Het is al eeuwenlang het meest gebruikte verwarmingssysteem geweest in de landen om ons heen. Logisch want de keramische kachel herbergt in al zijn eenvoud een sublieme techniek, die door de tijd heen is geperfectioneerd.

De kracht van een keramische kachel

De verbrandingstechniek van keramische kachels doet niet veel onder van die van speksteenkachels. De kachel neemt sneller warmte op en geeft je direct warmte. Ook geven ze dezelfde heerlijke stralingswarmte. Deze kachels hebben tevens ook een unieke uitstraling. Ze zijn ambachtelijk gemaakt van speciaal keramiek. U kunt uw gewenste kachel naar wens samenstellen.

La Castellamonte round stack special vuur

Milieuvriendelijk

Keramische kachels zijn accumulatiekachels, waarbij in een zeer korte tijd (een uur slechts, afhankelijk van de grootte) hout wordt verbrand onder hoge temperatuur. Hierdoor ontstaat een zeer volledige en daardoor schone verbranding met een hoog rendement.

Ambachtelijk

De keramische kachels van Art of Fire zijn authentieke producten. Met vakmanschap, innovatie en jarenlange ervaring worden ze in Italtiƫ gemaakt. Alle elementen worden met de hand vervaardigd. En dat handwerk ziet u terug in het unieke karakter van deze kachels. Puur vakmanschap.

Klassiek is chique keramische kachel Rondo

Wij verkopen exclusieve inbouwhaarden en kachels. Deze worden door ons geleverd en geplaatst. Wij leveren maatwerk inbouwhaarden. Voor de aanleg van rookkanalen tot en met de afwerking van uw haard of plaatsing van uw kachel, bent u bij ons in vakkundige handen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en producten om aan uw wensen te voldoen. Wij leveren altijd deskundig advies en maatwerk, gericht op uw persoonlijke unieke situatie. Hiervoor maken wij een gespecificeerde offerte. Neem hier contact met ons op.