RoundStack Wood Verona hebben we in onze showroom staan. Deze kleurencombinatie hebben we tijdens een beurs gezien en vonden dit zo’n stoere uitvoering dat we hem naar Nederland hebben gehaald. Klaar om geplaatst te worden bij een klant die, net als wij, houdt van deze mat-glanzende combi.

De RoundStack-serie van La Castellamonte biedt een unieke samensmelting van traditionele keramische kachels en moderne ontwerpen. De Wood Verona valt direct op door zijn robuuste en toch verfijnde uitstraling. Het matte en glanzende contrast in de afwerking brengt een subtiele elegantie die moeiteloos past in zowel moderne als klassieke interieurs.

Wat deze kachel echt bijzonder maakt, is niet alleen het visuele aspect, maar ook het verhaal achter de technologie. La Castellamonte, een merk met een rijke geschiedenis in keramische kunst, heeft in samenwerking met Adriano Design deze lijn ontwikkeld. De kachel combineert het beste van twee werelden: de warmte en gezelligheid van een houtvuur met de efficiëntie en milieuvriendelijkheid van de nieuwste verbrandingstechnologieën. Dit maakt de RoundStack niet alleen een esthetische keuze, maar ook een duurzame investering voor de toekomst.

RoundStack Wood Verona

Bij het binnenstappen van onze showroom worden bezoekers vaak aangetrokken door de unieke uitstraling van de RoundStack Wood Verona. De warme kleuren en het knisperende geluid van brandend hout creëren een sfeer die uitnodigt tot ontspanning en gezelligheid. Of het nu gaat om een lange winteravond of een koele herfstmiddag, deze kachel biedt de perfecte achtergrond voor elk moment van rust.

De keramische bekleding van de kachel is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een uitstekende warmtegeleiding. Dit zorgt voor een aangename, gelijkmatige verwarming van de ruimte, zonder de soms intense hitte die metalen kachels kunnen uitstralen. Bovendien zorgt de modulaire opbouw ervoor dat de kachel naadloos kan worden geïntegreerd in elke woonruimte, groot of klein.

Voor de liefhebber

Voor liefhebbers van ambachtelijk design en duurzame technologie is de RoundStack Wood Verona een must-have. Kom langs in onze showroom om de schoonheid en warmte van deze unieke houtkachel zelf te ervaren. We zijn er zeker van dat u, net als wij, verliefd zult worden op deze stoere, maar verfijnde aanwinst voor uw huis.

Deze MiniStack in wit is uitgevoerd in Shiny White en ook het metalen rookkanaal is in dezelfde kleur uitgevoerd. De kachel is mooi in het midden van de wand geplaatst, zodat er ruim zicht is op het vlammenspel en de ruimte heerlijk verwarmd wordt. De MiniStack van La Castellamonte is een innovatieve houtkachel die bekend staat om zijn compacte formaat en elegante houten voet. Geproduceerd door het Italiaanse bedrijf La Castellamonte, combineert deze kachel traditionele ambachtelijke technieken met moderne technologieën. Het resultaat is een hoogwaardige keramische afwerking die niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische toevoeging aan elke ruimte biedt.

MiniStack in wit

De houten voet van de MiniStack in wit biedt niet alleen stabiliteit, maar ook een warme en natuurlijke uitstraling die perfect aansluit bij diverse interieurstijlen. Ondanks zijn compacte formaat, levert de MiniStack een indrukwekkende verwarmingscapaciteit, waardoor hij ideaal is voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes. De kachel is ontworpen met efficiëntie en duurzaamheid in gedachten, wat zorgt voor een hoog rendement en een schone verbranding. Dit betekent dat de MiniStack niet alleen een gezellige sfeer creëert, maar ook bijdraagt aan een lagere uitstoot van schadelijke stoffen en een beter milieuvriendelijk profiel.

De Shiny White uitvoering van deze houtkachel, gecombineerd met het bijpassende metalen rookkanaal, maakt de MiniStack in wit een opvallende en stijlvolle keuze. Of u nu op zoek bent naar een efficiënte verwarming of een decoratief element, de MiniStack in wit biedt het beste van beide werelden. Zijn moderne en elegante ontwerp, verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zorgt ervoor dat deze kachel een veelzijdige aanvulling is op elk interieur. Met zijn perfecte balans tussen traditioneel vakmanschap en moderne innovatie, is de MiniStack een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte, duurzame en esthetisch aantrekkelijke houtkachel.

Kijk voor meer kleuren voor een MiniStack in ons lookbook.

Op deze unieke locatie hoort een unieke kachel. Deze maand hebben we een Roundstack wood 1st size hier geplaatst! Uitgevoerd in een matte groen grijze kleur en voorzien van beluchting van onder. De RoundStack Side is het model met een keramische basis op vier taps toelopende poten en een zijpaneel van keramiek. Dit ontwerp scheidt de basis van het lichaam van de kachel en biedt een handige ruimte om een kleine hoeveelheid hout op te slaan, zodat het altijd binnen handbereik is.

De RoundStack wood 1st size is een prachtige toevoeging aan elk interieur, dankzij zijn elegante en moderne uitstraling. De matte groen grijze kleur geeft de kachel een subtiele en verfijnde look, die perfect past in zowel klassieke als eigentijdse ruimtes. De keramische basis en poten voegen niet alleen een decoratief element toe, maar zorgen ook voor stabiliteit en duurzaamheid.

Deze houtkachel is ontworpen met een focus op efficiëntie en milieuvriendelijkheid. De onderbeluchting zorgt voor een optimale verbranding, wat resulteert in een hoog rendement en een schone verbranding. Dit betekent minder uitstoot van schadelijke stoffen, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat en een lagere impact op het milieu. De RoundStack wood 1st size is daarom een uitstekende keuze voor wie waarde hecht aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Bovendien biedt de RoundStack Side, met zijn handige zijpaneel, een praktische oplossing voor het opbergen van hout. Dit zijpaneel zorgt ervoor dat houtblokken altijd binnen handbereik zijn, wat het aanvullen van de kachel eenvoudig en snel maakt. Deze functie is niet alleen handig, maar draagt ook bij aan de esthetische aantrekkingskracht van de kachel, doordat het een georganiseerde en nette uitstraling geeft.

De RoundStack wood 1st size is niet zomaar een kachel; het is een stijlvol en functioneel meubelstuk dat warmte en sfeer toevoegt aan elk huis. Met zijn unieke ontwerp, hoogwaardige materialen en focus op efficiëntie is deze kachel een investering die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. Of je nu een moderne woning hebt of een meer traditioneel interieur, de RoundStack wood 1st size past perfect bij elke stijl en zorgt voor een comfortabele en gezellige sfeer.

Deze RoundStack Side 2nd size is uitgevoerd in Shiney White. Dit is een elegant model uit de StackStoves serie van La Castellamonte, gekenmerkt door zijn keramische basis met vier taps toelopende poten en een zijtafel van keramiek. Dit unieke ontwerp scheidt de basis van het lichaam van de kachel, wat een praktische ruimte biedt voor het opslaan van een kleine hoeveelheid hout. Deze handige zijtafel zorgt ervoor dat er altijd een voorraad brandhout binnen handbereik is, waardoor het gemakkelijk is om het vuur gaande te houden.

RoundStack Side

De RoundStack Side combineert functionaliteit met esthetiek en biedt niet alleen een efficiënte verwarmingsoplossing, maar ook een stijlvol element dat perfect past in verschillende interieurstijlen. De Shiney White afwerking voegt een moderne en verfijnde uitstraling toe aan de kachel, terwijl de hoogwaardige keramische materialen bijdragen aan de duurzaamheid en warmte-efficiëntie.

Naast zijn aantrekkelijke ontwerp biedt de RoundStack  ook uitstekende prestaties. De kachel is ontworpen om een hoge warmte-uitvoer te leveren met een schone verbranding, wat resulteert in een efficiënte warmteverdeling in de ruimte. Dit maakt de RoundStack Side niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan je huis, maar ook een functionele en milieuvriendelijke keuze.

La Castellamonte, de fabrikant van de RoundStack, staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met traditionele ambachtelijke technieken en moderne technologieën creëert het bedrijf producten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. De RoundStack Side is hier een uitstekend voorbeeld van, met zijn unieke combinatie van keramiek en houtopslag, die een praktische en stijlvolle verwarmingsoplossing biedt.

Dit is de RoundStack Long van La Castellamonte: de houtkachel die design, duurzaamheid en warmte-efficiëntie combineert. Een keramisch kunstwerk dat niet alleen uw huis verwarmt, maar ook uw interieur naar een hoger niveau tilt. De RoundStack Long is een meesterwerk van Italiaans vakmanschap en staat bekend om zijn unieke, langwerpige vorm en hoogwaardige materialen. Deze houtkachel biedt niet alleen uitstekende verwarmingscapaciteit, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan elke ruimte waarin hij wordt geplaatst.

RoundStack Long

De RoundStack  onderscheidt zich door zijn innovatieve ontwerp en elegante esthetiek. Met een stevige houten voet biedt deze kachel niet alleen stabiliteit maar ook een warme, natuurlijke uitstraling die perfect past bij diverse interieurstijlen. De keramische bekleding van de kachel, kenmerkend voor La Castellamonte, is niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook functioneel, doordat het de warmte efficiënt vasthoudt en verspreidt.

Wat de RoundStack echt bijzonder maakt, is de combinatie van traditionele ambachtelijke technieken met moderne technologieën. La Castellamonte heeft bij de ontwikkeling van deze kachel veel aandacht besteed aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

De RoundStack  heeft een hoog rendement en zorgt voor een schone verbranding, waardoor de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum wordt beperkt. Dit maakt de kachel niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een economische, omdat hij helpt de verwarmingskosten te verlagen.

De veelzijdigheid van de RoundStack maakt hem geschikt voor verschillende toepassingen, van gezellige woonkamers tot ruime open lofts. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen is er altijd een variant die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur. De kachel kan dienen als een centraal punt in uw huis, zowel qua warmte als qua design.

Deze houtkachel is niet alleen een efficiënte warmtebron, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw huis. Als u op zoek bent naar een houtkachel die zowel elegantie als prestaties biedt, is de RoundStack Long de ideale keuze.

Deze RoundStack 1st size is helemaal uitgevoerd in de kleur ‘shiney red’. Deze keramische kachel is een van onze favoriete houtkachels. We hebben hem in vele kleuren en hoogtes geplaatst, maar de shiney red uitvoering is zonder twijfel een opvallende keuze. De RoundStack, geproduceerd door het Italiaanse bedrijf La Castellamonte, combineert traditionele ambachtelijke technieken met moderne innovaties, wat resulteert in een houtkachel die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

De RoundStack in shiney red trekt direct de aandacht met zijn levendige en glanzende rode afwerking. Deze kleur brengt een vleugje levendigheid en warmte in elke ruimte, waardoor de kachel niet alleen een bron van warmte is, maar ook een stijlvol statement in uw interieur. Het ronde ontwerp van de kachel is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar zorgt ook voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor de ruimte efficiënt wordt verwarmd.

RoundStack in shiney red

Een uniek kenmerk van de RoundStack in shiney red is de stevige houten voet, die stabiliteit en een natuurlijke uitstraling biedt. Dit zorgt ervoor dat de kachel niet alleen functioneel is, maar ook een aantrekkelijke aanvulling vormt op diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek. De keramische bekleding van de kachel, vervaardigd met hoogwaardige materialen, zorgt voor duurzaamheid en een langdurige, mooie afwerking.

Naast zijn aantrekkelijke uiterlijk is de RoundStack ontworpen met oog voor efficiëntie en milieuvriendelijkheid. De kachel biedt een hoog rendement en een schone verbranding, wat bijdraagt aan een lagere uitstoot van schadelijke stoffen. Dit maakt de RoundStack niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een bewuste keuze voor wie om het milieu geeft.

Met de RoundStack in shiney red haalt u niet alleen een effectieve verwarmingsoplossing in huis, maar ook een designobject dat de sfeer en uitstraling van uw ruimte verbetert. De combinatie van traditioneel vakmanschap, hoogwaardige materialen en een modern ontwerp maakt deze houtkachel tot een perfecte aanvulling op elke woning. Kies voor de RoundStack en geniet van zowel warmte als stijl in uw huis.

Wat een fantastisch vlammenspel. Na het plaatsen van onze StackStoves geven we altijd een stookadvies en uitleg. Deze MiniStack in glanzend wit is uitgevoerd met een metalen achteruitgang en directe beluchting. Deze ‘kleinste’ keramische kachel uit de StackStoves serie is groots in prestatie, dat bewijzen deze foto’s wel.

De MiniStack van La Castellamonte vertegenwoordigt de perfecte combinatie van elegant design en efficiënte technologie. Deze compacte houtkachel is ontworpen om in elke ruimte te passen, zonder concessies te doen aan de prestaties. Ondanks zijn kleine formaat, biedt de MiniStack een indrukwekkende verwarmingscapaciteit, waardoor hij ideaal is voor kleine tot middelgrote woonruimtes. De glanzend witte afwerking geeft de kachel een moderne en verfijnde uitstraling, die moeiteloos in elk interieur past.

Een van de onderscheidende kenmerken van de MiniStack is de stevige houten voet, die niet alleen zorgt voor stabiliteit maar ook een warme en natuurlijke uitstraling aan de kachel toevoegt. Deze basis, gecombineerd met de hoogwaardige keramische bekleding, maakt de MiniStack tot een duurzaam en esthetisch aantrekkelijk stuk in elke kamer. De keramische afwerking is niet alleen mooi, maar biedt ook voordelen op het gebied van warmtebehoud en duurzaamheid. Dit zorgt voor een langdurige en efficiënte warmteafgifte, wat resulteert in een comfortabel en behaaglijk huis.

MiniStack in glanzend wit

De MiniStack is uitgerust met een metalen achteruitgang en directe beluchting, wat bijdraagt aan een efficiënte verbranding en een schonere uitstoot. Deze functies maken de kachel niet alleen milieuvriendelijker, maar ook veiliger in gebruik. De directe beluchting zorgt voor een constante toevoer van lucht, wat essentieel is voor een optimale verbranding en minimaliseert de opbouw van rook en roet.

La Castellamonte staat bekend om zijn gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap, en de MiniStack is daar geen uitzondering op. De kachel is beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor hij volledig kan worden aangepast aan de smaak en stijl van de gebruiker. Dit maakt de MiniStack niet alleen een functioneel verwarmingsapparaat, maar ook een stijlvolle aanvulling op het interieur.

Bij de aankoop en installatie van een MiniStack zorgen we ervoor dat onze klanten volledig worden geïnformeerd over het gebruik en onderhoud van hun nieuwe kachel. Dit omvat gedetailleerde stookadviezen en uitleg over de beste praktijken om de kachel efficiënt en veilig te gebruiken. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, van aankoop tot installatie en daarbuiten.

De MiniStack van La Castellamonte is meer dan alleen een kachel; het is een statement van stijl, efficiëntie en duurzaamheid. Deze innovatieve houtkachel biedt niet alleen een betrouwbare warmtebron, maar ook een prachtige toevoeging aan elk huis. Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijke verwarmingsoptie of een stijlvolle toevoeging aan je interieur, de MiniStack biedt het allemaal. Met zijn combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technologie is de MiniStack een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en stijl in een compacte vorm.

CookinStack in shiney green – combineert de charme van traditionele keramische kachels met moderne functionaliteit. Deze houtgestookte keramische kachel, uitgerust met een gietijzeren kookplaat, biedt een veelzijdige oplossing voor zowel verwarming als koken, geïnspireerd door de historische “Putagè” stove.

De CookinStack is uitgerust met een gietijzeren kookplaat, wat zorgt voor uitstekende warmtegeleiding en duurzaamheid. Dit maakt het mogelijk om traditionele houtgestookte kookmethodes te herontdekken in een hedendaagse context.

De kachel heeft een nominaal warmtevermogen van 4,5 kW, wat voldoende is om ruimtes tot 180 kubieke meter te verwarmen. Dit maakt het een efficiënte keuze voor zowel kleine als middelgrote woonruimtes.

Deze MiniStack is uitgevoerd in kobaltblauw en staat, zoals altijd, op zijn kenmerkende houten voet. Deze uitvoering brengt kleur in de ruimte als hij niet brandt en geeft een heerlijke warmte wanneer de kachel gebruikt wordt. Deze MiniStack in kobaltblauw is onderdeel van de Stack Stoves-serie van La Castellamonte, een merk dat bekend staat om zijn keramische houtkachels met een modern en modulair ontwerp.

MiniStack in kobaltblauw

La Castellamonte Stufe, een gerenommeerd Italiaans bedrijf, combineert traditioneel keramisch vakmanschap met moderne technologie om innovatieve en stijlvolle houtkachels te creëren. De MiniStack, ontworpen in samenwerking met Adriano Design, is een perfect voorbeeld van deze synergie. Het ontwerp is modulair, wat betekent dat de kachel aangepast kan worden aan diverse interieurstijlen en persoonlijke voorkeuren.

Het productieproces van de MiniStack is nauwkeurig en ambachtelijk. Elke kachel wordt handgemaakt van hoogwaardig vuurvast geglazuurd keramiek. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke uitstraling, maar ook voor uitstekende warmteopslag en -afgifte. De kachel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zowel mat als glanzend, waardoor hij naadloos in elk interieur past.

De MiniStack in kobaltblauw biedt met zijn 6 kW vermogen en 77% rendement efficiënte verwarming voor kleinere ruimtes. Het milieuvriendelijke ontwerp voldoet aan strenge internationale normen voor lage emissies, waardoor het een duurzame keuze is voor verwarming. Dankzij het modulaire ontwerp kan de kachel worden aangepast met verschillende hoogte- en voetopties, zodat hij precies aan de energiebehoeften en esthetische voorkeuren van de gebruiker voldoet.

Witte Mini Stack met zwart rookkanaal. La Castellamonte staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen, en de keramische bekleding van de MiniStack voegt niet alleen functionaliteit maar ook esthetische waarde toe aan de kachel. Het moderne en elegante ontwerp van de MiniStack, vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zorgt ervoor dat hij naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen. De combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne innovatie maakt de MiniStack tot een opvallende keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte, duurzame en stijlvolle houtkachel.