Thermo Stack

De Thermo Stack is een revolutionaire kachelradiator en modern verwarmingssysteem gemaakt van keramiek. Deze kachel is vooruitstrevend in ontwerp, alsmede in technologie. Gebaseerd op modulaire componenten, in hoge mate aanpasbaar en eenvoudig te monteren.

Samen met de Tower creëert u een hypermodern verwarmingssysteem. U stelt uw eigen kachelsysteem samen, door te kiezen uit verschillende vormen, kleuren en kracht.

Door de revolutionaire technologie is dit verwarmingssysteem zeer milieuvriendelijk, omdat het zorgvuldig omgaat met de opgewekte energie. De kwaliteit, prestaties en levensduur van dit verwarmingssysteem is de basis van een echte groene economie.

Adriano Design en La Castellamonte hebben de prestigieuze ISH Design Plus Award voor het innovatieve verwarmingssysteem Thermo Stack gewonnen.

De houtkachel wordt gemaakt van milieuvriendelijk keramiek. Het proces gebeurd nog op ambachtelijke manier. Hierdoor is iedere kachel uniek.

Het hout kun je gemakkelijk toevoegen via de deur aan de frontzijde.

Stack Stoves

De Stack Stoves zijn Italiaanse design houtkachels van keramiek en modulair samen te stellen. Ze bestaan uit verschillende modules, die onderling gecombineerd kunnen worden.

De kachels zijn ontworpen door de Italiaanse haardenfabrikant La Castellamonte en ontwerpbureau Adriano Design. De Stack Stoves worden gemaakt van milieuvriendelijk keramiek. Het proces gebeurd nog op ambachtelijke manier. Hierdoor is iedere kachel uniek.

Stack herinterpreteert de oude traditie van keramische kachels in een eigentijdse vorm, afgestemd op de woonbehoefte en woonstijl van nu. Omdat de kachels volledig aanpasbaar zijn, stel je altijd de perfecte kachel samen, die past bij jouw behoeften en de ruimte waar hij komt te staan.