De Element4 Sky Tunnelhaard is een moderne en stijlvolle gashaard die in verschillende formaten wordt aangeboden, waaronder de Sky Medium Tunnel en de Sky Large Tunnel. Deze haarden zijn ontworpen om als roomdivider te functioneren, waardoor ze kunnen worden ingebouwd in een muur en van beide kanten zichtbaar zijn, wat ideaal is voor open woonruimtes. De Real Flame Burner technologie zorgt voor een zeer realistisch vlambeeld dat lijkt op echt houtvuur, gecombineerd met natuurgetrouwe gekloofde houtblokken voor een authentieke uitstraling. Met een hoge efficiëntie tot wel 89% en verschillende vermogensopties afhankelijk van het type gas, bieden deze haarden zowel warmte als sfeer. Voor aardgas varieert het vermogen bijvoorbeeld van 2,5 tot 13,7 kW.

Een Totem tunnel liftdeurhaard is een veelzijdige en stijlvolle haard die zowel de charme van een open haard als de efficiëntie en veiligheid van een gesloten kachel biedt. Deze haarden zijn uitgerust met een liftdeur die naar boven en beneden kan schuiven, wat gebruikers de flexibiliteit geeft om te kiezen tussen een open of gesloten vuur.

Wanneer de liftdeur open is, biedt de haard een knapperend, geurend en rustgevend houtvuur. Met de deur gesloten, functioneert de haard als een hoogrendabele kachel met een schone verbranding en meer warmteafgifte, wat resulteert in minder houtverbruik​.

De Totem tunnel liftdeurhaard is beschikbaar in verschillende ontwerpen, waaronder modellen met één of meerdere zichtzijden, die kunnen worden geplaatst in een hoek, als roomdivider of zelfs hangend aan het plafond. Deze haarden zijn geliefd bij architecten en passen perfect in bijzondere projecten vanwege hun esthetische en functionele eigenschappen.

Deze maatwerk room divider – optimist elektrische haard – is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar instant sfeer tijdens het diner, zoals in een restaurantomgeving. Deze doorkijkhaard maakt gebruik van geavanceerde waterdamptechnologie, ook wel bekend als Opti-Myst, om een verbluffend realistisch vlameffect te creëren. Dit systeem gebruikt ultrasone technologie om fijne waterdamp te genereren die, in combinatie met speciale verlichting, de illusie van echte vlammen en rook nabootst. Hierdoor ontstaat een warme en uitnodigende ambiance die perfect is voor een gezellige eetervaring.

Een groot voordeel van de optimist elektrische haard is de veiligheid. In tegenstelling tot traditionele haarden is er geen echt vuur, waardoor er geen risico is op brand of koolmonoxidevergiftiging. Dit maakt het een ideale keuze voor restaurants waar de veiligheid van gasten voorop staat. Bovendien zijn deze haarden onderhoudsvriendelijk, aangezien ze geen hout of andere brandstoffen gebruiken die as of rook kunnen veroorzaken. Dit zorgt voor een schonere en gemakkelijkere oplossing in vergelijking met conventionele haarden.

Maatwerk room divider

De milieuvriendelijkheid van de optimist elektrische haard is een ander belangrijk aspect. Omdat er geen schadelijke uitstoot is, draagt deze haard bij aan een duurzamer milieu. Daarnaast biedt de flexibiliteit in plaatsing de mogelijkheid om de haard op vrijwel elke locatie in het restaurant te installeren, zolang er een stopcontact in de buurt is. Dit maakt het eenvoudig om de perfecte sfeer te creëren, ongeacht de indeling van de ruimte.

Sommige modellen van de optimist elektrische haard bieden ook een verwarmingsoptie, wat niet alleen bijdraagt aan de sfeer, maar ook aan het comfort van de gasten tijdens koude dagen. Dit alles maakt de optimist elektrische haard een veelzijdige en aantrekkelijke keuze voor restaurants die op zoek zijn naar een sfeervolle en veilige verwarmingsoplossing.

Wij bieden exclusieve inbouwhaarden en kachels aan, inclusief levering, installatie en afwerking. Onze specialiteit ligt in maatwerk inbouwhaarden, waarbij we uw wensen vervullen vanaf de aanleg van rookkanalen tot de volledige afwerking van uw haard of de installatie van uw kachel.

De Stûv 21-85 is een prachtige doorkijkhaard die een unieke en sfeervolle toevoeging vormt aan elke ruimte. Wij hebben deze tunnelhaard met een op maat gemaakt kader geplaatst in het midden van de kamer, wat niet alleen zorgt voor een efficiënte indeling, maar ook voor een indrukwekkend centraal element in het interieur. Deze opstelling maakt het mogelijk om van het vuur van twee zijden te genieten, wat zowel de esthetische waarde als de gezelligheid verhoogt.

Stûv 21-85

De Stûv 21-85 onderscheidt zich door zijn strak en modern ontwerp, dat naadloos past in verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek. De haard is ontworpen om zowel open als gesloten gebruikt te worden, wat flexibiliteit biedt in de wijze waarop de warmte en sfeer worden ervaren. Met de schuifbare glazen deur naar boven geopend, krijg je een direct zicht op het levendige vuur, wat een authentieke haardervaring biedt. Wanneer de deur gesloten is, functioneert de haard uiterst efficiënt, met een hoog rendement en een lage uitstoot van schadelijke stoffen.

Het plaatsen van een doorkijkhaard zoals de Stûv 21-85 in het midden van een ruimte kan een dynamisch en visueel aantrekkelijk middelpunt creëren. Deze haard is niet alleen een bron van warmte, maar fungeert ook als een stijlvolle scheiding tussen verschillende delen van de ruimte, zonder het open en ruimtelijke gevoel te verliezen. Het maatwerk kader rondom de haard zorgt ervoor dat deze perfect aansluit bij de rest van het interieur, waardoor de haard een geïntegreerd onderdeel van het design wordt.

De Stûv 21-85 biedt daarnaast het voordeel van gebruiksgemak en eenvoudig onderhoud. De assenbak is gemakkelijk te legen en het glas kan eenvoudig worden gereinigd, zodat de haard er altijd optimaal uitziet en functioneert. Deze haard is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid in hun woning.

Wij leveren maatwerk. Deze inbouw Hoxter tunnelhaard hebben we niet alleen geplaatst, maar ook voorzien van een unieke ombouw en schouw. De haard is in het midden van de ruimte geplaatst en dient als sfeervolle roomdivider. Vanuit beide zijden van de ruimte heb je een mooi zicht op het vlammenspel van deze doorkijk houthaard. Dit ontwerp benadrukt de openheid en het ruimtelijke gevoel van de kamer, terwijl het tegelijkertijd warmte en gezelligheid uitstraalt.

De keuze voor een tunnelhaard, ook wel doorkijkhaard genoemd, is een slimme manier om twee ruimtes visueel en functioneel met elkaar te verbinden. In dit specifieke project hebben we gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk zijn. De ombouw is vervaardigd uit natuurlijke steen, wat een rustieke en toch moderne uitstraling geeft aan het geheel. De schouw is ontworpen om perfect samen te smelten met de rest van het interieur, wat zorgt voor een harmonieuze en samenhangende uitstraling.

Hoxter tunnelhaard

Een ander kenmerk van deze inbouw Hoxter tunnelhaard is de innovatieve technologie die erin verwerkt is. De haard is uitgerust met een efficiënte verbrandingstechniek, wat niet alleen zorgt voor een prachtig vlammenspel, maar ook voor een efficiënte warmteafgifte. Hierdoor wordt de ruimte snel en gelijkmatig verwarmd, wat bijdraagt aan het comfort en de gezelligheid in huis.

Daarnaast hebben we rekening gehouden met de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de haard. De glazen deuren van de tunnelhaard zijn gemaakt van speciaal hittebestendig glas, dat niet alleen een helder zicht op de vlammen biedt, maar ook de warmte binnen de haard houdt. Dit maakt de haard niet alleen een esthetisch aantrekkelijk, maar ook een praktisch en veilig element in de woning.

Kortom, deze maatwerk tunnelhaard combineert esthetiek, functionaliteit en moderne technologie in één. Het is een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een stijlvolle en efficiënte manier om een ruimte te verwarmen en tegelijkertijd een uniek designelement toe te voegen.

Wij leveren maatwerk. Deze inbouw Hoxter doorkijkhaard hebben we niet alleen geplaatst, maar ook voorzien van een unieke ombouw en schouw. De haard is in het midden van de ruimte geplaatst en dient als sfeervolle roomdivider. Vanuit beide zijden van de ruimte heb je een mooi zicht op het vlammenspel van deze doorkijk houthaard. Dit ontwerp benadrukt de openheid en het ruimtelijke gevoel van de kamer, terwijl het tegelijkertijd warmte en gezelligheid uitstraalt.

De keuze voor een tunnelhaard, ook wel doorkijkhaard genoemd, is een slimme manier om twee ruimtes visueel en functioneel met elkaar te verbinden. In dit specifieke project hebben we gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk zijn. De ombouw is vervaardigd uit natuurlijke steen, wat een rustieke en toch moderne uitstraling geeft aan het geheel. De schouw is ontworpen om perfect samen te smelten met de rest van het interieur, wat zorgt voor een harmonieuze en samenhangende uitstraling.

Hoxter doorkijkhaard

Een ander kenmerk van deze inbouw Hoxter doorkijkhaard is de innovatieve technologie die erin verwerkt is. De haard is uitgerust met een efficiënte verbrandingstechniek, wat niet alleen zorgt voor een prachtig vlammenspel, maar ook voor een efficiënte warmteafgifte. Hierdoor wordt de ruimte snel en gelijkmatig verwarmd, wat bijdraagt aan het comfort en de gezelligheid in huis.

Daarnaast hebben we rekening gehouden met de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de haard. De glazen deuren van de tunnelhaard zijn gemaakt van speciaal hittebestendig glas, dat niet alleen een helder zicht op de vlammen biedt, maar ook de warmte binnen de haard houdt. Dit maakt de haard niet alleen een esthetisch aantrekkelijk, maar ook een praktisch en veilig element in de woning.

Kortom, deze maatwerk tunnelhaard combineert esthetiek, functionaliteit en moderne technologie in één. Het is een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een stijlvolle en efficiënte manier om een ruimte te verwarmen en tegelijkertijd een uniek designelement toe te voegen.