Fröling dealer

Om een steentje bijdragen aan het verduurzamen en milieuvriendelijk stoken van de centrale verwarming bij u thuis, zijn wij Fröling dealer geworden. Een Fröling Hout CV ketel is een verwarmingstoestel, dat gestookt wordt op biomassa (stukhout, houtsnippers en/of pellets) en op de bestaande centrale verwarming wordt aangesloten. Door de geproduceerde warmte wordt water heet gemaakt. […]

Fröling dealer

Fröling Hout CV ketel

Om een steentje bijdragen aan het verduurzamen en milieuvriendelijk stoken van de centrale verwarming bij u thuis, zijn wij Fröling dealer geworden.

Een Fröling Hout CV ketel is een verwarmingstoestel, dat gestookt wordt op biomassa (stukhout, houtsnippers en/of pellets) en op de bestaande centrale verwarming wordt aangesloten. Door de geproduceerde warmte wordt water heet gemaakt. Dat kan worden gebruikt om het object (bijvoorbeeld bedrijf of huis) te verwarmen en je van warm tapwater te voorzien.

Duurzame verbrandingsketels froling dealer houtcv

Het levert u als gebruiker niet alleen een aanzienlijke besparing op de energierekening op, maar u stookt ook nog eens CO2-neutraal!

Als officieel dealer van Fröling zijn wij gespecialiseerd in biomassaverbrandingsinstallaties. Naast de allerbeste brandhout-, houtsnippers- en pelletketels voor elke situatie, kunnen wij ook de installatie en onderhoud aanbieden. Tevens bieden wij een 24/7 storingsdienst aan.

biomassa duurzame verbrandingsketel froling pelletkachel

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, ook in combinatie met andere duurzame oplossingen. Weten welke ketel u nodig heeft? Op deze pagina vindt u diverse links naar handige pagina’s als rekenmodellen en subsidies. Ook kunt u zelf eenvoudig een offerte opstellen, zodat u snel een eerste beeld van de kosten heeft.

Contact