De Houtkachel Jacobus 9 is een product van het Nederlandse merk JAcobus, dat bekend staat om zijn hoogwaardige houtkachels. Dit specifieke model heeft een nominaal vermogen van ongeveer 9 kW, wat het geschikt maakt voor middelgrote tot grote ruimtes. Een van de meest opvallende kenmerken van de Jacobus 9 is het hoge rendement, vaak rond de 80%, waardoor hij zeer efficiënt brandt en veel van de energie uit het hout omzet in warmte. Bovendien voldoet de kachel aan strenge milieunormen, waaronder de Ecodesign-richtlijn, wat betekent dat de emissies van schadelijke stoffen laag zijn.

 

De Brutus houtkachel is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en robuuste manier om hun huis te verwarmen. Deze kachel staat bekend om zijn stevige constructie en het vermogen om snel een ruimte op te warmen. Gemaakt van duurzame materialen zoals gietijzer of staal, biedt de Brutus houtkachel niet alleen warmte, maar ook een charmant, rustiek element aan elk interieur. Het ontwerp is vaak eenvoudig en functioneel, zonder overbodige versieringen, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

De Jøtul F 105 LL is een houtkachel die bekend staat om zijn compacte formaat en stijlvolle ontwerp. Hij is ontworpen om efficiënt te verwarmen met een vermogen dat geschikt is voor kleinere ruimtes. De kachel heeft een groot glazen raam, waardoor het vuur goed zichtbaar is, en biedt zowel stralings- als convectiewarmte. Met een gebruiksvriendelijke luchtregeling kan de verbranding eenvoudig worden aangepast.

De Jøtul F 163 is ook een houtkachel, maar valt op door zijn moderne en elegante ontwerp met drie ramen, waardoor het vuur vanuit verschillende hoeken zichtbaar is. Deze kachel is geschikt voor middelgrote ruimtes en biedt een hogere warmteafgifte dan de F 105 LL. De F 163 is voorzien van een schone verbrandingstechnologie, wat resulteert in een efficiëntere verbranding en minder uitstoot. Beide kachels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals gietijzer, en staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Ze combineren traditionele Scandinavische ambacht met moderne technologie om zowel esthetische als functionele behoeften te vervullen.

De Morso 6170 is een elegante en efficiënte houtkachel die deel uitmaakt van de Morso 6100-serie. Deze kachel is vervaardigd van hoogwaardige gerecyclede gietijzer, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. De gietijzeren constructie maakt het mogelijk om de kachel in mooie vormen met afgeronde hoeken te gieten, wat bijdraagt aan zijn decoratieve aantrekkingskracht. Ontworpen om aan de muur te worden gemonteerd, bespaart de Morso 6170 ruimte en is hij ideaal voor kleinere ruimtes zoals vakantiehuizen of als bijverwarming.

Met een vermogen van 6 kW en een operationeel bereik van 3 tot 6 kW, kan de Morso 6170 ruimtes verwarmen van 45 tot 90 vierkante meter, afhankelijk van de isolatie en andere factoren. De afmetingen van de kachel zijn 630 mm in hoogte, 451 mm in breedte en 386 mm in diepte, en hij weegt ongeveer 100 kg.

Deze kachel beschikt over een convectiesysteem voor efficiëntere warmteverdeling en voorverwarmde verbrandingslucht die de efficiëntie van de verbranding verhoogt. Een aslade maakt de reiniging eenvoudig, terwijl het Airwash-systeem ervoor zorgt dat het glas schoon blijft door een luchtstroom langs de binnenkant van het raam te leiden. De tertiaire luchttoevoer zorgt voor een schonere en efficiëntere verbranding. De Morso 6170 heeft een energie-efficiëntieklasse van A, met een rendement van ongeveer 75-78.8%.

De Klover pelletkachel Model Soft 100, uitgevoerd in zwart, is een moderne en stijlvolle toevoeging aan elke woning. Deze vrijstaande pelletkachel, strategisch geplaatst in de hoek van de ruimte, zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van het betoverende vlammenspel. Met zijn strakke en eigentijdse design past de Soft 100 perfect in zowel klassieke als moderne interieurs, en voegt hij een warme en gezellige sfeer toe aan de ruimte.

Vrijstaande pelletkachel

Pelletkachels zijn een duurzame en efficiënte manier om je huis te verwarmen. Ze werken op houtpellets, die een hernieuwbare brandstofbron zijn. Deze pellets zijn gemaakt van geperst zaagsel en ander houtafval, wat zorgt voor een hoge verbrandingswaarde en lage uitstoot van schadelijke stoffen. Een vrijstaande pelletkachel is eenvoudig in gebruik: je vult de voorraadbak met pellets, stelt de gewenste temperatuur in, en de kachel doet de rest. Dankzij een ingebouwd automatisch systeem worden de pellets gedoseerd toegevoegd, waardoor een constante en gelijkmatige warmteafgifte gegarandeerd is.

Klover pelletkachel Model Soft 100

Klover, de fabrikant van de Soft 100, staat bekend om zijn hoogwaardige en innovatieve pelletkachels. Het merk combineert jarenlange ervaring met geavanceerde technologie om producten te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Klover pelletkachels zijn niet alleen efficiënt en milieuvriendelijk, maar ook ontworpen om een gezellige ambiance te creëren. Het merk legt veel nadruk op het design, waardoor hun kachels vaak het middelpunt van de ruimte worden.

De Klover Soft 100 in zwart biedt meer dan alleen warmte; het brengt een rustgevende sfeer in huis. Het zachte geruis van de pellets die verbranden en de dansende vlammen creëren een ontspannen en knusse omgeving. Of je nu een boek leest, een film kijkt, of geniet van een goed gesprek met vrienden en familie, de Klover pelletkachel zorgt ervoor dat elke activiteit nog aangenamer wordt. Kortom, met de vrijstaande pelletkachel Klover Soft 100 haal je niet alleen een efficiënte verwarmingsbron in huis, maar ook een bron van comfort en sfeer.

De Klover pelletkachel Soft 100 uitgevoerd in brons is een moderne toevoeging aan elk interieur, zoals onlangs bewezen bij een tevreden klant van ons. Deze klant koos bewust voor de Klover Soft 100 vanwege de combinatie van stijl, efficiëntie en duurzaamheid die deze pelletkachel biedt.

Pelletkachels zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Ze gebruiken samengeperste houtpellets als brandstof, wat niet alleen milieuvriendelijker is, maar ook zorgt voor een efficiëntere verbranding. Dit betekent lagere stookkosten en minder uitstoot van schadelijke stoffen. De Klover Soft 100 is een uitstekend voorbeeld van hoe moderne technologie kan bijdragen aan een duurzame en sfeervolle verwarming.

Klover is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en innovatie. Het Italiaanse bedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van pelletkachels die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. De Soft 100 is geen uitzondering; met zijn bronzen afwerking voegt deze kachel een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Het ontwerp is strak en modern, maar de bronzen kleur geeft het een tijdloze uitstraling die past bij diverse interieurstijlen.

Bij onze klant heeft de Klover Soft 100 een centrale plaats in de woonkamer gekregen. De warmte en het zachte knisperen van de pellets creëren een gezellige en uitnodigende sfeer. De automatische ontsteking en het eenvoudige bedieningspaneel maken het gebruik van deze kachel zeer gebruiksvriendelijk. Onze klant was ook erg tevreden over de stille werking van de kachel, wat bijdraagt aan een ontspannen en comfortabele woonomgeving.

De installatie van de Klover Soft 100 verliep soepel en de klant kon al snel genieten van de aangename warmte. Deze pelletkachel is niet alleen een praktische keuze, maar ook een stijlvolle toevoeging die een gevoel van luxe en comfort met zich meebrengt. De bronzen uitvoering van de Klover Soft 100 zorgt ervoor dat de kachel een echte eyecatcher is en een warme, huiselijke sfeer creëert.