Keramische kachel Round Stack shiny white

De Round Stack is een ronde keramische kachel uit het assortiment van La Castellamonte. De houtkachels uit de Stack Stoves serie worden gemaakt van milieuvriendelijk keramiek. De productie van deze prachtige kachels gebeurd nog op ambachtelijke manier. Hierdoor is iedere kachel uniek. In een prachtig historisch pand van de oude landbouwuniversiteit in Wageningen, mochten wij […]

Keramische kachel Round Stack shiny white

iedere kachel uniek

De Round Stack is een ronde keramische kachel uit het assortiment van La Castellamonte. De houtkachels uit de Stack Stoves serie worden gemaakt van milieuvriendelijk keramiek. De productie van deze prachtige kachels gebeurd nog op ambachtelijke manier. Hierdoor is iedere kachel uniek.

In een prachtig historisch pand van de oude landbouwuniversiteit in Wageningen, mochten wij deze Roundstack wood in shiny white plaatsen. De keramische houtkachel past precies in de sfeer van dit gebouw. Geheel in stijl is de kachel voorzien van een keramische kolom bovenop de kachel, ten behoeve van de rookgasafvoer. Deze kolom gaat over in een dubbelwandig rookkanaal van het merk Poll. Binnen uitgevoerd in staal en buiten op het dak in natlackiert zwart.

De Stack Stove serie bestaat uit negen keramische houtkachels met een moderne, maar tijdloze uitstraling. Er zijn zes ronde en drie vierkante modellen die allen in een aantal verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar zijn. Zo kan je kiezen voor een rechthoekige of een vierkante onderkant. Een houten onderstel of een onderkant van keramiek.

Wilt u meer informatie hebben over deze (of andere) Round Stack kachel? Neem dan contact met ons op!