Fornuis en kachel in één design

Keramische houtkachels van La Castellamonte zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl en efficiëntie. Deze kachels zijn niet alleen een aanwinst voor elke woonkamer, maar bieden ook de juiste verwarming voor de koudere maanden.

Fornuis en kachel in één design

De Cookin Stack

Houdt u van koken op een traditionele manier? De Cookin Stack is een moderne versie van de ouderwetse houtgestookte fornuizen. Met deze keramische kachel kunt u dubbel genieten, zowel binnen als buiten onder de veranda! Deze ‘kleinste’ Stack Stove van La Castellamonte is groots in zijn design en prestaties. De fornuiskachel geeft niet alleen een fijne warmte, hij is ook te gebruiken om op te koken. Dat is dus heerlijk genieten van het vlammenspel, met de geur van een heerlijk gerecht dat erop bereid wordt.

De kleine kachel is voorzien van een gietijzeren kookplaat, waardoor het ook als fornuis gebruikt kan worden. De houtkachel combineert de bestaande verwarming technologie van de kachels van La Castellamonte met een echte kookgelegenheid. De Cookin Stack is een fornuis dat tevens milieuvriendelijk is en waarmee u het plezier van “hout” koken kunt herontdekken. Ook voor de lange zomeravonden is de Cookin Stack een aanrader. Deze zwarte versie van de La Castellamonte houtfornuis staat ook fantastisch onder een veranda. Wij plaatsten deze Cookin Stack, inclusief rookkanaal van Poll Design, buiten onder een afdak.

Wilt u meer informatie over de Cookin Stack? Neem dan gerust contact met ons op. Op dit moment hebben we de Cookin Stack ook in de showroom staan!

De showroom is alleen op afspraak geopend!

Cookin Stack