Eos

De Eos is een veelzijdige moderne kachel van staal. De Thermia houtkachel is een echte eyecatcher in iedere ruimte. Hij valt op door zijn ronde design.

Of de kachel nou geplaatst wordt in een hoek of voor een rechte muur, de moderne kachel blijft elegant. Indrukwekkend is het zicht op het vuur dankzij de brede, halfronde ruit.

De Eos is verkrijgbaar in maar liefst 10 modellen. Variërend in grote en uiterlijk. U heeft keuze uit een model uitgevoerd in zwart staal, of bekleed met verschillende materialen en kleuren.

Deze houtkachel van Thermia past in iedere woonstijl. En is geschikt voor houtblokken en bruinkoolbriketten.

Thermia

In de Thermia collectie bevinden zich moderne, stalen houtkachels. Deze sfeervolle kachels zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen. De kachels zijn voorzien van de modernste verwarmingstechnologie. Dat betekent dat de kachel tijdens het stoken de warmte verzamelt, vasthoudt in een speciale opslagruimte en op een later tijdstip de warmte gelijkmatig afgeeft aan de ruimte.

Het bedrijf Thermia wordt gekenmerkt door een langdurige industriële ervaring op het gebied van plaatbewerking. En heeft snel een breed scala aan producten, op gebied van kachels en rookkanalen, geïntroduceerd op de Europese markt.

Thermia biedt u technisch geavanceerde, prachtig vormgegeven, en aantrekkelijke geprijsde producten van hoge kwaliteit aan. Het ontwerp kan op elk moment worden aangepast aan uw wensen.