Cookin Stack

Deze kleine Cookin Stack is een houtkachel van keramiek met kookfunctie. De kleine kachel is voorzien van een gietijzeren kookplaat, waardoor het ook als fornuis gebruikt kan worden. De houtkachel combineert de bestaande verwarming technologie van de kachels van La Castellamonte met een echte kookgelegenheid.

De Cookin Stack is een fornuis dat tevens milieuvriendelijk is en waarmee u het plezier van “hout” koken kunt herontdekken.

Uniek fornuis

De kleine kachel is bijna net zo groot als de Mini Stack. De kachel is gemaakt van vuurvast geglazuurd keramiek en heeft bovenop een gietijzeren kookplaat.

U kunt kiezen uit meerdere kleuren. De klassieke houten voet is het erfgoed van de oude Castellamonte-traditie die de hele lijn van de Stack Stoves kenmerkt.

Duurzaam verwarmen

Wat veel mensen misschien nog niet weten, is dat de moderne hout gestookte kachels zorgen voor duurzame warmte. Hout is immers hernieuwbare grondstof. Bovendien kan een afsluitbaar toestel een rendement van meer dan 80 procent behalen. Houtkachels passen dan ook  prima in een milieubewuste leefstijl. Als ze goed worden gestookt, dragen ze niet bij aan het broeikaseffect. Stook alleen schoon, droog hout.

Stack Stoves

De Stack Stoves zijn Italiaanse design houtkachels van keramiek en modulair samen te stellen. Ze bestaan uit verschillende modules, die onderling gecombineerd kunnen worden.

De kachels zijn ontworpen door de Italiaanse haardenfabrikant La Castellamonte en ontwerpbureau Adriano Design. De Stack Stoves worden gemaakt van milieuvriendelijk keramiek. Het proces gebeurd nog op ambachtelijke manier. Hierdoor is iedere kachel uniek.

Stack herinterpreteert de oude traditie van keramische kachels in een eigentijdse vorm, afgestemd op de woonbehoefte en woonstijl van nu. Omdat de kachels volledig aanpasbaar zijn, stel je altijd de perfecte kachel samen, die past bij jouw behoeften en de ruimte waar hij komt te staan.