CookinStack in shiney green – combineert de charme van traditionele keramische kachels met moderne functionaliteit. Deze houtgestookte keramische kachel, uitgerust met een gietijzeren kookplaat, biedt een veelzijdige oplossing voor zowel verwarming als koken, geïnspireerd door de historische “Putagè” stove.

De CookinStack is uitgerust met een gietijzeren kookplaat, wat zorgt voor uitstekende warmtegeleiding en duurzaamheid. Dit maakt het mogelijk om traditionele houtgestookte kookmethodes te herontdekken in een hedendaagse context.

De kachel heeft een nominaal warmtevermogen van 4,5 kW, wat voldoende is om ruimtes tot 180 kubieke meter te verwarmen. Dit maakt het een efficiënte keuze voor zowel kleine als middelgrote woonruimtes.

De CookinStack van La Castellamonte, ontworpen door Adriano Design, combineert de charme van traditionele keramische kachels met moderne functionaliteit. Deze houtgestookte keramische kachel, uitgerust met een gietijzeren kookplaat, biedt een veelzijdige oplossing voor zowel verwarming als koken, geïnspireerd door de historische “Putagè” stove. De CookinStack is uitgerust met een gietijzeren kookplaat, wat zorgt voor uitstekende warmtegeleiding en duurzaamheid. Dit maakt het mogelijk om traditionele houtgestookte kookmethodes te herontdekken in een hedendaagse context. Met een breedte van 58 cm, een diepte van 64 cm en een hoogte van 90 cm, past de CookinStack perfect in diverse woonruimtes, zowel qua esthetiek als functionaliteit.

Deze kachel is ideaal voor het bereiden van maaltijden op een traditionele manier. De gietijzeren kookplaat verdeelt de warmte gelijkmatig, waardoor je efficiënt kunt koken met de warmte van het vuur. Dit voegt een authentiek en rustiek element toe aan het koken, wat moeilijk te evenaren is met moderne kookmethoden. De CookinStack van La Castellamonte vertegenwoordigt een perfecte fusie van traditioneel vakmanschap en moderne behoeften. Het is een veelzijdige en duurzame keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en stijlvolle manier om hun huis te verwarmen en tegelijkertijd de charme van houtgestookt koken te herontdekken. Voor meer informatie en specificaties, bezoek de officiële website van La Castellamonte of de productpagina op Architonic.