Meet Enki Stove Wild

Ik ga op reis en ik neem mee..! Mijn Wild van Enki Stove. Deze hippe vuurpot brand op biomassa. Kleine takjes, houtsnippers of pelletkorrels zorgen ervoor dat de Wild overal en zonder rook kan branden. Op de Camping Gebruik de Wild op de Camping, op het strand, in het park of in de tuin. Met […]

Meet Enki Stove Wild

Hippe vuurpot op biomassa

Ik ga op reis en ik neem mee..! Mijn Wild van Enki Stove. Deze hippe vuurpot brand op biomassa. Kleine takjes, houtsnippers of pelletkorrels zorgen ervoor dat de Wild overal en zonder rook kan branden.

Op de Camping

Gebruik de Wild op de Camping, op het strand, in het park of in de tuin. Met de speciale Enki Stove Grillplaat creëer je gemakkelijk een handige barbecue. De Wild is ook geschikt om op te koken, met een grote pan of wok. Samen met familie of vrienden gezellig buiten eten en daarna genieten van een mooi vuurtje.

Wild bbq set biomassaverbranding

Wild en Wild+

Enki Stove Wild is er in twee verschillende maten. Klein en licht, voor de perfecte picknick onderweg of de grotere versie, voor een ontspannende kampeervakantie met vrienden. Hoogwaardig roestvrij staal en aluminium maken deze kachel een betrouwbare en duurzame reisgenoot.

Enki Stove wild campfire
  • Buiten koken waar je maar wilt
  • Makkelijk in gebruik
  • Brandt op biomassa: droge takjes, houtsnippers of pelletkorrels
  • Het vuur is te controleren met een handige USB-kabel en Power Bank
  • Italiaans betaalbaar design

Over Enki Stove

Het Italiaanse Enki Stove is een jong en innovatief Italiaans bedrijft, dat sinds 2011 op zoek is naar nieuwe manieren om energie en warmte uit biomassa op een efficiënte en milieuvriendelijke manier te verkrijgen. Zij ontwerpen, produceren en verkopen biomassavergassers met zeer lage emissies die kunnen worden gebruikt voor koken, verwarmen en afvalverwerking. Hun missie is het verspreiden van apparaten die duurzame, veilige en goedkope energie produceren, zonder afstand te doen van ontwerp en functionaliteit. Ze hanteren de kwaliteits- en betrouwbaarheidscriteria die kenmerkend zijn voor Europees gemaakte producties.