De Element4 Sky Tunnelhaard is een moderne en stijlvolle gashaard die in verschillende formaten wordt aangeboden, waaronder de Sky Medium Tunnel en de Sky Large Tunnel. Deze haarden zijn ontworpen om als roomdivider te functioneren, waardoor ze kunnen worden ingebouwd in een muur en van beide kanten zichtbaar zijn, wat ideaal is voor open woonruimtes. De Real Flame Burner technologie zorgt voor een zeer realistisch vlambeeld dat lijkt op echt houtvuur, gecombineerd met natuurgetrouwe gekloofde houtblokken voor een authentieke uitstraling. Met een hoge efficiëntie tot wel 89% en verschillende vermogensopties afhankelijk van het type gas, bieden deze haarden zowel warmte als sfeer. Voor aardgas varieert het vermogen bijvoorbeeld van 2,5 tot 13,7 kW.

De Dru Maestro 80-2 Hoek Rechts is een moderne gashaard ontworpen voor inbouwsituaties, waarbij de vlammen vanuit twee zijden zichtbaar zijn, wat zorgt voor een indrukwekkend vlammenspel. Deze haard biedt een strak en eigentijds design dat naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen. De haard is voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder de Eco Wave-functie, waarmee gebruikers de hoogte van de vlammen kunnen regelen en zo het gasverbruik kunnen optimaliseren. De bediening van de Dru Maestro 80-2 Hoek Rechts is eenvoudig, vaak via een afstandsbediening of een app, wat het gebruiksgemak verhoogt. Bovendien heeft deze haard een hoog rendement en kan hij dienen als een efficiënte en sfeervolle warmtebron in de woonkamer. De installatie vereist professionele kennis om de veiligheid en optimale werking te garanderen.

Deze maatwerk open gashaard hebben wij op maat voor u gemaakt. Naast het installeren hebben wij ook gezorgd voor een unieke afwerking. Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig: er kunnen immers geen vonken uit het vuur spatten en zo snel als het vuur aan is, is het ook weer uit. Dankzij innovatieve technieken laten de meeste gashaarden en -kachels een levendig vlammenspel zien dat vaak niet van echt houtvuur te onderscheiden is.

Of u nu kiest voor keramische houtstammen, imitatiedennenappels, -kolen of een strak kiezelbed, voor gashaarden en kachels is er uiteraard een gasaansluiting nodig en verder is er een rookkanaal vereist dat uitkomt boven de nok van het dak. Bij gesloten gaskachels kan het gecombineerde luchttoevoer- en rookafvoerkanaal ook in de gevel uitmonden. Zo’n concentrisch rookkanaal is dé oplossing voor plaatsen waar geen rookkanaal mogelijk is.

Maatwerk open gashaard

Onze op maat gemaakte gashaarden zijn perfect afgestemd op uw interieur. Wij bieden een breed scala aan afwerkingen om aan uw specifieke wensen en stijl te voldoen. Of u nu een moderne, minimalistische look wilt of een meer traditionele uitstraling, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Bij het ontwerpen van uw gashaard houden wij rekening met alle details, van de keuze van de materialen tot de kleur en textuur van de afwerking. Dit zorgt voor een harmonieuze integratie in uw leefruimte, waardoor de haard niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher in uw interieur wordt.

Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat de gashaard veilig en efficiënt wordt geïnstalleerd, met oog voor detail en kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat alles perfect werkt, zodat u zorgeloos kunt genieten van de warmte en sfeer van uw nieuwe gashaard.

Met een op maat gemaakte gashaard geniet u van het gemak en comfort van een moderne verwarmingsoplossing, gecombineerd met de schoonheid en charme van een traditioneel haardvuur. Laat ons u helpen om uw droomhaard werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek.

De Bellfires Verticall Bell Large is een moderne, ingebouwde gashaard die zich kenmerkt door zijn verticale ontwerp en driezijdig vuurzicht. Deze haard, ontworpen voor zowel nieuwbouwprojecten als grote renovaties, biedt een strak en minimalistisch uiterlijk dankzij het verborgen deursysteem met zwarte glazen randen.

Het apparaat beschikt over een warmte-output variërend tussen de 2 en 8 kW en heeft een rendement tot 85%, wat zorgt voor efficiënte verwarming. Het gebruik van een gebalanceerd afvoersysteem, waarbij de haard gesloten blijft en lucht van buiten haalt voor verbranding, verhoogt de veiligheid en efficiëntie. Dit systeem is uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssysteem dat overdruk zorgvuldig controleert en afvoert, wat de betrouwbaarheid in alle omstandigheden waarborgt.

De Bellfires Free Bell RVS is een gesloten gashaard die ontworpen is om aan de muur te hangen, wat hem een stijlvolle en ruimtebesparende optie maakt voor moderne interieurs. Deze haard is voorzien van een groot, gebogen glazen front dat zorgt voor een indrukwekkend vuurzicht, waardoor hij een opvallende blikvanger in elke kamer is.

De Free Bell is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een roestvrijstalen variant (RVS), die een moderne en strakke uitstraling biedt. Andere beschikbare afwerkingen zijn tijdloos antraciet en klassieke koperkleur, waardoor er altijd een optie is die bij uw interieur past.

Bellfires Free Bell RVS

De Bellfires Free Bell RVS is een haard van Bellfires, een bekend merk dat zich specialiseert in hoogwaardige en stijlvolle gashaarden en houtkachels. Deze specifieke haard heeft een aantal unieke kenmerken en voordelen die hem onderscheiden:

De Free Bell RVS heeft een modern en strak ontwerp, wat zorgt voor een eigentijdse uitstraling in elk interieur. Het gebruik van roestvrij staal (RVS) in de constructie geeft de haard niet alleen een luxe uitstraling, maar ook duurzaamheid en een lange levensduur.

De Free Bell RVS is uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een efficiënte en schone verbranding. Dit maakt de haard niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend doordat hij optimaal gebruik maakt van het gas. Het rendement van deze haard is hoog, wat betekent dat een groot deel van de energie uit het gas wordt omgezet in warmte.

 

DRU gaskachels staan bekend om hun kwaliteit en innovatieve ontwerpen die efficiëntie en stijl combineren. DRU, opgericht in 1754, biedt een breed scala aan gaskachels, variërend van moderne tot klassieke stijlen, die geschikt zijn voor diverse interieurs en woonomstandigheden. Deze kachels hebben een hoog rendement tot 95,8%, wat zorgt voor effectieve en kostenbesparende verwarming. Het assortiment omvat verschillende modellen, zoals vrijstaande, inbouw- en gevelgaskachels, met populaire series zoals de DRU Metro en Maestro.

Deze gaskachels kunnen gemakkelijk worden bediend via handmatige bediening, afstandsbediening, of zelfs met een smartphone of tablet, wat zorgt voor extra gebruiksgemak. Bovendien zijn de kachels ontworpen met oog voor milieuvriendelijkheid; veel modellen zijn al geschikt voor bijmenging tot 20% waterstof, wat bijdraagt aan een duurzamer gasgebruik.

Art of Fire is gespecialiseerd in het plaatsen van deze hoogwaardige DRU gaskachels en biedt daarnaast een uitgebreide onderhoudsservice. Dit zorgt ervoor dat je kachel altijd optimaal functioneert en veilig blijft.

Deze moderne inbouwhaard past naadloos in dit interieur. Met zijn combinatie van stijl, efficiëntie en veiligheid is de Dru Maestro 80/3 een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een luxe en functionele gashaard.

De Dru Maestro 80/3 is een hoogwaardige, gesloten gashaard die perfect aansluit bij moderne interieurs. Met zijn driezijdige ontwerp biedt deze haard een spectaculair zicht op de vlammen vanuit verschillende hoeken, wat hem tot een echte eyecatcher in elke ruimte maakt. Dankzij de strakke vormgeving en innovatieve technologieën is de Maestro 80/3 niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer, maar ook een efficiënte en gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing.

Dru Maestro

De Dru Maestro 80/3 is een gesloten gashaard, wat betekent dat hij werkt met een concentrisch rookkanaal. Dit systeem zorgt voor zowel de aanvoer van verse lucht als de afvoer van rookgassen via hetzelfde kanaal, wat de veiligheid en efficiëntie aanzienlijk verhoogt. Met een vermogen van ongeveer 6-8 kW is deze haard krachtig genoeg om middelgrote tot grote ruimtes comfortabel te verwarmen.

Een van de grote voordelen van deze gashaard is de geavanceerde Eco Wave technologie. Deze technologie stelt je in staat om te genieten van een realistisch en sfeervol vlammenspel, zelfs bij een lager gasverbruik. Dit maakt de Maestro 80/3 een milieuvriendelijke keuze, zonder in te boeten op sfeer en warmtecomfort.

De bediening van de haard is uiterst gebruiksvriendelijk, met opties zoals een afstandsbediening of bediening via een app. Hiermee kun je eenvoudig de vlamhoogte en warmte-instellingen aanpassen voor optimaal comfort.

Installatie en veiligheid

De installatie van de Dru Maestro 80/3 vereist professionele expertise, gezien de complexiteit van het gesloten systeem. Een correcte installatie is essentieel om de veiligheid en optimale werking van de haard te garanderen. De haard is ideaal voor gezinnen, dankzij het veilige, gesloten ontwerp dat voorkomt dat kinderen of huisdieren in contact komen met de vlammen of het gas.

 

Deze Topsham gashaard hebben we in een royale woonkeuken geplaatst. De inbouw gashaard zal vele diners sfeervol verwarmen en verlichten. Deze Bellfires Topsham haard is niet zomaar een gashaard; het is een pronkstuk dat modern design en functionele warmte combineert. Dankzij het strakke, vierkante ontwerp en de mogelijkheid om de haard in te bouwen, past deze perfect in zowel moderne als traditionele keukens.

De Topsham Small 3 biedt een strak en eigentijds frontaal vuuraanzicht, met vermogensopties van 6,9 kW tot 7,5 kW. Deze gashaard kan worden voorzien van gepolijst of antireflectieglas, waardoor de vlammen optimaal zichtbaar zijn zonder storende reflecties. De aanpasbare branderopties, waaronder een zwevend frame dat de haard een zwevend effect geeft, en een verborgen deur voor een minimalistische uitstraling, maken deze haard bijzonder veelzijdig. Het interieur van de haard kan verder worden gepersonaliseerd met diverse afwerkingen, zoals zwart staal of keramisch zwart spiegelglas.

Topsham gashaard

De Topsham Large 3 gaat nog een stap verder met een extra groot kijkvenster en een vermogen van 2 tot 8 kW, waardoor hij ideaal is voor grotere woonruimtes. Dit model biedt uitgebreide mogelijkheden voor personalisatie, zoals sfeerverlichting en verschillende branderdecoraties, waaronder houtblokken of witte marmeren steentjes. De haard is niet alleen een bron van warmte, maar ook een esthetisch element dat elke ruimte verrijkt.

Wat deze haard nog specialer maakt, is de keuze uit verschillende bedieningsopties, waaronder een thermostatische afstandsbediening en een Wi-Fi-module. Hierdoor is de Topsham gashaard niet alleen eenvoudig te bedienen, maar past hij ook in een moderne, slimme woninginrichting. De Topsham haarden zijn voorzien van een gebalanceerd afvoersysteem, wat bijdraagt aan een efficiënte en veilige verbranding. Dankzij de hoogwaardige materialen en afwerking geniet je jarenlang van sfeervolle warmte en een prachtig vlammenspel.

Een Kalfire gasblok, zoals geïllustreerd in de afbeelding, straalt een tijdloze elegantie uit, vooral wanneer geplaatst in een karakteristieke schouw van Belgisch hardsteen. Dit specifieke model combineert de geavanceerde technologie van Kalfire met de authentieke uitstraling van een klassieke open haard, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen traditioneel vakmanschap en moderne innovatie. De vlammen in deze haard zijn verbluffend realistisch, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in de kamer.

De schouw van Belgisch hardsteen voegt een extra laag van luxe en duurzaamheid toe aan het geheel. Dit natuurlijke materiaal is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer bestand tegen de hitte, waardoor het een ideale keuze is voor een haardombouw. De donkere tinten van het hardsteen vormen een mooi contrast met de heldere, dansende vlammen, wat de visuele impact van de haard versterkt. Dit maakt de Kalfire gashaard niet alleen tot een bron van warmte, maar ook tot een centraal element van het interieur.

Kalfire gasblok

Deze haard biedt ook een hoog rendement, wat betekent dat hij niet alleen stijlvol is, maar ook efficiënt in het gebruik van gas. De technologie achter de haard zorgt ervoor dat de warmte optimaal wordt verspreid, waardoor de kamer snel en gelijkmatig wordt verwarmd. Dit maakt het een praktische keuze voor dagelijks gebruik, vooral in koude seizoenen.

De combinatie van een authentieke schouw en de moderne Kalfire gasblok maakt dit tot een opvallend en sfeervol onderdeel van elke woonruimte. De haard is eenvoudig te bedienen en aan te passen aan de gewenste warmte- en vlaminstellingen, wat zorgt voor gebruiksgemak en comfort. Dit alles maakt de Kalfire gashaard een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van klassieke charme en moderne technologie in hun huis.

Wij informeren u graag over onze hout- en pelletkachels, inbouwhaarden en andere producten, merken en diensten. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom in onze showroom. Maak hiervoor even een afspraak met ons.

Deze maatwerk open gashaard hebben wij op maat voor u gemaakt. Naast het installeren hebben wij ook gezorgd voor een unieke afwerking. Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig: er kunnen immers geen vonken uit het vuur spatten en zo snel als het vuur aan is, is het ook weer uit. Dankzij innovatieve technieken laten de meeste gashaarden en -kachels een levendig vlammenspel zien dat vaak niet van echt houtvuur te onderscheiden is.

Of u nu kiest voor keramische houtstammen, imitatiedennenappels, -kolen of een strak kiezelbed, voor gashaarden en kachels is er uiteraard een gasaansluiting nodig en verder is er een rookkanaal vereist dat uitkomt boven de nok van het dak. Bij gesloten gaskachels kan het gecombineerde luchttoevoer- en rookafvoerkanaal ook in de gevel uitmonden. Zo’n concentrisch rookkanaal is dé oplossing voor plaatsen waar geen rookkanaal mogelijk is.

Open gashaard

Onze op maat gemaakte gashaarden zijn perfect afgestemd op uw interieur. Wij bieden een breed scala aan afwerkingen om aan uw specifieke wensen en stijl te voldoen. Of u nu een moderne, minimalistische look wilt of een meer traditionele uitstraling, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Bij het ontwerpen van uw gashaard houden wij rekening met alle details, van de keuze van de materialen tot de kleur en textuur van de afwerking. Dit zorgt voor een harmonieuze integratie in uw leefruimte, waardoor de haard niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher in uw interieur wordt.

Maatwerk

Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat de gashaard veilig en efficiënt wordt geïnstalleerd, met oog voor detail en kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat alles perfect werkt, zodat u zorgeloos kunt genieten van de warmte en sfeer van uw nieuwe gashaard.

Met een op maat gemaakte gashaard geniet u van het gemak en comfort van een moderne verwarmingsoplossing, gecombineerd met de schoonheid en charme van een traditioneel haardvuur. Laat ons u helpen om uw droomhaard werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek.