Dinamica Tonda II

Deze Italiaanse Design houtkachel Tonda II is gemaakt van keramiek. Deze ronde en moderne houtkachel is in verschillende kleuren te verkrijgen.

De Dinamica Tonda II is het grote broertje van de Tonda I. Herkenbaar aan zijn tweede keramieke ring boven op de kachel. Met deze ring houdt de moderne, ronde kachel zijn warmte nog langer vast en kun je ook langer genieten van de warmte nadat het vuur gedoofd is. De kachel is volgens traditie en ambachtelijk gecreëerd, met de technieken van nu.

De stoere, ronde kachel is gemaakt van keramiek en is in meerdere kleuren te verkrijgen. Door zijn formaat en kleur, is deze laatste creatie van La Castellamonte een lust voor het oog en passend bij de woonstijlen van nu. De houtkachel voldoet aan de Europes milieu-eisen en is voorzien van de nieuwste verbrandingstechnologieen. De kachel is houtgestookt. Het hout kan gemakkelijk via het deurtje op het vuur gelegd worden.

Dankzij de flinke ruit heb je een mooi zicht op het vlammenspel. Het vermogen van deze kachel ligt tussen de 5,6 en 6,5 kW en kan met een rendement van 84% een grotere ruimte verwarmen (230 m3).

Vrijstaande houtkachels

Een kachel kan tegen vrijwel elke wand geplaatst worden.  Achter glas of als open vuur. Vrijstaand of in een geschikte hoek. Een houtkachel is een geweldig element in het interieur. Gezellig om in de winter en sfeervol op een koele zomeravond.

Keramiek

Wij hebben een grote liefde voor kachels, die gemaakt zijn van duurzaam keramiek. De Italiaanse Design kachels van Stack Stoves, La Castellamonte en de Dinamica serie  staan voor een strakke vormgeving en functionaliteit. Er wordt met name gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De kachels worden per stuk ambachtelijk gemaakt, hierdoor is iedere kachel uniek.

EcoDesign

In 2022 wordt de EcoDesign regeling van kracht, die ervoor gaat zorgen dat houtgestookte toestellen aan strenge kwaliteits- en emissie eisen voldoen. EcoDesign is een relatief nieuwe EU regelgeving, erop gericht te zorgen dat fabrikanten al bij het ontwerp van een product rekening houden met de impact op het milieu gedurende de hele levensduur. Per 1 januari 2022 moeten alle nieuw verkochte houtgestookte toestellen in Europa aan deze milieucriteria voldoen. De kachels uit ons assortiment voldoen al aan dit EcoDesign!