Elipso

Deze Thermia houtkachel Elipso heeft een moderne uitstraling en een strakke, eenvoudige vormgeving. Zijn mooie body van staal, ziet er elegant uit, dankzij de panoramadeur die halfrond is.

De Elipso is in drie uitvoeringen te verkrijgen: de Elipso Max, Elipso en de Elipso mini die elegant geplaatst is op een bijpassende voet.

De grote panorama deur heeft een halfronde vorm, die een uitstekend zicht op het vuur biedt. Door het effectieve reinigingssysteem blijft de ruit schoon en het genot van het vlammenspel aanwezig.

Deze kachel is geschikt voor houtblokken en houtskoolbriketten.

In de Thermia collectie bevinden zich moderne, stalen houtkachels. Deze sfeervolle kachels zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen. De kachels zijn voorzien van de modernste verwarmingstechnologie.

Dat betekent dat de kachel tijdens het stoken de warmte verzamelt, vasthoudt in een speciale opslagruimte en op een later tijdstip de warmte gelijkmatig afgeeft aan de ruimte.

Het bedrijf Thermia wordt gekenmerkt door een langdurige industriĆ«le ervaring op het gebied van plaatbewerking. En heeft snel een breed scala aan producten, op gebied van kachels en rookkanalen, geĆÆntroduceerd op de Europese markt.

Thermia biedt u technisch geavanceerde, prachtig vormgegeven, en aantrekkelijke geprijsde producten van hoge kwaliteit aan. Het ontwerp kan op elk moment worden aangepast aan uw wensen.