Mini Stack Blue

Deze blauwe Mini Stack Blue is een kleine houtkachel, die door de eigenaren afgestemd is op de bestaande kleuren van de keuken. Wat een genot om naar te kijken als je staat te koken in de keuken. We plaatsten deze kachel in Den Haag. Stack Stoves zijn in verschillende vormen, formaten en kleuren samen te stellen. […]

Mini Stack Blue

Italiaanse design

Deze blauwe Mini Stack Blue is een kleine houtkachel, die door de eigenaren afgestemd is op de bestaande kleuren van de keuken.

Wat een genot om naar te kijken als je staat te koken in de keuken. We plaatsten deze kachel in Den Haag.

Art of Fire Mini Stack Stove Blue keuken
Art of Fire Mini Stack blauw

Stack Stoves zijn in verschillende vormen, formaten en kleuren samen te stellen. Hierdoor kun je jouw persoonlijke touch geven aan de kachel.

Mini houtkachel blauw
installatie van kleine keramische houtkachel
Art of Fire Mini Blue zwart rookkanaal

Stack Stoves zijn Italiaanse design houtkachels van keramiek en modulair samen te stellen. Ze bestaan uit verschillende modules, die onderling gecombineerd kunnen worden.

De kachels zijn ontworpen door de Italiaanse haardenfabrikant La Castellamonte en ontwerpbureau Adriano Design. De Stack Stoves worden gemaakt van milieuvriendelijk keramiek. Het proces gebeurd nog op ambachtelijke manier. Hierdoor is iedere kachel uniek. Stack herinterpreteert de oude traditie van keramische kachels in een eigentijdse vorm, afgestemd op de woonbehoefte en woonstijl van nu. Omdat de kachels volledig aanpasbaar zijn, stel je altijd de perfecte kachel samen, die past bij jouw behoeften en de ruimte waar hij komt te staan.