De Stuv 21-95 is een moderne, hoogwaardige houthaard die bekend staat om zijn esthetische en functionele ontwerp. Deze haard biedt een breed en panoramisch zicht op het vuur dankzij de grote glazen deur, die zowel kan openschuiven als volledig weggewerkt kan worden. Dit model staat bekend om zijn efficiëntie en vermogen om een aanzienlijke hoeveelheid warmte te genereren, wat het ideaal maakt voor grote ruimtes. De Stuv 21-95 kan ingebouwd worden, waardoor hij naadloos integreert in verschillende interieurstijlen. De verbrandingstechnologie zorgt voor een schone en efficiënte verbranding, wat resulteert in een minimale uitstoot van schadelijke stoffen. De haard is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid, en biedt een betrouwbare warmtebron met een elegant en tijdloos ontwerp.

De Helex I-Frame Hoek Links is een moderne inbouw houtkachel met een strak design, ideaal voor installatie in een hoek. Het glas aan de linkerzijde biedt een mooi zicht op het vuur vanuit meerdere hoeken. Deze kachel maakt gebruik van efficiënte verbrandingstechnieken, waardoor hout optimaal wordt benut en er minder rook en as vrijkomt. Het gebruiksgemak is hoog door een eenvoudige luchtregeling, en de hoogwaardige materialen garanderen duurzaamheid en een lange levensduur. De Helex I-Frame Hoek Links voldoet aan strenge milieu- en veiligheidseisen, waardoor het een milieuvriendelijke en veilige keuze is voor elk modern interieur.

Een Totem tunnel liftdeurhaard is een veelzijdige en stijlvolle haard die zowel de charme van een open haard als de efficiëntie en veiligheid van een gesloten kachel biedt. Deze haarden zijn uitgerust met een liftdeur die naar boven en beneden kan schuiven, wat gebruikers de flexibiliteit geeft om te kiezen tussen een open of gesloten vuur.

Wanneer de liftdeur open is, biedt de haard een knapperend, geurend en rustgevend houtvuur. Met de deur gesloten, functioneert de haard als een hoogrendabele kachel met een schone verbranding en meer warmteafgifte, wat resulteert in minder houtverbruik​.

De Totem tunnel liftdeurhaard is beschikbaar in verschillende ontwerpen, waaronder modellen met één of meerdere zichtzijden, die kunnen worden geplaatst in een hoek, als roomdivider of zelfs hangend aan het plafond. Deze haarden zijn geliefd bij architecten en passen perfect in bijzondere projecten vanwege hun esthetische en functionele eigenschappen.