoogwaardige houtkachels. Dit specifieke model heeft een nominaal vermogen van ongeveer 9 kW, wat het geschikt maakt voor middelgrote tot grote ruimtes. Een van de meest opvallende kenmerken van de Jacobus 9 is het hoge rendement, vaak rond de 80%, waardoor hij zeer efficiënt brandt en veel van de energie uit het hout omzet in warmte. Bovendien voldoet de kachel aan strenge milieunormen, waaronder de Ecodesign-richtlijn, wat betekent dat de emissies van schadelijke stoffen laag zijn.

 

RoundStack is het eerste ontwerp uit de Stack-collectie. De houtkachel is rond en heeft een diameter van 51 cm. U heeft keuze uit 5 verschillende modellen:

SLIM

LONG

RIM

WOOD

SIDE

Roundstack Slim Shiny Black – De RoundStack is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer veilig in gebruik. De kachel voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en beschikt over een goed afgesloten verbrandingskamer, waardoor er geen schadelijke stoffen in de kamer terechtkomen. Bovendien heeft de kachel een veiligheidsglas dat bestand is tegen hoge temperaturen en voorkomt dat vonken uit de kachel springen.

De MiniStack van La Castellamonte is een innovatieve houtkachel die opvalt door zijn compacte formaat en houten voet. Deze kachel, geproduceerd door het Italiaanse bedrijf La Castellamonte, combineert traditionele ambachtelijke technieken met moderne technologieën en staat bekend om zijn hoogwaardige keramische afwerking. De MiniStack is ontworpen om ruimtebesparend te zijn, wat hem ideaal maakt voor kleinere woonruimtes. Ondanks zijn bescheiden formaat biedt de kachel een effectieve verwarmingscapaciteit die geschikt is voor kleine tot middelgrote ruimtes.

Een van de belangrijkste kenmerken van de MiniStack is de stevige houten voet, die niet alleen stabiliteit en duurzaamheid biedt, maar ook bijdraagt aan een warme en natuurlijke uitstraling. Dit zorgt ervoor dat de kachel naadloos past in verschillende interieurs, wat bijdraagt aan zijn veelzijdigheid. De kachel is bovendien ontworpen met oog voor efficiëntie en duurzaamheid, wat resulteert in een hoog rendement en een schone verbranding. Hierdoor draagt de MiniStack bij aan een lagere uitstoot van schadelijke stoffen en een beter milieuvriendelijk profiel.