De perfecte match!

Keramische houtkachels van La Castellamonte zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl en efficiëntie. Deze kachels zijn niet alleen een aanwinst voor elke woonkamer, maar bieden ook de juiste verwarming voor de koudere maanden.

De perfecte match!

Liberty van La Castellamonte

Design lovers zullen spontaan verliefd worden op deze houtkachel: Liberty van La Castellamonte! De keramische kachel past perfect in deze ruimte. De liefde voor deze Italiaanse design kachel spat ervan af. De hoek in deze ruimte is voorzien van een majestueuze schouw, waarin de Liberty nog mooier tot z’n recht komt. De statige houtkachel is uitgevoerd in een diep groene kleur, met gouden details. Wie zou niet vanuit één van deze prachtige designstoelen willen genieten van een heerlijk houtvuur. Dit is echt de perfecte match voor iedere interieur liefhebber.

Ambachtelijk
Met vakmanschap, innovatie en jarenlange ervaring worden deze klassieke kachels in Italtië gemaakt. Alle elementen worden met de hand vervaardigd. En dat handwerk ziet u terug in het unieke karakter van deze kachels. Puur vakmanschap!

Keramische warmte
Keramische warmte is heel prettig. De verbrandingstechniek van keramische houtkachels is uiterst effectief. De kachel neemt heel snel warmte op en geeft u direct warmte. Ook geven ze een heerlijke stralingswarmte. De keramische kachel is een accumulatiekachel en convectie, waarbij in een zeer korte tijd het verbranden van hout of pellets omgezet wordt in een heerlijke warmte. Hierdoor ontstaat een zeer volledige en daardoor schone verbranding met een hoog rendement.

Uniek
Doordat deze kachels nog met de hand gemaakt worden heeft iedere kachel een uniek uiterlijk. Wilt u de kachel helemaal perfectioneren? Kies dan ook voor de keramische rookgaskanaal. Dan creëert u het perfecte plaatje.

Neem voor meer informatie contact met ons op.