Xena

Houtkachel Xena is een moderne kachel om te zien en beschikt over moderne verwarmingstechnologie.

Deze Thermia kachel heeft naast een ruim houtmagazijn een opslagruimte voor warmte. Hierin wordt de warmte (of een gedeelte daarvan) opgeslagen en op een later tijdstip gelijkmatig afgegeven aan de omgeving.

De duurzame kachel heeft een rond design en daardoor beschikt het over een gebogen deur met een royale glazen ruit. Hierdoor is het zicht op het vlammenspel goed zichtbaar.

De elegante stalen kachel is leverbaar in twee modellen: Xena en Xena mini. Beide modellen zijn uitgevoerd in zwart staal.Deze kachel is geschikt voor houtblokken en bruinkoolbriketten.

Thermia

In de Thermia collectie bevinden zich moderne, stalen houtkachels. Deze sfeervolle kachels zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen. De kachels zijn voorzien van de modernste verwarmingstechnologie. Dat betekent dat de kachel tijdens het stoken de warmte verzamelt, vasthoudt in een speciale opslagruimte en op een later tijdstip de warmte gelijkmatig afgeeft aan de ruimte.

Het bedrijf Thermia wordt gekenmerkt door een langdurige industriële ervaring op het gebied van plaatbewerking. En heeft snel een breed scala aan producten, op gebied van kachels en rookkanalen, geïntroduceerd op de Europese markt.

Thermia biedt u technisch geavanceerde, prachtig vormgegeven, en aantrekkelijke geprijsde producten van hoge kwaliteit aan. Het ontwerp kan op elk moment worden aangepast aan uw wensen.