Enki Stove

Het Italiaanse Enki Stove is een jong en innovatief bedrijf, dat op zoek is naar nieuwe manieren om energie en warmte uit biomassa te verkrijgen.

De Enki Stove EK200 is een mooi voorbeeld van duurzame sfeerverwarming. Een revolutionaire oplossing om van uw bestaande open haard of houtkachel, een efficiënte haard voor biomassa te maken.

Creëer een krachtig, echt houtvuur van takjes, houtsnippers of pellets. Regel de vlam met de Bluetooth-afstandsbediening vanuit uw comfortabele zitbank. En geniet van de charmes van een rookvrije en beheersbare echte vlam, zonder rook.

De EK200 kan op diverse manieren worden ingbouwd.

Sinds 2011 in Enki Stove op zoek naar nieuwe manieren om energie en warmte uit biomassa op een efficiënte en milieuvriendelijke manier te verkrijgen. Zij ontwerpen, produceren en verkopen biomassavergassers met zeer lage emissies, die kunnen worden gebruikt voor koken, verwarmen en afvalverwerking.

EK200

Wild

Gebruik de Wild op de Camping, op het strand, in het park of in de tuin. Met de speciale Enki Stove Grillplaat creëer je gemakkelijk een handige barbecue. De Wild is ook geschikt om op te koken, met een grote pan of wok. Samen met familie of vrienden gezellig buiten eten en daarna genieten van een mooi vuurtje.

Enki Stove Wild is er in twee verschillende maten. Klein en licht, voor de perfecte picknick onderweg of de grotere versie, voor een ontspannende kampeervakantie met vrienden. Hoogwaardig roestvrij staal en aluminium maken deze kachel een betrouwbare en duurzame reisgenoot.

De punten op een rij!

  • Buiten koken waar je maar wilt

  • Makkelijk in gebruik

  • Brandt op biomassa: droge takjes, houtsnippers of pelletkorrels

  • Het vuur is te controleren met een handige USB-kabel en Power Bank

  • Italiaans betaalbaar design

EcoDesign

In 2020 wordt de EcoDesign regeling van kracht, die ervoor gaat zorgen dat houtgestookte toestellen aan strenge kwaliteits- en emissie eisen voldoen. EcoDesign is een relatief nieuwe EU regelgeving, erop gericht te zorgen dat fabrikanten al bij het ontwerp van een product rekening houdt met de impact op het milieu gedurende de hele levensduur. Alle nieuw verkochte houtgestookte toestellen in Europa moeten aan deze milieucriteria voldoen. De kachels uit ons assortiment voldoen al aan dit EcoDesign!