De afwerking maakt de haard speciaal

Wat maakt de inbouwhaard of kachel uniek en passend in het interieur? Wij zorgen voor de perfecte look. De haardafwerking is professioneel maatwerk. Inbouwhaarden en kachels zijn er in vele soorten en formaten. U kan voor hout-, gas en zelfs elektrische kiezen. Inbouwhaarden en kachels kunnen vrijwel in ieder huis geplaatst worden. Indien van toepassing […]

De afwerking maakt de haard speciaal

Professioneel maatwerk

Wat maakt de inbouwhaard of kachel uniek en passend in het interieur? Wij zorgen voor de perfecte look. De haardafwerking is professioneel maatwerk.

Inbouwhaarden en kachels zijn er in vele soorten en formaten. U kan voor hout-, gas en zelfs elektrische kiezen. Inbouwhaarden en kachels kunnen vrijwel in ieder huis geplaatst worden. Indien van toepassing zal hiervoor een rookkanaal aangelegd worden. Wanneer het vuur brand, zorgt het vlammenspel voor de sfeer in de ruimte.

De afwerking

De haard of kachel die u kiest krijgt nog meer karakter, wanneer deze naar wens wordt afgewerkt. Heeft u een moderne woonstijl? Dan kiest u waarschijnlijk voor een strakke afwerking. Bij een klassieke woonstijl past een traditionele schouw. In overleg met onze klanten zorgen wij ervoor dat hun persoonlijke wensen uitgevoerd worden. Wij beschikken over diverse haardafwerking maatwerk mogelijkheden.

haardafwerking is professioneel maatwerk klassiek gemetselde schouw
haardafwerking maatwerk maakt de haard speciaal klassiek gemetselde schouw 2

Als voorbeeld laten wij deze traditionele schouw zien, die we voor onze klant gemetseld hebben. En wat vindt u van de inbouw houthaard? Deze is afgewerkt met blauwstaal.

Art of Fire De afwerking maakt de haard speciaal stovax blauwstaal
Art of Fire De afwerking maakt de haard speciaal stovax blauwstaal 2

Bent u nieuwsgierig naar de overige mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Of kom op vrijdag langs in de showroom, de koffie staat voor u klaar. Alle andere dagen zijn wij op afspraak geopend.

Maatwerk