De Element4 Sky Tunnelhaard is een moderne en stijlvolle gashaard die in verschillende formaten wordt aangeboden, waaronder de Sky Medium Tunnel en de Sky Large Tunnel. Deze haarden zijn ontworpen om als roomdivider te functioneren, waardoor ze kunnen worden ingebouwd in een muur en van beide kanten zichtbaar zijn, wat ideaal is voor open woonruimtes. De Real Flame Burner technologie zorgt voor een zeer realistisch vlambeeld dat lijkt op echt houtvuur, gecombineerd met natuurgetrouwe gekloofde houtblokken voor een authentieke uitstraling. Met een hoge efficiëntie tot wel 89% en verschillende vermogensopties afhankelijk van het type gas, bieden deze haarden zowel warmte als sfeer. Voor aardgas varieert het vermogen bijvoorbeeld van 2,5 tot 13,7 kW.

Een Totem tunnel liftdeurhaard is een veelzijdige en stijlvolle haard die zowel de charme van een open haard als de efficiëntie en veiligheid van een gesloten kachel biedt. Deze haarden zijn uitgerust met een liftdeur die naar boven en beneden kan schuiven, wat gebruikers de flexibiliteit geeft om te kiezen tussen een open of gesloten vuur.

Wanneer de liftdeur open is, biedt de haard een knapperend, geurend en rustgevend houtvuur. Met de deur gesloten, functioneert de haard als een hoogrendabele kachel met een schone verbranding en meer warmteafgifte, wat resulteert in minder houtverbruik​.

De Totem tunnel liftdeurhaard is beschikbaar in verschillende ontwerpen, waaronder modellen met één of meerdere zichtzijden, die kunnen worden geplaatst in een hoek, als roomdivider of zelfs hangend aan het plafond. Deze haarden zijn geliefd bij architecten en passen perfect in bijzondere projecten vanwege hun esthetische en functionele eigenschappen.