Cubi Stack

De Cubi Stack is een Italiaanse houtkachel, die in La Castellamonte gemaakt wordt van keramiek. Hij heeft een moderne uitstraling, dankzij zijn vierkante vorm. De kachel is in drie modellen te leveren afhankelijk van de basis (onderstel). U kunt kiezen uit: wood, slim en long. Ook heeft u keuze uit drie verschillende kleuren.

Elk model is 128 cm hoog.

Deze design houtkachel is gemaakt van vuurvast, geglazuurd keramiek.  U kunt kiezen uit verschillende kleuren, glanzend of mat.

De klassiek houten voet is het erfgoed van de oude Castellamonte-traditie, die de hele lijn van de Stack Stoves kenmerkt.

De Cubi Stack is een ontwerp van de Italiaanse haardenfabrikant La Castellamonte en ontwerpbureau Adriano Design. Ze worden gemaakt van milieuvriendelijk keramiek. Het proces gebeurd nog op ambachtelijke manier. Hierdoor is iedere kachel uniek.

Het hout kun je gemakkelijk toevoegen via de deur aan de frontzijde, van deze vrijstaande kachel.

Stack Stove

De Stack Stoves zijn Italiaanse design houtkachels van keramiek en modulair samen te stellen. Ze bestaan uit verschillende modules, die onderling gecombineerd kunnen worden.

De kachels zijn ontworpen door de Italiaanse haardenfabrikant La Castellamonte en ontwerpbureau Adriano Design. De Stack Stoves worden gemaakt van milieuvriendelijk keramiek. Het proces gebeurd nog op ambachtelijke manier. Hierdoor is iedere kachel uniek. Stack herinterpreteert de oude traditie van keramische kachels in een eigentijdse vorm, afgestemd op de woonbehoefte en woonstijl van nu. Omdat de kachels volledig aanpasbaar zijn, stel je altijd de perfecte kachel samen, die past bij jouw behoeften en de ruimte waar hij komt te staan.

Duurzaam verwarmen

Wat veel mensen misschien nog niet weten, is dat de moderne hout gestookte kachels zorgen voor duurzame warmte. Hout is immers hernieuwbare grondstof. Bovendien kan een afsluitbaar toestel een rendement van meer dan 80 procent behalen. Houtkachels passen dan ook  prima in een milieubewuste leefstijl. Als ze goed worden gestookt, dragen ze niet bij aan het broeikaseffect. Stook alleen schoon, droog hout.