Cubi Stack Special Edition

In Den Haag hebben we een chique appartement voorzien van de Cubi Stack Special Edition. Deze houtkachel van StackStoves combineert verfijnd wit keramiek met glanzend platina, en biedt zowel warmte als een stijlvol accent in elke ruimte. De Cubi Stack Special Edition onderscheidt zich door zijn exclusieve design. Deze kachel is meer dan een warmtebron; […]

Cubi Stack Special Edition

Subtiele mix van het kenmerkende witte keramiek en platina

In Den Haag hebben we een chique appartement voorzien van de Cubi Stack Special Edition. Deze houtkachel van StackStoves combineert verfijnd wit keramiek met glanzend platina, en biedt zowel warmte als een stijlvol accent in elke ruimte.

De Cubi Stack Special Edition onderscheidt zich door zijn exclusieve design. Deze kachel is meer dan een warmtebron; het is een kunstobject. Met strakke lijnen en een verfijnde afwerking vormt hij een opvallend middelpunt in elk interieur. De combinatie van wit keramiek en platina geeft de kachel een moderne, maar tijdloze uitstraling, geschikt voor zowel klassieke als hedendaagse inrichtingen.

Cubi Stack Special Edition

De Cubi Stack Special Edition wordt met de hand vervaardigd in La Castellamonte, Italië. Deze keramische kachels worden nog op ambachtelijke wijze geproduceerd, wat zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail. Elke kachel is uniek en draagt de signatuur van traditioneel Italiaans vakmanschap. Art of Fire, de importeur van deze hoogwaardige kachels, heeft de installatie in Den Haag verzorgd. De plaatsing heeft niet alleen de ruimte verfraaid, maar ook een vleugje Italiaanse elegantie toegevoegd, waardoor een warme en uitnodigende sfeer is ontstaan.

Deze Cubi Stack  biedt meer dan alleen warmte; hij creëert een bijzondere ambiance. Bij binnenkomst in de kamer wordt u verwelkomd door de zachte gloed en het rustgevende geluid van brandend hout. Deze kachel schept een aangename sfeer die uitnodigt tot ontspanning en samenzijn. Of u nu een rustige avond doorbrengt of gasten ontvangt, deze unieke keramische houtkachel vormt het perfecte decor.

Art of Fire

Art of Fire is een vooraanstaande importeur en specialist in exclusieve houtkachels. Met een passie voor kwaliteit en design, brengen zij de beste kachels uit Italië naar Nederland, waaronder de unieke modellen van La Castellamonte. Art of Fire staat bekend om hun deskundigheid in installatie en klantgerichte service. Of het nu gaat om een moderne of klassieke inrichting, Art of Fire zorgt ervoor dat elke kachel perfect aansluit bij uw wensen en interieur. Hun toewijding aan vakmanschap en oog voor detail maken hen de ideale partner voor het creëren van een warme en stijlvolle sfeer in uw huis.

Cubi Stack