Hypermoderne pelletkachel van Italiaanse bodem

Deze hypermoderne pelletkachel is van binnen en buiten modern. De Dinamica Pellet is de nieuwste keramische kachel van La Castellamonte die op pellets brandt. Qua uiterlijk lijkt deze kachel op de Dinamica Quadra, maar de verbrandingstechniek is totaal anders en milieuvriendelijker. Dankzij dit duurzaam verwarmen en de energiezuinigheid, kan er voor het gebruik van een […]

Hypermoderne pelletkachel van Italiaanse bodem

Hypermoderne pelletkachel

Deze hypermoderne pelletkachel is van binnen en buiten modern. De Dinamica Pellet is de nieuwste keramische kachel van La Castellamonte die op pellets brandt. Qua uiterlijk lijkt deze kachel op de Dinamica Quadra, maar de verbrandingstechniek is totaal anders en milieuvriendelijker. Dankzij dit duurzaam verwarmen en de energiezuinigheid, kan er voor het gebruik van een pelletkachel subsidie bij de overheid worden aangevraagd.

Ook deze moderne Italiaanse kachel is op ambachtelijke wijze, van keramiek gemaakt.

La Castellamonte vervaardigt traditionele pelletkachels en houtkachels en van hoogwaardig keramiek. Met Italiaanse passie worden deze kachels op ambachtswijze, handmatig vormgegeven.

Sinds 1975 maakt dit bedrijf op basis van de eeuwenoude knowhow van ambachtslieden en hoogwaardige keramiek, deze klassieke kachels. In de meest uiteenlopende kleuren en ornamenten kunnen deze kachels worden gemaakt. Nog altijd ambachtelijk, maar met de laatste technologie en met het oog op het milieu. Houtkachels of pelletkachels, je kan ze tegenwoordig ook aansluiten op de moderne cv-radiatoren.

Wilt u kennis maken met de andere kachels van La Castellamonte of weten welke speciale uitvoeringen er nog meer zijn? Neem dan contact met ons op. Of kom op vrijdag langs in de showroom, de koffie staat voor u klaar. Alle andere dagen zijn wij op afspraak geopend.

Pelletkachels