Klassiek is chique

Dit jaar is hét jaar van de klassiekers geworden! Niet alleen zullen we 2020 tot in eeuwigheid blijven herinneren als het coronajaar, voor ons kwam een lang gekoesterde wens uit. Naast de Stack Stoves is nu ook de classic lijn van La Castellamonte ontdekt in Nederland. Klassiek is chique! Wij zijn al jaren geleden verliefd […]

Klassiek is chique

Italiaanse designkachels

Dit jaar is hét jaar van de klassiekers geworden! Niet alleen zullen we 2020 tot in eeuwigheid blijven herinneren als het coronajaar, voor ons kwam een lang gekoesterde wens uit. Naast de Stack Stoves is nu ook de classic lijn van La Castellamonte ontdekt in Nederland. Klassiek is chique!

Wij zijn al jaren geleden verliefd geworden op de Italiaanse designkachels van la Castellamonte. Deze houtkachels worden in verschillende vormen en formaten geproduceerd. Vooral door de rijke decoratie zijn deze kachels stuk voor stuk kunst om te zien. Wij zijn niet alleen fan van deze keramische kachels om hun looks. De kachels zijn naast hun schoonheid fantastisch in gebruik en de verbrandingstechniek van keramische houtkachels is uiterst effectief. Met vakmanschap, innovatie en jarenlange ervaring worden deze klassieke kachels in Italtië gemaakt. Alle elementen worden met de hand vervaardigd. En dat handwerk ziet u terug in het unieke karakter van deze kachels. Puur vakmanschap!

Keramische warmte is heel prettig. De verbrandingstechniek van keramische houtkachels is uiterst effectief. De kachel neemt heel snel warmte op en geeft u direct warmte. Ook geven ze een heerlijke stralingswarmte. De keramische kachel is een accumulatiekachel en convectie, waarbij in een zeer korte tijd het verbranden van hout of pellets omgezet wordt in een heerlijke warmte. Hierdoor ontstaat een zeer volledige en daardoor schone verbranding met een hoog rendement.

Doordat deze kachels nog met de hand gemaakt worden heeft iedere kachel een uniek uiterlijk. Wilt u de kachel helemaal perfectioneren? Kies dan ook voor de keramische rookgaskanaal. Dan creëert u het perfecte plaatje.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

La Castellamonte Classic