Fröling

Als officieel dealer van Fröling zijn wij gespecialiseerd in biomassaverbrandingsinstallaties. Naast de allerbeste stukhout-, pellet- en houtsnipperketels voor elke situatie, kunnen wij ook de installatie en het onderhoud aanbieden. Tevens bieden wij een 24/7 storingsdienst aan.

 

Uw bedrijf of woning en het water op een duurzame en energiezuinige manier verwarmen? Dat kan met onze hout-cv’s en biomassa verbrandingsketels. Het levert u als gebruiker niet alleen een aanzienlijke besparing op de energierekening op, maar u stookt ook nog eens CO2-neutraal!

Duurzame verbrandingsketels froling dealer houtcv

S1 Turbo (15-20kW) PTH Hout-CV

De nieuwe stukhout ketel van Fröling (15-20 kW) combineert alle kenmerken van een ‘state-of-the-art’ biomassa verbrandingssysteem. De op snelheid-geregelde ventilator zorgt voor een constante optimale kwaliteit van verbranding en zorgt bij het navullen van de ketel dat er geen rookgas kan ontsnappen.

De nieuwe S1 Turbo onderscheidt zich door zijn hoge efficiëntie, gecombineerd met lage emissies en laag energieverbruik zorgen voor lange intervallen.

Het nieuwe concept van de verbrandingskamer in de Fröling S1 Turbo regelt automatisch de primaire lucht en secundaire lucht met een enkele actuator. Dankzij de speciale luchtkanalen voor het opwarmen van de ketel kan de deur van de brandstofkamer vrij snel na ontsteken worden gesloten.

Verwarming met brandhout kan dus heel comfortabel zijn!

PE1 (7-35kW) Pelletkachel

Het unieke design: de nieuwe PE1 Pellet is ook verkrijgbaar met optionele warm waterboiler voor bereiding van warm water.

Ook behoort een hydraulische eenheid met gemixt verwarmingscircuit en -pomp tot de mogelijkheid.

Deze twee modules kunnen op elk gewenst moment geplaatst worden waardoor de PE1 Pellet de compacte all-round oplossing is voor uw technische ruimte.

De PE1 Pellet ketel gebruikt slechts 0.38 m², en stelt nieuwe maatstaven. De nieuwe PE1 Pellet onderscheidt zich door zijn stille werking en gebruiksgemak, gecombineerd met lage emissies en zeer laag energieverbruik.

biomassa duurzame verbrandingsketel froling pelletkachel

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, ook in combinatie met andere duurzame oplossingen. Weten welke ketel u nodig heeft? Op deze pagina vindt u diverse links naar handige pagina’s met diverse rekenmodellen. Ook kunt u zelf eenvoudig een offerte opstellen, zodat u snel een eerste beeld van de kosten heeft.

Voor vragen kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.