Dinamica Quadra I Misura

De stoere Dinamica Quadra I kachel is gemaakt van keramiek. De moderne, vierkante houtkachel is in meerdere kleuren te verkrijgen.

Met zijn vierkante design straalt deze nieuwe kachel Dinamica Quadra I niet alleen warmte, maar ook kracht uit.

De kachel is volgens traditie, ambachtelijk geproduceerd en voorzien van de verbrandingstechnieken van nu. De stoere kachel is gemaakt van keramiek en is in meerdere kleuren te verkrijgen. Door zijn formaat en kleur past deze laatste keramische kachel van La Castellamonte bij de woonstijlen van nu. De houtkachel voldoet aan de Europese milieu-eisen en is voorzien van de nieuwste verbrandingstechnologie.

De kachel is houtgestookt. Het hout kan gemakkelijk via het deurtje op het vuur gelegd worden. Dankzij de flinke ruit heb je een mooi zicht op het vlammenspel. Het vermogen van deze kachel ligt tussen de 3 en 6 kW en kan met een rendement van 84% een ruimte verwarmen van max 160 m3.

La Castellamonte

La Castellamonte vervaardigt traditionele houtkachels en pelletkachels van hoogwaardig keramiek. Met Italiaanse passie worden deze kachels op ambachtswijze, handmatig vormgegeven.

Sinds 1975 maakt dit bedrijf op basis van de eeuwenoude knowhow van ambachtslieden en hoogwaardige keramiek, deze klassieke kachels. In de meest uiteenlopende kleuren en ornamenten kunnen deze kachels worden gemaakt. Nog altijd ambachtelijk, maar met de laatste technologie en met het oog op het milieu. Houtkachels of pelletkachels, je kan ze tegenwoordig ook aansluiten op de moderne cv-radiatoren.

Duurzaam verwarmen

Wat veel mensen misschien nog niet weten, is dat de moderne hout gestookte kachels zorgen voor duurzame warmte. Hout is immers hernieuwbare grondstof. Bovendien kan een afsluitbaar toestel een rendement van meer dan 80 procent behalen. Houtkachels passen dan ook  prima in een milieubewuste leefstijl. Als ze goed worden gestookt, dragen ze niet bij aan het broeikaseffect. Stook alleen schoon, droog hout.

Vrijstaande houtkachels

Een kachel kan tegen vrijwel elke wand geplaatst worden.  Achter glas of als open vuur. Vrijstaand of in een geschikte hoek. Een houtkachel is een geweldig element in het interieur. Gezellig om in de winter en sfeervol op een koele zomeravond.