Art Of Fire brengt Italiaanse warmte in huis

Het verhaal achter deze bijzondere, keramische kachels is er één die vertelt moet worden. Bij het woord ‘fabriek’ denkt men al snel: lopende band werk! De productie van de la Castellamonte kachels wordt nog traditioneel en ambachtelijk uitgevoerd, zodoende is iedere kachel uniek’, vertelt Arno. De kachels worden door een team van uiterst gespecialiseerde mensen, […]

Art Of Fire brengt Italiaanse warmte in huis

Stack Stove

Het verhaal achter deze bijzondere, keramische kachels is er één die vertelt moet worden. Bij het woord ‘fabriek’ denkt men al snel: lopende band werk!
De productie van de la Castellamonte kachels wordt nog traditioneel en ambachtelijk uitgevoerd, zodoende is iedere kachel uniek’, vertelt Arno.

De kachels worden door een team van uiterst gespecialiseerde mensen, die al lange tijd met elkaar werken, gemaakt. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren is kennis enorm belangrijk, het vinden van gespecialiseerd en goed opgeleide mensen is daarom ook moeilijk. Het team van het Italiaanse familiebedrijf is dan ook enorm op elkaar ingespeeld en al jarenlang bij elkaar.

La Castellamonte startte in de beginjaren met de klassieke lijn. Deze kachels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, formaten, kleuren en leverbaar in hout- of pellet gestookte modellen. Je kan zelf de gewenste decoratie kiezen. In de loop van de tijd zijn er nog twee series bij gekomen. In samenwerking met Adriano Design ontstond er de Stack Stove. Deze innovatieve lijn van hout gestookte kachels is in staat om de technologische aspecten, met betrekking tot optimalisatie van verbranding te verenigen met modern design. De laatste serie Dinamica heeft een nog strakkere look gekregen en is naast de hout gestookte versie, ook in pellet versie verkrijgbaar.

Wij verkopen exclusieve inbouwhaarden en kachels. Deze worden door ons geleverd en geplaatst. Wij leveren maatwerk inbouwhaarden. Voor de aanleg van rookkanalen tot en met de afwerking van uw haard of plaatsing van uw kachel, bent u bij ons in vakkundige handen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en producten om aan uw wensen te voldoen.

Stack Stoves