Dubbel genieten met een doorkijkhaard

Keramische houtkachels van La Castellamonte zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl en efficiëntie. Deze kachels zijn niet alleen een aanwinst voor elke woonkamer, maar bieden ook de juiste verwarming voor de koudere maanden.

Dubbel genieten met een doorkijkhaard

Wij leveren maatwerk inbouwhaarden

Als u een sfeerbepalende haard zoekt, waarbij het vuur van meerdere kanten zichtbaar is, dan komt u waarschijnlijk uit bij een doorkijkhaard. Een prachtig object dat zo gemaakt is, dat het midden in de kamer kan fungeren als sfeermaker en ruimteverdeler. Soms enorm opvallend en in andere gevallen ingetogen, maar aanwezig.

Zo zorgt een brede tunnelhaard al voor een behoorlijke afscheiding in bijvoorbeeld de woonkamer, om zo een aparte televisieruimte, leeshoek of speelkamer te creëren. Doorkijkhaarden worden gestookt op gas, hout of zijn elektrisch. Dat laatste is een prima alternatief om de warme sfeer en gezelligheid in huis te halen. In veel gevallen bespaart u dan fors op uw stookkosten. Kiest u voor een gashaard dan kan deze worden geleverd met keramische houtblokken, steentjes of keitjes. Bent u meer van een echt knapperend houtvuur, dan kiest u voor een doorkijkhaard op hout.

Een doorkijkhaard wordt op maat gemaakt. Wij verkopen exclusieve inbouwhaarden en kachels. Deze worden door ons geleverd en geplaatst. Wij leveren maatwerk inbouwhaarden. Voor de aanleg van rookkanalen tot en met de afwerking van uw haard of plaatsing van uw kachel, bent u bij ons in vakkundige handen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en producten om aan uw wensen te voldoen.

Maatwerk