Open gestookte gashaard

Deze prachtige open gestookte gashaard hebben wij bij een klant geplaatst. We hebben voor een goede rookgasafvoer gezorgd en een rookgasventilator van het merk Exhausto. De afwerking maakt deze haard helemaal af. Op verzoek van onze klant hebben we de haard verwerkt in een wand van blauwstaal. Door de blauwstaal blind te bevestigen, zijn er […]

Open gestookte gashaard

Een prachtig geheel

Deze prachtige open gestookte gashaard hebben wij bij een klant geplaatst. We hebben voor een goede rookgasafvoer gezorgd en een rookgasventilator van het merk Exhausto. De afwerking maakt deze haard helemaal af. Op verzoek van onze klant hebben we de haard verwerkt in een wand van blauwstaal. Door de blauwstaal blind te bevestigen, zijn er geen schroeven te zien. Zo ontstaat er een prachtig geheel met een stoere look.

 

Wij verkopen exclusieve inbouwhaarden en kachels. Deze worden door ons geleverd en geplaatst. Wij leveren maatwerk inbouwhaarden. Voor de aanleg van rookkanalen tot en met de afwerking van uw haard of plaatsing van uw kachel, bent u bij ons in vakkundige handen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en producten om aan uw wensen te voldoen.

Maatwerk